fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 single oynuyorum ben, 1/3'üne falan geldim oyunun.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben de single oynuyorum, günde 1 saat falan avcılık yapıyorum, sonra kurtlar gelip öldürüyor, sinirlenip kapatıyorum :p
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kısıtlı zamanlarda oynuyorum şu an ama oynadığımda multi'ye falan girdiğim oluyor.. çete kurup PVE gangleri basmak bayar da competitive modları oynayabiliriz denk gelirsek..
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 avcılık free roamda da yapabiliyonuz ya.ben single oynicagıma gangleri basıyorum tek başıma ayı kurt falan öldürüyorum.sıkılınca gang matchlere giriyorum
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 single play i oynamadım daha henüz ben :P multi eğlenceli ya level kasıyorum hep :P
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o kadar atıldı tutuldu 4 kişimiyiz :) 2 kişi multi oynuyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi finaller yüzünden oynamaya şans bulamadım ki, istanbul'a döndüğüm gibi abanacam diyordum bu sefer yazlık olayı çıktı hehe cuma akşamı oynarız gerçi o zaman dönüyorum da c.tesi günü yola çıkacaz işte tekrar hehe ondan sonra 1 hafta daha yokum ondan da sonra hergün düzenli olarak oynarım zaten
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 single bitti, yakında multi'ye girişirim =)
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 aynen ben de finaller yüzünden piyasada yokum. işin garibi hadi 2 maç atayım da kafam dağılsın red dead açarsam saatlerce oynarım diye ps3ü açıp saatlerce fifa oynuyorum asdfa
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 fifa beni kanser etti.psikloji bozuyor oyun
Revell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 son Sonu çok hüzünlüydü :( dağ gibi adam gitti, her ne kadar babasının oğluda olsa Jackle oynarken haz alamadım bir türlü. John'un ses tonu nerde, Jack'in ki nerde ohooo...
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya ben cok tutmadim acikcasi bilemiyorum belki kovboy temasindandirda benim icin bi gtanin yerini asla tutamaz sanirim
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Vahşi Batı teması güzel ama GTA'daki o kalabalıklık hissi olmayınca, çok boş hissediyorsun kendini, çölde falan
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben oynadim cok guzel, cok eglenceli, awsum falan filan.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Gangren said: Vahşi Batı teması güzel ama GTA'daki o kalabalıklık hissi olmayınca, çok boş hissediyorsun kendini, çölde falan bide abi bi yerden bi yere gitmek cok yorucu ya quest seni goturuyo bi yere allahin daginda sonra geri doniyim diyosun uzak kamp yapiyim diyosun burda kamp olmaz diyo illa kosuyoun bu arada dun AQUILA diye bi adam dovdum oh sukru oh bebek diye azina azina vurudm
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi illa ki kamp yapacak bir düzlük bulunuyor.. biraz engebeli oldu mu izin vermiyor da şöyle topraklı falan küçük araziler var.. ordan portlayabilirsin kasabaya.. koşmana gerek yok.. ben sevdim gayet oyunu.. çok az oynayabiliyorum ama olsun.. bazı buglar rahatsız ediyor gerçi (outfit bugı, visual buglar, vs.).. ama böyle yolda karşılaşılan olaylar, ya da tren istasyonundaki görevlinin bankta otururken sen içeri girdiğinde gişenin arkasına yürümesi falan gibi küçük detaylar hoşuma gidiyor.. belki de western sevdiğimdendir (sikko call of juarez'in ilk oyununu bile baya sevmiştim hehe).. gta'yı mesela hiç sevmem.. gta4'ü 20 dkdan fazla oynayamamışımdır ama RDR ilaç gibi geldi walla.. duel nasıl yapılıyor onu anlamadım bir.. bir iki kere yapıp kazandım da nasıl kazandım bilmiyorum yani zorluğu ne..
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ehahah seyi diyosun di mi yane direk alti patlar takir takir iindiriyor adami
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 evet.. hani yanda kırmızı ve mavi barlar falan doluyor da tutorialdaki yazıyı okuyamadım.. oynuyorum öyle bilmeden =)..
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 right sticki aşağı indirip eli silaha yaklastırın, sonra da draw yazısı çıkınca l2 yle silahı cekip güm pat cat ates etmeye baslayın ist.e
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 free roamda auto-aim çok sıkıntı bir olay, başka oyuncuyu vurana kadar canım çıkıo ya, sek sek sekiyor herifler dibimde beraber ateş edioruz dağa taşa, en son dayanamıorum çekiyorum bıçağı, saplıyorum böğrüne heriflerin, silahla adamı tutturmaya kasarken bir de aralarda orda burdaki npcleri targeta alıyor offfff tam çıldırmalık :D
Revell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 uykulu uykulu spoiler koymayı unutmuşum. Kusura bakmayın:(
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 duel için fizban'ın anlattıklarına ek olarak silah çekmeyi en başta right sticki aşağı çekip sonra draw diyince yukarı çekerek yapabiliyoruz L2'ye basmak şart değil. Bir de crosshair kısa bi süreliğine beyaz oluyor kırmızıdan, beyaz olduğunda ateş edince sağdaki bar 2-3 atışta doluyor.
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 dün gece kızın biri topladı bizi 6-7 kişi.lvl 45 olmus psikopat.mikrofonla oyunu ogretti resmen bize :)
Öne çıkan mesajlar