Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Galatasaray 27.11.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

beşiktaşı yenerkende bişey oynamadı ki gs, sor söylesinler.beşiktaşın daha iyi oynadığını gs lilerde bilir fakat itiraf edemezler, skor 3-0 sonuçta.temiz net

olur mu abi hiçç :D:D ama biz ama ama sivasla çekişiyoruz.. :D hehe gecen senenin komik gs-fb taraftar profili..xD bu sene ne olcak bakalm bahaneleri.. Ama arda domuz gribi oldu şampiyon oldunz fln :p
Sosyal ağlarda paylaş

Aferim Bursa'ya valla, süper gol atmış Volkan. İyi komuşlar helal!!
Medya falan Rijkaard'a giydirmeye başladı ufak ufak, ama her büyük hoca gibi Rijkaard da futbolcuya göre sistem değil, sistemine göre futbolcu bulmaya veya eldekinden yaratmaya çalışıyor. Bu süreçte 1-2 sezonun heba edilmesi de olasılık dahilinde belki, ama Türkiye'de böyle sabırlı bir medya ve camia yok.
Daha önce Hiddink, Zeman, Del Bosque gibi şansa ülkemize gelen hocalardan sonra Rijkaard da aynı şekilde şansa ülkemize geldi, bir futbolsever olarak dilerim ki yani umarım ziyan edilmez medya ve camiası tarafından. Adnan Polat eğer bizim Aziz Yıldırım'ın Daum'a sarılışı gibi günü kurtarma peşindeyse ve yine de bu hocayı getirdiyse yazık etmiş olacak Rijkaard'ın kariyerine ve Gs'nin bu sezonuna, ama yok 1-2 seneyi feda edip geleceği yaratmaksa derdi, o zaman çekecek ceremesini şimdilik ve helal derim o zaman adama.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bjk her sene geleceğe umitle bakıoda hala 12 şampiyonluk mu ne. geçicen bu işler.

ewt haklisn biz gelecege ümitle bakıyorz siz federasyona...Birinin pisliği baskete bile sıcrar..Biri sahaya 6 yabanci sokar yapmadk der xD sora alehlerine 2-3 karar cikinca ama federasyon ühü ühü olur forumda..Kazım 4 mac aldi diye aglarlar..Beşiktaş ManU'ya cakti diye aglarlar..Bla bla..Biri cıkıpta abi ya biz kötü oynuyorz basin abartıo fln demez..
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

applev0dka said:

Biri sahaya 6 yabanci sokar yapmadk der xD
Bunun sorumlusu kişiyi hoca olarak alan dandik takımlar falan var.
İyice kontrolden çıktı adam sevincinden

Valla özgürce seviniyorum bi sorun da göremiyorum... Dandik takım gecen hafta napti gördk ? Pazar günü gs'yi altimiza alıyoruz. Kimileri EL'de 3.sinif avrupa takımlari ile oynarken,biz CL'de manu'yu deplasmanda yeniyoruz..Ama sizin hergn yaptignz şeylerdi ya dimi unuttum...Dandik takım,dandik hoca gecen sene 10 puanla çifte kupa aldi..Varsin dandik olsun no problem ;)
Sosyal ağlarda paylaş

volkan şen sol ayağıyla vurduğu gibi sağ ayağıyla topu kontrol etmeyi bilseydi 3, 4-0 biterdi maç. galatasaray ilk devrede sabri'nin kanadından geldi, ki sabri geri dönmedi sanırım. ikinci devre de baktılar hakan balta yok, oradan gelelim dediler.. geldiler, volkan şen ilk defa sol ayağıyla birşey yapmayı denedi gol oldu. bursa haketti gayet, 65-70 gibi inanılmaz pres ve kontraatak futbolunun sonucu olarak yorulsalar da, galatasaray zaten daha oncesinde bittiği için sorun olmadı.

yahu bir de beşiktaş mevzusu yapmayın allahınızı severseniz, el'de üçüncü sınıf avrupa takımlarıyla oynamak için canla başla çalışıyor bjk şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Herkes alınmasın çok değerli arkadaşlar da var , ama bu forumun Beşiktaşlı profilinde bir sıkıntı var son zamanlarda.

Beşiktaş iyi gidiyor da sizin gücünüze gidiyor diye olabilr mi ?? Yoksa Manu-Bjk konusundaki fb-gs profili cok normal de ben mi yanlis görüyorum..Öyleyse kusura bakma...
P.S: Ama zaten dogru söyleyen ve 9 köy fln filan..Basin demiyor tabi siz kötü oynuyorsunz diye,biz diyince pis kaka oluyoruz.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Bjk taraftarı da kendini nimetten sayıp, büyük takımmış gibi övünüyor ya valla insan şaşıyor bu cesarete. Yahu Trabzon'dan az hallicesiniz işte, dahası nedir yani kadronuz ortada, taraftarınız kupanız şampiyonluk sayınız ortada. Dev aynasında görmeyin kendinizi bu kadar. Goduk goduk diye tavuk gibi aynı şeyi sayıklıyorsunuz günlerdir, heralde aklınıza dokundu 5 sene sonra büyük takım yenmek. Tek haklı olduğunuz şey fazla desibel ses çıkarmanız, şu forumda bile toplasan 3-5 Bjk'lı var ama maşallah sesleri ve trollükleri 2 büyük takımın taraftarını bastırıyor valla.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sizde haklisinz herkesin içinde bişey var..Belki ben muths bir seri yapmıs takımın taraftari olarak rahatim..Söylemek istediğim o cok guvendiğinz 12 puandan geriye bişey kalmadi..Acın gözlerinizi bakin beşiktaş avrupada 5 yer 10 yer muhabbetleri yapcaginiza...Haa bu gece bursa eze eze yendi orasi ayri..Hade uyuyun daha 2 gün var eglence bitmedi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...