Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE:Dominion - 1 Aralıkta geliyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CCP de çalışan bir arkadaşım var. eğer duyurulmadıysa ilk benden duyunuz.

1 aralık çıkış.

bu arada yeni video çıktı.BAYILDIMMM

http://www.youtube.com/watch?v=zDVEHE10nHc
Mesaj tarihi:
Gelmiş geçmiş en güzel ccp trailerı. 1 aralıkta çıkacağı aylar öncesinden resmi site ve bloglarda yayınlanmıştı.

Pilotlar arasındaki düşük frekanslı telsiz konuşmalarını sanıyorum siz de benim gibi karizma buluyorsunuzdur. Ventrilo'da sesimizin frekansları ile oynama imkanımız var mı acaba? Aramızda bu ses tonu ile iletişim kursak heralde çok daha gerçekci olurdu.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

vay ulan şu CCP deki arkadaşını git öp bizim için de

şu expansionın özellikleri nedir neler gelicek?

Neler gelmio ki?

- Gezegen grafikleri tamamen degisiyor, oyun ambians olarak baya karanlik bir hale gelmis
- User interface oldukca saglam bir sekilde dgistirilmis, mailboxunuz gmail gibi, labellar grouplar vs, ingame browser html 4 support yani herturlu web sitesini (flash dahil deil) gezebiliyorsunuz

- Sovergnity sistemi tamamen dgisti, artik bos bir sistemi elinde tutmak bir alliance a pahaliya patliycak dolayisyla alliancelar ellerindeki topraklari kucultmek zorunda kalicaklar aksi taktirde moon miningden elde ettikleri tum kar bu topraklara gidicek.

- super carrierlar degisio daha carrierla ayni sayida fighter tasiolar artik ama ozel bir fighter tipi kullanabiliyorlar tam inceleyemedim.

- Tum faction shiplere boost gelio bircogunun bonuslari degisiyor, : mesela rattlesnake artik dominix gibi drone dmge bonus aliyor ve 5 heavy drone kullanabiliyor

- Navy battleshipler : Navy scorp, domi, typhoon ve armageddon(ohsss)

-yeni fleet opsiyonlari vs vs

daha baya detay var aklima ilk gelenler bunlar
Mesaj tarihi:
Autocannon değişikleri falan da olması lazım ( çok takip edemiyorum )
Tracking comp ve ench. a falloff bonusu geliyor
Typhoon 5 missile veya 5 Ac kullanabilecek
soora, ya pestin ya phoon un shield ve armor değerleri değiştirildi
Artillery de değişiyo, reload time falan fistan ( uzunca okuyamadım )
Ama en güzeli falloff bonusu
şeker gibi
Mesaj tarihi:
Öncelikle merhaba! EVE Online ahalisi :) akabinde...
Dominion ile gelecek yenilikleri merakla bekliyorum bende sürekli bir şeyleri iptal ediyorlar yada değiştiriyorlar. Capital değişiklikleri için duyduğum kadariyle konu üstünde çalışan ccp elemanını değiştirmişler cap bilmez bi cap'ı başına getirmişler diye duymuştum. Haliyle normaldir bazı iptal mevzuları. Bu arada alan yetkilisi arkadaşım ccp de çalışan arkadaşın varsa hakikaten, bu 1-1.5 ay önce zaten bilinen bir expansion'du sanırım aranız pek iyi değil :)
Paticik'e de yazayim EVE Online hakkında dedim..
Fly Safe
  • Yeni Oluştur...