BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://sikayetvar.com/sikayet/no/503621/g/BURGER+KING%E2%80%99den+Verilmeyen+Para+Ustu+ şöyle bir şikayet döşedim bugün TAB gıdadan telefon ettiler fakat ben araba kullanıyordum konuşamadım herhalde bayram sonrası ya da yarın araralr diye düşünüyorum bakalım telefonda ne diyecekler aldığınız para üstüne dikkat edin aman ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 linkte bişey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Şikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 film telaşı fln unutturamaz bana para üstümü yaw:D, hemde 100tl banknot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya işte iişn ilginç yanı han,i müşeri unutsa bile kasiyerin para üstünü unuttuğunusöylemesi.. en azından benim çalılıtğım dönemde iş ahlakı buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cassiline said: Şikayet var.daha demin yoktu allala ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Babacum ben senin yalan söylediğini düşünüyorum. O şikayet sana ait olamaz. Typo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oha çok yazık yalnız okudum da resmen yapcak bişeyin olmaması daha da kötü haklı bile değilsin abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BabacumMostors said: ya işte iişn ilginç yanı han,i müşeri unutsa bile kasiyerin para üstünü unuttuğunusöylemesi.. en azından benim çalılıtğım dönemde iş ahlakı buydu birde benim bildiğim bu kasaları kameralar çekiyo olması lazım, fişin üzerinde saat kaçsa izlettiricen o kamera kaç tl almış kaç tl vermiş belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bak o kamera aklıma gelmedi benim düş peşine babacum! 80 liraya 7 tane steakhouse yenir o da normal bir insanın 6 haftalık bk ihtiyacı sayılır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 İLDENİZ HELAL. ŞU EKONOMİDE YANİ. PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 cebe indiragandi yapmis kasadaki eleman. da 100 liranin ustunu unutmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o değilde işte tab dan telefon ettiler herhalde ödeyecekler ahaha ya da vardiya müdürünü ve elemanı kovsunlar valla bendne g,iden 80 tl olsun ama oların maaşı ve lekelenecek olan sicilleri olsun ciğerine yapışsın horşiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi kusura bakma da ayıp değil mi böyle ? insanlık hali onlar da cebe atarız ne güzel diye düşünerek unutmamışlardır o kadar mal değiller yani yerleri belli yurtları belli işlerini kaybetme riskleri var salak mı o insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kasiyer hüpletmiştir belki (yapmıştır yani) ama hakkaten müdürün pek bir suçu yok gibi. adam kasanın maliyetine bakmış fazla yok eksik var. senin fişine bakmış 100 TL falan hikaye, 20 vermişsin sdf adam napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 e tamam da o kasadan 80 tl fazla para çıkması lazım çıkınca da kaydı düşülür bu işler böyle.. bir kasiyerin kasasından sadece eksikpara çıktı mı müdür kızmaz aynı zamanda fazla para çıktığında da sorun olur ha hadi olsunda hani 10 tl para üstü verecekken kasiyer iki adet 5 tl vereyim derken tek 5 tl versin ve kasadan 5 tl fazla çıksın.. e arkadaşım bir günde kaç müşteriye bu olur? 80 tl kasadan fazla çıkmak için büyük para ha nedir akşam müdürü parayı saymıştır 80 tl fazla çıkınca cebe indirmiştir yani benim çalıştığım restoranda sırf kasiyerlerin performansları sayesinde hızla yükselip daha kısa zamanda daha çok ücret artırımı olmasın diye 3-5 tl ekisk yazılır ve bu uygulama tamamen şirketi korumak için müdürlere verilen sözlü direktifdir hani işin mutfağında (hem mecazi hem gerçek anlamda) çalışmış olmasam paranoya yapmam ama durum bu. fazla para çıkınca kenara ayıran müdür de gördüm fazla parayı cebine indireni de aynı şekilde müşteri para üstünü almazsa akşam kasasını toplarken kepinin altına çorabının içine saklayın da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yav said: kasiyer hüpletmiştir belki (yapmıştır yani) ama hakkaten müdürün pek bir suçu yok gibi. adam kasanın maliyetine bakmış fazla yok eksik var. senin fişine bakmış 100 TL falan hikaye, 20 vermişsin sdf adam napsın ben akşam vardiyasında kasaların balansınıalan müdür için konuşuyorum bu arada gündüz vardiyasındki müdür nereden bilsin akşam ki olayı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fişi 20tl kesmek ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 geceki müdürle görüşsene o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 valla sonuç çıkmazdı kalkp da "a evet ben parayı aldım" da demezdi "eleman lamıştır" da demezdis onuç olarak şirketi savunmazk zorunda ve elimde 20 tl lik kesilmiş fiş var adam en fazla "alacağın para bu" der 3,05 tl para verip kışkışlar zaten sıkıntı ettiğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 said: filme girme telaşından para üstünün ibraz olunmadığını fark etmedim Of nasıl bi looseğlık bu. Bide 20 liralık fişi de almış. Hiç bi şekilde haklı değilsin, o 80 lira da içinde patlasın lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi hiç merak etme patladı zaten hem patlamasa uğraşmam bu kadar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 #_# kamera varsa tespit olur buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2 hafta oncesinin kaydini tutmuyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 varsa bile 14 gün öncesinin kaydı dururmu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar