Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/wowanniversary/battlecry/ Buraya girip , şurdaki horde veya alliance bannerını print edip grupça foto çekilelim. HORDE olacak tabi alalım HORDE bannerını istanbuldakiler toplanalım foto çekelim 5-10 kişi! mesela şurda adamlar eifel kulesinin önünde çekmişler fotoyu biz de o tarz bi istanbulu belli edecek bi yerde çekeriz hehe. Sonra o fotoyu o siteye eklioruz , mozaik yapacaklar her yerden gelen fotolarla Çok nerd işi biliorum ama güzel olabilir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gökhan böyle bildiğin kaşları çattım clint eastwood gibi baktım şu yazına uzun uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hahaha ya tamam ben Gökçenle yaparım tmamam. temsil ederiz HORDEU biz ikimiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 konya mevlana türbesinde çektirin foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hahah yok abi sultanahmet iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sultanahmette olur evet, yoksa direk boğaz köprüsü motifli bişimi olsa bole tarihi yarım adayı alan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ohhaha süpermiş bizde böle birşey yapak bizim şehirde hoş çok tarihi alan filan yok ama olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cuce said: sultanahmette olur evet, yoksa direk boğaz köprüsü motifli bişimi olsa bole tarihi yarım adayı alan falan Heh köprüde inip foto falan çektirmeye çalışsınlar da, ondan sonra haberlerde WOW oynayan gençler intihar etmeye kalktı, işte öldüren oyun hın hın hın hın diye haberler görelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kaede said: gökhan böyle bildiğin kaşları çattım clint eastwood gibi baktım şu yazına uzun uzun japonya'ya gittikten sonra cok degistin korkutuyorsun beni gokhan yakinda yanina succubus bebegi alip otobuslerde dolasirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi japonyada olsam şu an Gundam maketinin önünde çektiridim japonlarla Horde Bannerını tutup da, işte erken gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Guilddeki nerdleri dışarı çıkartabilirsem götüreyim boğaz kenarına, cami manzaralı çekeriz asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Horde la resim olmaz ya Ally filan olsun. Horde ne ya undead filan orc esprileri yapıyorsunuz sonra tüm gece darmadağan oluyor, nefret ediyorum, Dnr önündeki gecelerimi hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi an önce yüksek lisansa başlamalısın sevdiceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yüksek lisansa başlasam da bu nerdlüğü korumayı planliorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 turklere barbar mi dedirticeksiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ally olalım pati kızları gelsin mavi boyayalım , kuyruk boynuz yapalım. bize ya yanlarında gnome dansı yaparız. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ally mı? Hmm harbiyedeki ünlü gaybarın önünde ally resmi çektirebiliriz. PATİCİK ALLY diye kocaman yazarız bide. Ama horde resmi çektiriceksek bence sultanahmet falan gibi kolpadan cami yerine gidip boğazköprüsünü gören bi yerde yapalım. Warcry patlatırız böyle kötü kötü bakarız falan. Eğlenceli olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tamam abi işte ruh budur! farketmez mekan, o kadar DNR da zamanında toplandık WOTLK almak için ne farkedicek toplancaz 1 foto çekicez bitcek hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 surlara gidip cekin mis gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sen de geliosun pop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 blizzard'a bunu borcluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Warcraft I ilk cıktıgında disketlerden yukleyip oha artık bu nasıl oyun demiştim :P beheeeey amma zaman geçmiş beee. Ciddi ciddi yapacaksanız bi aksiyon bende gelmeye calısırım istanbuldayım haftanın 3 günü artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/wowanniversary/video/#video warcraft ı warcraft yapanlar olaraktan uzunca bir interview verdiler, tek tek de izlenebiliyor. özellikle samwise ı izlerken birşey içmeyin lol logodan tam gözükmüyor ama play tuşu var tam ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermitide yesile boyayin peon diye alin yaniniza MORE WORK??? http://www.worldofwarcraft.com/wowanniversary/_images/layout/header-top.jpg doktor bu ne? tyrande ne zamandan beri beyaz sacli yahu, malfurion u beklerken sacina akmi dustu hatunun nedir nasil bri fail blizz bu bole ayip ayip, hatunu zaten oyuna dahil edemediniz adam gibi de bu saygisizlikta boyle imba bir hatuna yapilmaz hane http://student.nu.ac.th/easysong/Tyrande%20Whisperwind.jpg http://www.loregy.com/wp-content/uploads/tyrande.jpg http://www.fondosparawindows.com/albums/videojuegos/juegosfan080408/normal_Tyrande.jpg yemin ederim bu herifler artwork u bile cayciya yaptiriyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar