Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spirited Away Geliyor!

Narsil

Öne çıkan mesajlar

Okudum inanamadım, ama sinema isimlerini görünce inandım. 13 Haziran gününe kadar sinema kapısında mı yatsam acaba? Ayrıca neden Tepe Cinemax da oynamaz ki bu? Pahalı, ciks mekanı ama Ankaradaki en iyi ses sistemi orada, damn!
Buyrun link size:
http://www.anime.gen.tr/haberler.html
Sosyal ağlarda paylaş

mükemmel film
sinema.com dan hangi filmi indirsem diye bakarken gördüm 2 hafta önce
çektim izledim beğendim[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Zed cim fazla uzulme, Ghibli nin klasik insanin dogaya verdigi zarar mesajidir o hidden words, cogu moloz amerikali izlerken anlamiyo o mesajlari :)

o camur kapli tanrinin icinden cikan copler mesela cinlere perilere ait deil ;)[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

volf o soylediğin zaten bilenler için belli ; aynı şekilde annesinin babasinin aç gözlülük ve patavatsızlıkları sonucu domuza dönüşmesi de öyle de , mesela tren yolculuğundaki gölge adamlar bişeyi simgelio orada bir msg var bence başka bu tarz örnekler de çoğaltilabilir , SUBTEXT'i çok sağlam ghiblinin herzamanki gibi :)[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
kardeşler ben bunu sinemada izlesem diyorum bizim buraya gelince amma velakin aile büyüklerinin filan da hoşuna gider mi acep? çizgi-film sözü geçince bizde herkesin suratı şöööylece bir ekşir de.. :) abime bahsettim ki kendisi de voltran'cı, conan'cı nesildendir, hiç oralı olmadı bile.. benim beğenmem önemli değil de götüreceklerim beğenir mi dersiniz? :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe söyle ona "bu da voltran gibi ama daha felsefik" gelir o da ehehe
voltran seven adam anime mi sevmiycekmiş, cık cık :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

bone adam ben doğmadan önce ilkokulu yarılamıştı, bir kafa atar görürüm günümü.. :-p

hired_gun pek içaçıcı bir tarif olmadı, sinema meraklısı amcamı kafalamaya çalışayım bari ben.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 02 Temmuz 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
mükemmeldi !
hayatımda izlediğim en güzel animasyon ..
2 saatlik bir rüyaya girdim ve zar zor uyandım.

herkes izlemeli

Bende beğenmedim hadi bakalım çok rezalet bir film geldi bana ne animeler var bunu izlettirmicek kalitede :) (spiderman'i boklarkan iyidi ohh :-p)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama hiç beğenmedim bu filmi.Konusu çok uçuk geldi mesala ,bir animeyi bu yüzden eleştircek halim yok ama konusu uçuk olduğu halde sürükleyici de değildi bence.Trajedi içeren bir filmde ara sıra gülüncek bir iki sahne dışında pek birşey bulamadım.Sonda ki filmi sevgi'nin gücüne bağlama kısmıda çok klişeydi.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 23:27 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...