Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kerata "The hamster"

yeahh1986

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam vakti, sinema çıkışı evcil hayvan besleme tutkumu yatıştırmak için bir hamster aldım. (aklımda hiç alcam diye birşey yoktu). Neyse 3 paket kıytırık yem (çekirdek,buğday gibi bişeyler verdi). Kedi kumu, ve özel suluklardan aldım. Tabi sorunlarla karşılaştım:

1- Bu arkadaşımız genelde gündüz uyur, gece uyanık olurmuş. Ama ne yazıkki bir gündür doğru düzgün uyuduğunu görmedim (5dk 5dk uyuyor, gece gündüz farketmiyor.)

2-Yemlerine dokunmadı, verdiğim şeftali ve karpuz gibi besinlere saldırdı.

3-Suluğunu hiç kullanmıyor. Bu hayvan 1 gün yemeden içmeden nası yaşıyor helal olsun.

4-Çark ta hiç tur atmadı, devamlı kazı çalışmalarına dalıyor.

Daha var da aklıma gelenler bunlar. Cevaplarsanız sevinirim. Niye böyle yapıyor, nasıl çözülür ?
Sosyal ağlarda paylaş

çarkı fark etsin, o zaman gör sen iniyor mu ordan. deli gibi bütün gece çarkta döner mi ya manyak hayvan, arkadaşımın vardı sabaha kadar durmuyordu. artık sesten rahatsız olup başka odaya alıyoduk. sonra antalya'nın sıcağına dayanamadı öldü zaten.

su konusunda da sen fark etmesen de içiyo o suyu o yüzden sürekli değiştir.

yem ise şu muhabbet kuşları için "ballı yem" denen bişey var. accaip seviyolar, gerçi ne verirsen yiyo da ehhe...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bende vakti zamanında beslemiş biri olarak konuşucam o yemleri hemen öle ulu orta yemez.biraz zaman geçsin görüceksinki o kazı çalışmalarının amacı yemlerini depolamak.ayrıca çişsini de hep belirli bi yere yapar.çark olayına(küçük sanırım şu anda)genç yaşta alıştırmak gerekli yoksa bidaha zor hiç binmez hantal bişey olup çıkar(benim ki gibi)ve boyna uyumaya başlar.
ayrıca dah gençkene(hehe)sana alışması gerekli rahatsız etmiyim mantığıyla bakma bol bol mıncıkla yoksa yabani bişey olur her sevmeye çelıştığında ısırı verir(benim ki gibi:()
yem olarak da kafana göre takıl her bişeyi yer işte havuç,lahana,karpuz,elma,armut,kivi herşeyi verebilirsin.
ama çok geç olmadan iyice ilgilenmen yoksa bi daha işin zor.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

O çarka zamanla alışacak
Sen kafanı takma onu
ASlında birazda kafana taksan iyi olur :P
Dikkat et elinden filan kaçırma her tarafı talan eder küçük bir araya kaybolup gider
Eğer sendne kaçıyorsa tek şansın onu korkutarak dondurmak
Yanına bi yere sopayla güüm diye vur(aman üstüne değil) birazlık donar
Donduğu anda gir lan kafesine olayı :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Sosyal ağlarda paylaş

konus hayvanla surellkli..bence yabani olmasina aldirmayp disari cikar hayvani..eline eldive giy ve elinde tut..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...