Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soyle bisi buldum baska bir forumdan:
said:
Arkadaşlar ben her iki yeride aradım....Royal gönderdik diyor,PTT ise gelmedi diyor...Bizim posta 277 nolu posta cantası ile geliyormuş o çanta Ptt ye gelmemiş....konuştum kişi uçagın hangarlarında olabilir diyor ama oda orda olduguna inanmıor...Biri gidip adam akıllı konuşması gerekiyor telefonla da olmuyor bu iş
Mesaj tarihi:
[email protected]

mail atın yada twitterdan girin sorun baya ilgileniyor arkadaş

royalle alakalı oldugun sanmıyorum.panik ypamıslar gelir yakında.cogu zaman eksik giriş yada hiç giriş yapmadan getiriolar :)

fizbanla masqin ki bugun yada en geç yrn gelir muhtemelen
Mesaj tarihi:
ben gecen hafta carsamba verdım preorderı

persembe gecesı maıl geldı shopto dan gonderıldı dıye

bugunde elıme gectı

yurtdısı ptt ye bakınca 24 unde turkıyeye gırıs yaptıgı gozukuyor

yurtıcıde boyle

1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KADIKÖY, 00635 - 34158
24/05/2010 19:57:26
2.
Teslim Alındı İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM Gelen Servisi - 34752
25/05/2010 11:08:22
3.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM, 34710 - 34752

bugunde saat 1 de postacı geldı

şans biraz sanırsam ya
Mesaj tarihi:
oyunu uzun zamandır (1,5 haftadan fazla) eline geçmemiş varsa bi pttyi arasın derim. ben öyle mgs4 beklemiştim günlerce, herifler adresi bulamamış mı bişey olmuş. öyle bekliyormuş oyun. aramasam ulaşıcakları yok, shopto pakete yazmıyor sanırım müşteri tel numarasını falan.
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

mani said:

1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BAHÇELİEVLER, 00481 - 34158
26/05/2010 19:58:49

LOST! 3DK sonra olacakları biliyor sistem

mani , benim RDR ' de orda kendim gidip almak istiyorum bu mekan nerde biliyor musun?

bilemiyorum ya. benim eve gelmesini bekliyorum. gidip almaya kalkınca paketi yerel dağıtıcıya yollamış oluyorlar boşuna koşturuyorsun. ptt sitesinde bahçelievler e bak. gerçi 6-8 tane ayrı yer gözüküyor hangisinde olur bilemiyorum
Mesaj tarihi:
dun gece uyuyakalana kadar oynadim oyunu, biraz kontrollere alismak kastirdi gta da da pek beceremezdim ama guzel oyun olmus baya. poker muhabbeti icin bile girip oynanabilir sadece. multi denemedim henuz. ata binmek de biraz zor olmus, at ustunden atip duruyor, bir de at uzerinde adam vurmak biraz zor geldi.

direk silah cekince karsindakini otomatik hedef aliyor gibi ilk basta, onu ilk silahi cektikten sonra yapmanin yolunu bilen var mi bu arada?
Mesaj tarihi:
off topic olacak da gburda hep shopto dan kargo bekleyen insanlar görüorum da takip numarası ile ptt siteisnden nerde olduğuna bakmışlar

ben senditten bir oyun ısmarladım da 1.5 hafta önce, order numarası dışında herhangi tracking numarası gelmedi bana adamlara da sordum öle bir numara yok dediler, Shopto öel bir numara mı sağlio size yollarken? senditten oyun sipariş etmişinizdir kesin hiç takip etme yolu var mı bu işin?
  • Yeni Oluştur...