arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Üzerine para verseler f2p oynamam. Dergisini de onaylamıyorum. Başparmağımla kınarım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 niye sadece piyasada metin2 ve knight online var gibi konuşuyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Her ay hangi oyunu konu etcekler diye düşünürken 3 ayda bir yayınlanacağını gördüm.... Bir de dergide aion'a yer vermişler die gördüm sanki. ( http://www.free2play.com.tr/dergi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gelin biz de dergi çıkaralım elit mmorpgciler dergisi şöle aylık ücreti en pahalı olan, sistem requirementları en yüksek olan oyunlardan bahsedelim hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 onuzmudeki sayiyla birlikte iron necklace vericeklermis, tiraj patlamasi yasar dergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 BonePART said: ayda 5 ytl vermemek icin DAVUSANA VURUYOM VURUYOM OLMUYO temali serverlarda oynayan adamlarin oynadigi oyunnarin dergisini yapmak cidden mukemmel fkir kesin cok satarlar 15 20 tane felan mesela es dost akraba alirsa oda Norak said: hayır yani bide o kitle online oyunlarda en uzak durulması gereken topluluktur 15 yaş altı olaraktan. onca sene online oyunlar vb yazıp oynamış adamlar knaytla metin2le online oyunculuğu geliştiricez nası demişler anlamadım ben yane. katılmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Oce4n said: Her ay hangi oyunu konu etcekler diye düşünürken 3 ayda bir yayınlanacağını gördüm.... Bir de dergide aion'a yer vermişler die gördüm sanki. ( http://www.free2play.com.tr/dergi ) smarthan said: sanıırım p2p oyunlarıda inceliycekler ama tek tük. ağırlık olarak f2p. ama dediğin gibi komple online oyun dergisi olsa daha iyi olurmuş. dandik levelinkinden sonra ilaç olurdu :) söylemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kaçışı yok o salak oyunların oynanmasının, adamlar onlarla iletişim kurup daha sonra bakın bunlar daha güzel hadi pamuk eller cebe diyerek yönlendirecekler. Yani öyle umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar