Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 NASA Ames ressamlarının yıllar önce düşlediği uzay kolonisi konseptleri, bugün bakmaya doyum olmayan birer bilimkurgu şaheseri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yaşanmaz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Son resimde boruların içindeki tarla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yaşanmaz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 veeeery nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://www.dyarstraights.com/msgundam/habitats.html http://www.dyarstraights.com/msgundam/weather.html iliştirilmiş linklerde kolonilerin Lagrange noktaları ve kolonilerde yerçekimi durumu üzerine ilginç tutorial'ler var, çevirme zamanım olmadı, ama ilginizi çeker sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Startopia olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gerçekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bi rama gelse de orda yaşasak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 zahadaf bu ne ya eski moda lambalar gibi dsfsd ama güzeller dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yanlız bütün sistemi kontrol eden bilgisayarın windowsu çökse boku yedin yani.. bence ürkünç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 windows yukleyen maldır zaten o sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 eğer ruslar yaparsa linux yükler bence ama abd yaparsa banko microsoft abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi ne windowsu ne linuxu ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dos kuracaklarmış diye duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 unix stabildir iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Türkler ortak giriyormuş projeye bi ddr ram katkıda bulunmuşlar ha birde millileştirmek adına pardus olacakmış işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tinkibinki said: abi ne windowsu ne linuxu ya ahahaha öyle deme olm. bugüne bugün bir mikrosoft bir linüksten kaç kişi ekmek yiyor haberin varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Şöyle bir bakıyorum da, biraz fazla büyük koloniler olurlarmış. Ne bileyim kıbrısı uzaya göndermek gibi birşey olurdu heralde bunları yapmak. Ve kimsenin karşılayamayacağı maliyetleri olurdu. Resimlere bakarken kendimi bir Ursula Leguin romanında hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kıbrısta stoçlanya vodka 29 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 deadwoll said: Şöyle bir bakıyorum da, biraz fazla büyük koloniler olurlarmış. Ne bileyim kıbrısı uzaya göndermek gibi birşey olurdu heralde bunları yapmak. Ve kimsenin karşılayamayacağı maliyetleri olurdu. Resimlere bakarken kendimi bir Ursula Leguin romanında hissettim. Aslında askeri harcamalara harcanan bütçe kısılıp ülkelerin kendi aralarında duyduğu paranoya azalabilse çok uzak bir fantezi olmazdı ama petrol tabanlı yakıtların tükenmesinden evvel uygulamaya konulmadığı için ileride olma ihtimali gün be gün azalan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 zaten petrol tabanlı yakıtların yetmeyeceği ortada yeni ve yeterli bir enerji kaynağı bulunmadığı sürece başlamayacak bir proje edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kinkaudonau said: deadwoll said: Şöyle bir bakıyorum da, biraz fazla büyük koloniler olurlarmış. Ne bileyim kıbrısı uzaya göndermek gibi birşey olurdu heralde bunları yapmak. Ve kimsenin karşılayamayacağı maliyetleri olurdu. Resimlere bakarken kendimi bir Ursula Leguin romanında hissettim. Aslında askeri harcamalara harcanan bütçe kısılıp ülkelerin kendi aralarında duyduğu paranoya azalabilse çok uzak bir fantezi olmazdı ama petrol tabanlı yakıtların tükenmesinden evvel uygulamaya konulmadığı için ileride olma ihtimali gün be gün azalan bir olay. bu ikisine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 naalakası var. petrol bitse bile alternatifleri çoktan hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar