Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King şikayeti ve TAB gıdanın ilgisi

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

http://sikayetvar.com/sikayet/no/503621/g/BURGER+KING%E2%80%99den+Verilmeyen+Para+Ustu+

şöyle bir şikayet döşedim

bugün TAB gıdadan telefon ettiler fakat ben araba kullanıyordum konuşamadım herhalde bayram sonrası ya da yarın araralr diye düşünüyorum bakalım telefonda ne diyecekler

aldığınız para üstüne dikkat edin aman ha
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ya işte iişn ilginç yanı han,i müşeri unutsa bile kasiyerin para üstünü unuttuğunusöylemesi.. en azından benim çalılıtğım dönemde iş ahlakı buydu

birde benim bildiğim bu kasaları kameralar çekiyo olması lazım, fişin üzerinde saat kaçsa izlettiricen o kamera kaç tl almış kaç tl vermiş belli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam da o kasadan 80 tl fazla para çıkması lazım çıkınca da kaydı düşülür bu işler böyle.. bir kasiyerin kasasından sadece eksikpara çıktı mı müdür kızmaz aynı zamanda fazla para çıktığında da sorun olur

ha hadi olsunda hani 10 tl para üstü verecekken kasiyer iki adet 5 tl vereyim derken tek 5 tl versin ve kasadan 5 tl fazla çıksın.. e arkadaşım bir günde kaç müşteriye bu olur? 80 tl kasadan fazla çıkmak için büyük para

ha nedir akşam müdürü parayı saymıştır 80 tl fazla çıkınca cebe indirmiştir yani benim çalıştığım restoranda sırf kasiyerlerin performansları sayesinde hızla yükselip daha kısa zamanda daha çok ücret artırımı olmasın diye 3-5 tl ekisk yazılır ve bu uygulama tamamen şirketi korumak için müdürlere verilen sözlü direktifdir

hani işin mutfağında (hem mecazi hem gerçek anlamda) çalışmış olmasam paranoya yapmam ama durum bu. fazla para çıkınca kenara ayıran müdür de gördüm fazla parayı cebine indireni de aynı şekilde müşteri para üstünü almazsa akşam kasasını toplarken kepinin altına çorabının içine saklayın da gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

kasiyer hüpletmiştir belki (yapmıştır yani)

ama hakkaten müdürün pek bir suçu yok gibi. adam kasanın maliyetine bakmış fazla yok eksik var. senin fişine bakmış 100 TL falan hikaye, 20 vermişsin sdf

adam napsın

ben akşam vardiyasında kasaların balansınıalan müdür için konuşuyorum bu arada gündüz vardiyasındki müdür nereden bilsin akşam ki olayı ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...