mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bufalolar tek bi yerde spawn oluyor sürü halinde. gündüz çok kalabalık oluyorlar. dead eye meter full ise önce dinamitleyip sonra deadeye la dalabilirsin. ben akşamüstü/akşam gibi denk gelmiştim. sadece 2 tane bufalo vardı sürüden eser yoktu 2 sini öldürdüm aldım trophy i. kısacası gördüğün bufalolardan başka bufalo yok etrafta. o sürünün son bufalosunu öldürmen yeterli. ama ekrandan 1 tanesi bile kaybolursa olmuyor 24 oyun saati geçmesini beklemen gerek.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hmm, bugün deneyeyim tekrar o zaman asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ya bu bıçak oyunu ne beyinsizce, aptalca birşey ya %100 bitirmek için kostümleri de açmak gerekiyormuş, hepsine tekrar kasıyorum da sadece torquema'daki bıçak oyunu kaldı Bandito kostümü için, ağlayacam ya 2000 dolar harcadım betlere düşünün ne kadar kastım, en son sinirlendim karşımda oturan lavuğa sıktım bir tane kapattım oyunu Hayır birde bazen tam zamanında bastığım halde elini kesiyor, aşırı sinirleniyorum oralarda, kolu bile fırlatasım geldi ilk defa fifa-pes hariç bir oyunda lan ... bu kadar salakça birşey olamaz, bir daha koymasınlar hiçbir oyunlarına şunu ...
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 red dead istiyen varsa takaslık.single a başliyim dedimde gözlerimi yoruyor oynayasım gelmiyo heavy rain + başka bi oyuna karşılık veririm red deadi
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Röh Heavy Rain'i Red Dead'le beraber aldım sadece 10 lira ucuzdu. Tabi ben de kazık yemiş olabilirim sdfsdf
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fiyatlara bakmadım ama heavy rain + daha dandik 20 liralık oyuna takas ederim sonuçta multisi var daha taze cıkmıs oyun ahah
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ya şimdi ben Kentucy Saddler diye bir at almıştım, fast speed falan diyordu da bu etrafta bulup evcilleştirdiğimiz atlar daha hızlı olur mu? Ona göre evcilleştirip kullanacağım da =D Ha bi de unutmadan, poppycock stranger görevinde 2 seçenek verdi sonunda. Ben 2.yi tercih ettim ama sadece ilki için adamla konuşmam gerekiyordu, bastım gittim ben de ve quest failed oldu. Şimdi asla %100 tamamlayamayacak mıyım oyunu? Oyun yetersiz açıklama yaptı diye patladım mı yani? :(
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sanırım öyle olacak asdfsad çünkü oyunu %100 bitirmek için bütün strangerların tamamlanmış olması gerekiyor.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oha darkrider bariz beceriksizmişsin. ilk denemede geçtim ben bunu ya. DarKRideR said: ya bu bıçak oyunu ne beyinsizce, aptalca birşey ya %100 bitirmek için kostümleri de açmak gerekiyormuş, hepsine tekrar kasıyorum da sadece torquema'daki bıçak oyunu kaldı Bandito kostümü için, ağlayacam ya 2000 dolar harcadım betlere düşünün ne kadar kastım, en son sinirlendim karşımda oturan lavuğa sıktım bir tane kapattım oyunu Hayır birde bazen tam zamanında bastığım halde elini kesiyor, aşırı sinirleniyorum oralarda, kolu bile fırlatasım geldi ilk defa fifa-pes hariç bir oyunda lan ... bu kadar salakça birşey olamaz, bir daha koymasınlar hiçbir oyunlarına şunu ...
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi sadfsda bilmiyorum herşeyi yapıyorum da Gow3'te de bu tarz bir bölüm vardı ya, orada kalmıştım. Tuşlara basmak sorun değilde zamanlama, bir daha deneyecem yarın bakalım
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ya bu outlaws to the end co-op add-on'unu indirdim psn store'dan download etti install da halletti ama searching for installed content diyo sonra da no content found diyo oyunda. 2-3 kerede tekrar indirip yükleyip denedim, kapatıp açtım aleti falan ama etki etmedi. Neden çalışmıyor indirip yüklediğim add-on? =(
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 doğru PSN store dan indirdiğine eminmisin ? shopto dan aldıysan oyunu UK PSN den indir. oyun kotusunun yanında en altta kod yazar BCES veya BLES diye. onu netten arat bak bakalım nerenin koduymuş.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oyun içinden kendi otomatik çekmiyor mu zten ? üçgene bas vs. geyikleri birde bıçak oyunu kolaymış evet, dün gerilince demek yapamadım sdafsad bu sabah ilk oturduğumda sadece 3 kere hata yaparak komple bitirdim baştan sona güzel oldu sadfasd
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mani said: doğru PSN store dan indirdiğine eminmisin ? shopto dan aldıysan oyunu UK PSN den indir. oyun kotusunun yanında en altta kod yazar BCES veya BLES diye. onu netten arat bak bakalım nerenin koduymuş. UK'den falan sorun oluyor diye duyduğumdan PSN'e USA'den kaydolmuştum, BLES yazıyo benim oyunda, nasıl değiştiririm ki? İki saat internette İngiltere'de ev adresi ve doğru posta kodu bulup yeni psn hesabı mı açmam lazım? =/ Bir de bu neye karşı önlem? Yani zaten korsan oyun diye bir şey yok, e oyunlar da region free olduğuna göre add-onlar neden region free değil? :(
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şimdi başka bi user account yarat ps3 te. onunla UK den PSN account yarat. istediğin kadar yaratabiliyorsun elinde e-mail adresi olduğu sürece hepsine yetecek kadar. BLES 00680 yazıyorsa UK PSN den indireceksin sen co-op pack i. ordan indirdikten sonra istediğin account üzerinde kullanabilirsin sorun olmaz. UK PSN olduğu account la girip indireceksin sonra hangi account la oynuyorsan onla login olup orda oynayacaksın. Korsanla alakası yok tabi bunun nedeni yasal zorunluluklar. bedava dahi olsa içerik dağıtırken bazı oyunlar lokalizasyon belirliyor. Her oyunda olmayabilir bu ama çoğu oyunda bu böyle. Satılan ülkenin store undan o içeriği indirmen lazım. Sony ile alakalı değil bu. o oyun hangi ülkede satılıyorsa içeriğin ona ait olması lazım. vergiler vs söz konusu. bedava dahi olsa belli bir EULA var ufakta olsa her içerikte.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Pekii pekiii şey var bi de, ben USA account açarken işte gerçek adres ve posta kodu lazım falan diye duyduğumdan nette forumlarda araştırıp bulmuştum. Nereden bulabilirim kullanabilceğim bilgileri UK account için acaba?
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 google dan arat. UK postal code diye. sonra o postal code un nereye ait olduğu bellidir. şehri yaz bir de bölge ismi yaz yeter. öyle her yeri doldurmana gerek yok. veya restorant ara UK de google ile. onun adresini gir senin yaratıcılığına kalmış orası.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Valla ben ABD'den adres verirken bizim ABD elçiliğinin adresini vermiştim dfgjkhdfjhkg
kfg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 benimki de amerikada bi starbucks ilk account'umu actıgımdan beri =), bir problem olmuyor yani, takıl kafana gore, posta kodu ve state valid olsun yeterli...
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Eheh, ben de University of Manchester yaptım adresi, ismi de aynı isim olmasın diye tarık akan yazdım adsfdsg Neyse çalıştı sonuç olarak, FIFA'ya indirdiğim eklentiler de o yüzden çalışmamış dmeek ki, şimdi tekrar indirince çalıştı :)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bitirdim oyunu sadfsda %100'de bitti güzel oldu, ilk defa bir oyunu %100 bitirdim çok mutlu oldum lan nedense sadf single player'da da yapmadığım tek bir achievement kaldı Mowing Them Down Kill 500 enemies with a mounted weapon in any game mode bunu yapan var mı? Oyundaki bütün mounted kullanılan bölümlerde adam sektirmeden öldürdüm de 200'e falan yakın öldü sadece :D bunu nasıl yapacağız ? Em Matadero'da bir mounted vardı karakolun üstünde de onla da 500'e kadar kimi vuracan sadfsd
fizban Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 evet. 30-40 vur; alttaki eve gir uyu, sonra tekrar yap aynısını falan filan.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ssdfsd deneyeyim o zaman bir ara
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 2. kez başladım oyuna. outlaw olim dedim. her pis işten -onur puanı gelior. ama her görev sonucu +onur gelior. la o zaman ben nie bi yerleri soyup adam kesip wantedımı arttırıom?!
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi o kadar guzeldi ki ana hikayenin sonu (en sondaki strangerdan oncesi tabi), kafayi yedim lan bu kadar guzel bitirilir mi bi oyun
Öne çıkan mesajlar