Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep tel vasiyesi yaparmsınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben max. 400 milyona bir tel almak istiyorum acaba ne tavsiye edermisiniz benim aklımda şu anda 6610 (kameralı kulaklık ile birlikte) ve 6100 var bunlar hakkında bir bilgisi olan falan varmı nasıldır[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
nokia nın sayfasına bak yeni telefonlar çıkıcak şimdi aklımda degfil modelleri ama simdi alma 400 milyona hele alıcaksan bile o telefonları alma..
Buraya bi bak derim..
şu alttaki 2600 ve 3220 ucuza çıkcıak sanırm ve baya gusel duruyo..[signature][hline]Booo
Mesaj tarihi:
Bende 1100 var, çok memnunum, renksiz ekran ama.
Pili de 1 hafta idare ediyor en az, çok da şirin birşey.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
nasıl bir tel istediğini yas.böle 600gibi janjanlımı olsun,renkli ekran sartmı,
6610 güzel telefon,hafif,dayanıklı,küçük,kamerasını almanı tavsiye etmem kalittesis,400 milyonda çok zatn 6610 için.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
renkli ekran olmalı
kaçak almayı düşünmüyorum
tabi isterim 6600 gibi janjanlı olsun ama bu paraya olmuyo öle janjanlı ,3650 düşündüm çok büyük geldi
zati 350 mil buldum kameralı 6610 da kamerasız satarmı onu öğrenmeye çalışıyom[signature][hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 08 Temmuz 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!araya girer*

"cep tel vasiyesi yaparmsınız"

hadi mesajları boşverdim, ama bari başlıkları yazarken azıcık dikkat edin. her gün yeni yeni insanlar göz atmaya geliyor buraya. imla hatalarıyla dolu bir konu başlığı listesi görmelerini ister miyiz paticikler olarak? yakışır mı?

göndermeden önce başlığı bir kere daha okumak en fazla 3 saniye sürebilir. rica edicem.
*!bi duyuru da paticik.com'a yazmaya karar verir*
*!aradan çıkar*
Mesaj tarihi:
Oha, hayret, Ema söyleyince gördüm.
Kendi yazım olsa harfe bastıktan 0.3 saniye sonra farkederdim, hayret!
Ayrımcılıktır bu yaptığım! :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
yalnız burda bu konuyu uzatmayalım da umutun cep telefonu durumu güme gitmesin. paticik.com'da ilgili thread var şu anda, bu konuyla ilgili yorumlar oraya, "cep tel vasiyeleri" buraya :)

ben 8310 kullanıyorum senelerdir, pek memnunum.
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 08 Temmuz 2004 22:14 tarihinde demiş ki:

yani, biz 14 yaşındaki istabullu çıtırların arasında demek istedim!
*!phew*

Heheee lol 14/f/ist kültüne zarar gelicek sandım bi an. :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 08 Temmuz 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
hmm, sizin yaş grubunda olabilir :/
*!birden açığını fark eder*
yani, biz 14 yaşındaki istabullu çıtırların arasında demek istedim!
*!phew*

Bizim yaş grubunda değil onlar.
Tiki yok çocuklaağğrrrr tiki yooğğğggg.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Mesaj tarihi:
ille kamerali olsun demiosan T230 al derim $ahsen ben donunce ondan almayi du$unuorum kamera ve mp3 calma bluetooth u yok ama renkli ekrandi mms vs di tum ozellikleri war ayricada 185 m e inmi$ =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
6100 güzel ama 400 aşıo galiba ama paran yetiosa 6100 al derim

ayrıca 3200,3100 falan fena deil[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Abi birşey sorucam,Emaleth Abla'nın doğum günü ne zaman?Yani 1 yıldan beri devamlı 14/f yani :)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
  • Yeni Oluştur...