Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Arthur Roleplaying Wargame


pronoit

Öne çıkan mesajlar

ben şeyi merak ediyorum açikcasi. skirmish tarzı yani direk total war gibi oynanabilecek mi ? hani biliyorsun campaingde ne kadar seçimler fark ettirse de ( oyunda hristiyan olup olmamayı seçebiliyormuşuz falan değişik hoş öğeler) tekrar oynatabilme kisa vade de cok düşük oluyor. o konuda asil bilgi ariyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
abi çok tatli olmuş oyun.

4 tane ordu kurabilme yolu var hristiyanlik/paganlik tiranlik/adillik.


savaşlarda bastığınız her toprağın +/- si var.

mevsimler savaşlara ve oynanişa direk etki ediyor.

hani dark omen sevdiyseniz hiç vakit harcamadan deneyin. total war seviyorsanız da göz atmadan geçmeyin. cidden hiç tahmin etmezdim, güzel olmuş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
abi spelleri kullanın(fog of avalon.storm of avolon etc etc) okçular boşa düşüyo ya da ormana falan sığının. ingiltere de geçiyo illaki okçular bi miktar op olacak. ama evet katiliyorum. düşürülmeli biraz.


bu arada oyun cidden cok underrated kalmiş. total war falan sevdiyseniz kaçirmayin.

sirf pagan vs hristiyan muhabetine oynanir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
abi steamde indirimden aldım oyunu, açtım haritada karakterler çok bulanık normalde de böyle miydi bu ya? çözünürlük de native'de normal yani. asıl büyük sorun battle kısmında tüm terrain sarı-beyaz gözüküyor, en uzaktaki ağaçlar falan normal gözüküyor sadece. arattım nette hiçbi şey bulamadım bunla ilgili?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çözünürlük kafasına göre değişiyor düzeltiyorum battledan çıkınca yine bozuluyor falan. düzeltince düzeliyor neyse sdsfg. asıl problem bu:

http://i51.tinypic.com/2utp6gw.jpg

çözünürlük yanlış burda da ama düzeltince yine böyle sarı tabi.

steam forumuna baktım oyunun orda da başka problemler var hep. topic açıcaktım da üyeliğin şeysini beklemek zorunda kaldım sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala OP'lar yalnız bazı speller var. mesala storm of avalon bunu açarsan eğer kimse ok atamiyor. veya fog of avalon var. yüzde 50 miss. santuacry var deli gibi defans bonusu veriyor. yani spellerle birlikte düşününce aman aman değiller. ama oyunun başindaki normal insan ordularının kapışmalarında baya OP'lar. anca sidhelerle falan kapişmaya başlarsan normal oluyorlar.


oyunun zorluğu gayet ağır ya. normalde en az harddan başlarim ki strateji oyununda vh bile yormazken bunda şimdi normal oynuyorum üstelik savaşlarda zorlanıp turnlerde düşünüyorum napsam diye.

text quest olayı yalnız harkulade.günümüz rpglerinden daha iyi rpg var oyunda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...