pronoit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu oyunu dün fark ettim de. bileni bekleyeni var mıdır baya düzgün bir şeye benziyor. böyle biraz dark omen havasi gördüm sanki oyunda ama daha oynamadim. var midir bilgilendirmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Şurada kısaca anlatmıştım bir göz at istersen http://dergiweb.com/pc-oyun/king-arthur-517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben şeyi merak ediyorum açikcasi. skirmish tarzı yani direk total war gibi oynanabilecek mi ? hani biliyorsun campaingde ne kadar seçimler fark ettirse de ( oyunda hristiyan olup olmamayı seçebiliyormuşuz falan değişik hoş öğeler) tekrar oynatabilme kisa vade de cok düşük oluyor. o konuda asil bilgi ariyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://shtuff.files.wordpress.com/2006/05/saber_king_queen_arthuria.jpg baska kral kabul etmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi çok tatli olmuş oyun. 4 tane ordu kurabilme yolu var hristiyanlik/paganlik tiranlik/adillik. savaşlarda bastığınız her toprağın +/- si var. mevsimler savaşlara ve oynanişa direk etki ediyor. hani dark omen sevdiyseniz hiç vakit harcamadan deneyin. total war seviyorsanız da göz atmadan geçmeyin. cidden hiç tahmin etmezdim, güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oyunun ismi sadece bana mı biraz fail gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 flash oyun gibi ismi var ama ben de beğendim oyunu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yav oyun ben de paso çöküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 okçular çok abartı olmuş oyunun adını kaçırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 son patchte optionsa girip weaker archer seçenegini kullanırsan sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kamera kullanımı kanser etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yevaud said: okçular çok abartı olmuş oyunun adını kaçırıyor hakkaten yaw 2 grup okçu tümen tümen atlı kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi spelleri kullanın(fog of avalon.storm of avolon etc etc) okçular boşa düşüyo ya da ormana falan sığının. ingiltere de geçiyo illaki okçular bi miktar op olacak. ama evet katiliyorum. düşürülmeli biraz. bu arada oyun cidden cok underrated kalmiş. total war falan sevdiyseniz kaçirmayin. sirf pagan vs hristiyan muhabetine oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi steamde indirimden aldım oyunu, açtım haritada karakterler çok bulanık normalde de böyle miydi bu ya? çözünürlük de native'de normal yani. asıl büyük sorun battle kısmında tüm terrain sarı-beyaz gözüküyor, en uzaktaki ağaçlar falan normal gözüküyor sadece. arattım nette hiçbi şey bulamadım bunla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yok normalde grafikleri baya temizdi.( 1280x1024 de) şimdi monitörüm değişti.oyun insin bi deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çözünürlük kafasına göre değişiyor düzeltiyorum battledan çıkınca yine bozuluyor falan. düzeltince düzeliyor neyse sdsfg. asıl problem bu: http://i51.tinypic.com/2utp6gw.jpg çözünürlük yanlış burda da ama düzeltince yine böyle sarı tabi. steam forumuna baktım oyunun orda da başka problemler var hep. topic açıcaktım da üyeliğin şeysini beklemek zorunda kaldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 driverlarla ilgili bişi olmasın? istersen bir iki eski sürüme dön ya da son sürüm değilse son sürümü dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 allahım ya steam update i çekmemiş. bitsin düzelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet düzeldi şimdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Steam'de baya ucuzlamış aldım bende. Ne kadar yer kaplıyor oyun full yüklenince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyun güzel ama okçular gerçekten oyunda soğutuyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Böyle bir oyun çıktığından haberim bile yoktu,iyi oldu.Bi göz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu oyun çok iyi aslında özellikle şövalyelerle gidilen quest kısımları falan süperdir. ama savaşlar zor baya, okçular overpowerdı biraz ben oynarken, patchle düzelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 weaker archers diye seçenek var menüde patchle gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hala OP'lar yalnız bazı speller var. mesala storm of avalon bunu açarsan eğer kimse ok atamiyor. veya fog of avalon var. yüzde 50 miss. santuacry var deli gibi defans bonusu veriyor. yani spellerle birlikte düşününce aman aman değiller. ama oyunun başindaki normal insan ordularının kapışmalarında baya OP'lar. anca sidhelerle falan kapişmaya başlarsan normal oluyorlar. oyunun zorluğu gayet ağır ya. normalde en az harddan başlarim ki strateji oyununda vh bile yormazken bunda şimdi normal oynuyorum üstelik savaşlarda zorlanıp turnlerde düşünüyorum napsam diye. text quest olayı yalnız harkulade.günümüz rpglerinden daha iyi rpg var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar