asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Garantiden sanal kart çıkarttırmak için neler gerekiyor?
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hesap açman para kart çıkartman yeterli
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hesabı açmak için sadece şubeye mi uğramam gerekiyor?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Benim hesabım var, garanti kontör kart var. Ben de yapabiliyor muyum bu geyiği.
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hesap açtır. paracard çıkart. açtırırken internet şubesi için başvuruda bulun. ondan sonra sanal kart çıkarmak 5dk lık iş internet şubesini kullanınca. birde şu var. bazı internet siteleri 3D Secure kullanıyor. kimisi bunu zorunlu tutuyor kimisi opsiyonel. Bu aklında bulunsun. Sanal kart ının şifresi ve cvc2 numarası sahip olduğun paracard ından ayrı. o yüzden bunu şifre tanımlamalar bölümünden yapıyorsun. İstersen paracard ve sanal kart ın şifrelerini eşitleyebiliyorsun bu sayede 2 side aynı şifreyi kullanıyor. 3D Secure u kullandığın zaman alışveriş sitesi seni bankanın sitesine yönlendiriyor. burda sen sanal kartın şifresini ve cvc2 numarasını gireceksin. tamamını girmiyorsun hiçbir zaman. sadece istenen basamağı giriyorsun.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yeni bir başlık açmak istemedim; Entropay, Ecocard, Wirecard veya Neteller ile sanal kart kullanan var mı? Veya bunlar dışında alternatif sunabilecek olan? (İnternetten hemen açıp kullanabilmek istiyorum.)
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bende bugun actim sanal kart maas yatsinda deneyelim bakalim nasil calisiyormus cok rahat acildi valla ben prosedurlerden falan cekiniyordum ama tek tikla acti :) limit belirleyebilmek guzel. Mantik soyle calisiyor sanirim limit belirliyoruz sonra karti kullan diyoruz bilgileri giriyorum bakiyede o limit kadar para varsa cekip kullaniyor o esnada. Ilk kez denemis olcam ama oyle olcak gibi :D
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 limit belirlemiyorsun aslında ; bildiğim kadarıyla sanal kartta kullanılabilir limit yok , sen kendi hesabından s.karta para yatırıp limit açıyorsun. hesabında para yoksa limit yükseltemiyorsun haliyle.
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sanal kartın limiti içine yüklediğin para kadar. garantinin olayı da kolay baya. paypal vs için de kullanılabiliyo ayrıca o sanal kart.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tabii artık bir de şifrematik almak gerekiyor garanti banktan.
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 internet bankacılığını açın ondan sonrası baya kolay oluyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Cep sifrematik ucretsiz hem cebinize geliyor :P
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Şifrematik iyi ya 20 lira eskiden çok geliyordu sonra enflasyon oldu fiyatı aynı kaldı ben de aldım. Normalde saçma salak onay smsleri yağıyor telefona kod giriceksin adam kodu yazmadan önce 10 kelime yazı koyuyor bilmemnenin bilmemne kodunu burada bulabilirsiniz bakınız veriyorum kodu hooop kod bakın: 123456 arkadaş sadece kodu versene bana telefonum f3 aynı anda 1 kelime okuyabiliyorum bide kodda harfler ve sayılar karışık olabiliyor telefonda harf ve sayı mesela 5 hem 5 hem S anlamına geliyorsa olasılık denerken yanlış kod girme sayını doldurup hesabı kitliyebiliyorsun. Bir de siteye girerken girdiğin bi kod var, onu 1-2 haftada bir değiştirtiyor, unutursan telefonla arayıp sıfırlaman gerekiyor BÜTÜN şifrelerini, bi kağıda yazıyordum kağıt doldu ikinci kağıda yazıcam birinci kayboldu, arkadaş bari kodun başını aynı tutayım sonunu 1 2 3 4 devam ediyim dedim allam o da olmuyor gene unutuyorum. Haftada 1 şifre değiştirtilmez ki. Şifrematik bi login olurken giriyorsun bidaha istemiyor kod falan. alın şifrematik
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 1-1 benim dertlerim işte ya offf.. şifrematik alamıyorum thailanda gelmiyor, annemle soyadlarımız farklı olduğundan ona da vermezler, iphone için cep şifrematik yok... bi de çok düşünceli bankam her ay bi kere kartımı provizyona kapatır para çekilmiş asyadan diye.. banka vur öldür beni yaaa!!
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bana da oldu 1 kere citibankte. Kartindan amerikada biraz yuklu miktar para cektim ust uste 2 kere diye otomatikman karta blok koymuslar, neymis bana ulasmaya calismislar da ulasamamislar; e tabi amerikada oldugum icin ulasamamaniz normal dedim telefonda ben aradigimda ne is noluyor diye. 2 gun ugrastirmislardi, sora gene aktive ettiler karti. Yani guvenlik onlemleri onemli aslinda, is bankasi kartimin bilgileri calindi 2 3 ay once 600 dollar harcama yapilmisti geri alamadik hala mesela. Ama gene de bazen guvenligin suyunu cikartiyorlar.
Öne çıkan mesajlar