Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Okudum inanamadım, ama sinema isimlerini görünce inandım. 13 Haziran gününe kadar sinema kapısında mı yatsam acaba? Ayrıca neden Tepe Cinemax da oynamaz ki bu? Pahalı, ciks mekanı ama Ankaradaki en iyi ses sistemi orada, damn! Buyrun link size: http://www.anime.gen.tr/haberler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 13 hazirandan daha once ankara anime günlerinde ilk gün(30 mayıs mı ne oluyo sanırsam) göstericeklermiş aşşağılarda var bununla ilgili başlık ona bak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 izlemeyenler mutlaka izlesin. çok güzel film. ayrıca oscar ödüllü.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ayrıca izlemeyenler miyazaki nin diğer filmlerini de izlesin bence... ben ki, normalde kolay kolay anime sevmeyen bir insanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 mükemmel film sinema.com dan hangi filmi indirsem diye bakarken gördüm 2 hafta önce çektim izledim beğendim[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 az önce yorumları okurken şöyle bişeye rastladım: As usual there are many 'hidden' words Ghibli wants to enlighten the viewer neleri kaçırdım? :([hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende kaçırmışım o zaman eehueu :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 valla yeni izledim , tek kelime ile ilginç .... grafiksel açıdan çok hoşuma gitti , konusu ise alice harikalar diyari ile japon mithlerinin süper bir karişimi diyebilirim .. açıkçası yanında yaptiği göndermelere açıklama kılavuzu gerekmekte .[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ben de izlerken hissettim bişeyleri gözden kaçırdığımı. gayet hoş bi eser...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Zed cim fazla uzulme, Ghibli nin klasik insanin dogaya verdigi zarar mesajidir o hidden words, cogu moloz amerikali izlerken anlamiyo o mesajlari :) o camur kapli tanrinin icinden cikan copler mesela cinlere perilere ait deil ;)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 volf o soylediğin zaten bilenler için belli ; aynı şekilde annesinin babasinin aç gözlülük ve patavatsızlıkları sonucu domuza dönüşmesi de öyle de , mesela tren yolculuğundaki gölge adamlar bişeyi simgelio orada bir msg var bence başka bu tarz örnekler de çoğaltilabilir , SUBTEXT'i çok sağlam ghiblinin herzamanki gibi :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 anliyorum ama yarim anliyorum. yarim anliyorsak, net bir sekilde anlamiyorsak, o zaman hangi sinifa giriyoruz? :)[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DevilizeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 gişelere gelene kdr isteyen vcd sini alsın derim ben..arşivlik bi eser..özellikle ebebeyinlerin domuza dönüşmesi ilginçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya dünya gösterimi bitti bizde en son gösterimme giriyor yaa bu arada Spirited'in yapımımcısından yeni bir anime geliyor bu seferki kahraman küçük bir cadıCIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 [b] Hayao Miyazaki Elleri opulesi adamsin ne diyim ben sana...Prenses Mononoke yi yapan adam ustu bisiysin sen..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kardeşler ben bunu sinemada izlesem diyorum bizim buraya gelince amma velakin aile büyüklerinin filan da hoşuna gider mi acep? çizgi-film sözü geçince bizde herkesin suratı şöööylece bir ekşir de.. :) abime bahsettim ki kendisi de voltran'cı, conan'cı nesildendir, hiç oralı olmadı bile.. benim beğenmem önemli değil de götüreceklerim beğenir mi dersiniz? :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ehe söyle ona "bu da voltran gibi ama daha felsefik" gelir o da ehehe voltran seven adam anime mi sevmiycekmiş, cık cık :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 sinemada ki ingilizce dublajlı mı ???? (sam , alice harikalar diyarında'nın japon mithi ile kariştirilmişini abin sever mi ? )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bone adam ben doğmadan önce ilkokulu yarılamıştı, bir kafa atar görürüm günümü.. :-p hired_gun pek içaçıcı bir tarif olmadı, sinema meraklısı amcamı kafalamaya çalışayım bari ben.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 mükemmeldi ! hayatımda izlediğim en güzel animasyon .. 2 saatlik bir rüyaya girdim ve zar zor uyandım. herkes izlemeli[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sam cim izlet bence :) ben bizimkilere bi vampire hunter D yi izlettim bi ara.. simdi bende ne kadar anime varsa hepsini izlemiş vaziyetteler :)[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben izleyeli epey oldu bu animeyi ama sanırım cok fazla begenmemistim. daha dogrusu beklentilerimin altındaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bugün izledim ancak saat kurup kalkıp gittim izledim gayet değdi :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: jankis, 02 Temmuz 2004 18:18 tarihinde demiş ki: mükemmeldi ! hayatımda izlediğim en güzel animasyon .. 2 saatlik bir rüyaya girdim ve zar zor uyandım. herkes izlemeli Bende beğenmedim hadi bakalım çok rezalet bir film geldi bana ne animeler var bunu izlettirmicek kalitede :) (spiderman'i boklarkan iyidi ohh :-p)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama hiç beğenmedim bu filmi.Konusu çok uçuk geldi mesala ,bir animeyi bu yüzden eleştircek halim yok ama konusu uçuk olduğu halde sürükleyici de değildi bence.Trajedi içeren bir filmde ara sıra gülüncek bir iki sahne dışında pek birşey bulamadım.Sonda ki filmi sevgi'nin gücüne bağlama kısmıda çok klişeydi. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 23:27 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar