rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 elaleme bak be fuck buddy peşinde koşuyor.
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Garbage kalitesine yakisir bir topik olmus bu, harcanmasin kisiselde.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok yok o dozda değil film ben gittim kızla çıkınca da bowling oynadık sevişme filan yok yani :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bowling ne yau.. libido tıvaylaytta tavan yapsa da, bowling'den sonra yerlere yapışmıştır. sonra ne sevişme kalır, ne bişey.. =)
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yeter, sus, söyleme! kelimeler kanatır yarayı.. afsdfg
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Coder said: yok yok o dozda değil film ben gittim kızla çıkınca da bowling oynadık sevişme filan yok yani :) yapmaa yaaa. aradim cuma günü isim yok geliyorum dedi. ne bok yiyecem ben simdi. italyan restaurantina mi götürsem.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben gittim çıkışta üç kız üstüme atladı, sizin yetersizliğiniz.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "Nationale Volksarmee" said: Coder said: yok yok o dozda değil film ben gittim kızla çıkınca da bowling oynadık sevişme filan yok yani :) yapmaa yaaa. aradim cuma günü isim yok geliyorum dedi. ne bok yiyecem ben simdi. italyan restaurantina mi götürsem. hoca senin twilight dan daha fazlasına ihtiyacın var gibi duruyor :)
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 pogodi said: bu topic ciddi mi? gayt ciddi ama bir tane yorum yazmiyorsun. suraya götür bunu yap boynunu öp siir oku vs. Ankete baktimda bu ne kiskanclik cogu kisi ya olmaz yada tek basina git demis.offff
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet abi çok kıskanıyoruz bizim hayatımızda hiç kız yok sen kızlarla sinemalar restoranlar geziyosun çıldırıyoruz yani. edit: ayrıca sevişmek için ucuz oyunlar yapmıyoruz karşılıklı isteğin olduğu durumlarda sevişiyoruz sevişmeye kafa yorduğumuz kadar başka şeylere de kafa yoruyoruz,seni yine çok kıskanıyoruz.
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 uuu aglicam simdii. de get
synorin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sipeyskeyk said: evet abi çok kıskanıyoruz bizim hayatımızda hiç kız yok sen kızlarla sinemalar restoranlar geziyosun çıldırıyoruz yani. edit: ayrıca sevişmek için ucuz oyunlar yapmıyoruz karşılıklı isteğin olduğu durumlarda sevişiyoruz sevişmeye kafa yorduğumuz kadar başka şeylere de kafa yoruyoruz,seni yine çok kıskanıyoruz. (tu)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 cass bayan mısın? vampirli filme gidelim mi senleN?
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 filmden cik.eve gotur. 'bak benim de karin kaslarim ayni oyle gostereyim mi' de.gomlegi striptiz yaparak cikar ortami hareketlendir isiklari falan kapa bu arada. sonra da hemen kizin ustune atla ve sevismeye basla o senin gobegi gormeden.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 filme kaldıysa sevişme ihtimalin ...
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Dipnot olarak Jacob'ın kaslarının gözüktüğü sahnede amonyak kokusu basıyor salonu.
Phae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cassiline said: ARKADAŞLAR SELAM. Seni yemeğe çıkarmak istiyorum. Sonra sinemaya gideriz, yeni bir film gelmiş, hafif fantastik, vampirli...
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gözlerini kapatıp jacop'ı hayal edecektir ama benm için farketmez diyosan =))
Öne çıkan mesajlar