tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 gelenler bunlar baska gelicek varsa soylesin gelenlerde tekrar bi onaylasin eraq Alexis_Septimus DoGMeaT NuKe tunca Natural_Jedi ? ? selamon ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 daha 2 gün önce ankarada degılmıydın :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bi cafeye gidip otururuz iste nargile iceriz muhabbet ederiz amac birlikte olup tanısmak[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 09 Temmuz 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben istanbulu hic bilmiyorum diger topikte taksim denmis bende c/p yaptim. gecen bulusma gibi bisi olcak tahminen[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 taksim bayada uygun böle bişi için.daha 2 gün oldu biz yapalı,bayada eğleneliydi.tanışma-muhabbet olduktan sonra taksim-tophane-kadikoy,nerde yapılsa eğklenceli oluyo.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya yanarsınız o saatte biraz daha geç olsa belki bende gelebilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 saat cok yogun istek olmadikca degismicek 15 iyi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Tunca nın titleinin organizatör olarak deiştirilmesinden yanayım :D[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) [Bu mesaj Durlag tarafından 09 Temmuz 2004 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 arkadişler gelen gelir gelmeyen komik bahaneler fln bulmasın.yanmayız o saate fln güneş altında dfurmayacaz kapalı bi mekanda olacaz. saat 3 geç bile bence öne alsak olanilir.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya ben bahane falan bulmuyorum zaten daha öncede gelecem dememiştim.Ben sadece öneri sundum siz bilirsiniz peki kaç gibi dağalmayı düşünüyorsunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Selamon yeni taşındığı için interneti yok sanırım, ona bir telefon açarız, koşar gelir, geçen sefer öyle olmuştu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bide gelenler bana cep no atabilirmi ozelden. bi kac kisininki zaten varda olmayanlar atsin[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 09 Temmuz 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim noyu biliosunuz,ben naturale uklaşmya çalışacam ses yok ssseda yok. kaçda dağıklırız,8 gibi fln dağılırız.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet o civarlarda dagiliriz heralde daha erkende olabilir duruma gore[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 naturale msj attum.bkn şimdi havuza gidiyorum geldiğimde organizsyon tatmlanmış olmassa hepinizi kınarım.aha ekran titruyo,aha msj gldi.i dakka okutyorum internette orun varmış,saat kaçta 3 biraz geç gbi geldi,bide parası yokmuş cekecez kendisini.mümkübdür. btamam,siz organizasyonunuzu adam gibi yapan bakem.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 en az 5 kisiyiz heralde 5 kisi kesinlesti sanirim tunca dogmeat alexi eraq natural[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Tunca durmadan geziyomusun abim sen =D manyaa bak ankarada diye okudum iki gün önce adamı[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Temmuz 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 belki selamonda gelirde saat 3te kesinlik kazandı heralde,2 olsa güzel oludu ama neyse. şimdi olayın büyüsü kamadı yalnız tanıyom herkesi o heykeilnn orda ulan nası tanıycam bunları diye yarım saat etrafa bakınma ve natural oladuğunu bilmediğim bir herifle acaba diye yarım saat bakışma olmayacak. ehe :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Selamon: Olur anacim gelirim de yine iccez mi? Iceceksek benim para yetmez yine bi destek cikmaniz gerekebilir :) Geliyor yani ;)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 heehe:)klasik selamon repliği gelirim anacım alexi ile konuştunuzmu?kesin geliomu? 3 iyidir...dediğim gibi internetde sorun vardı.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ulan o kadar giciklik ettim sonra da isim cikti cumartesi hehe..pardon valla..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bakacaz artık. Ararsınız bakarız.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tunca senin yas kac 14? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eğer ido'ya pazar günü bilet bulabilirsem gelirim.. inşallah desemmi demesemmi kafam karıştı bi yandan izmire de gitmek istiyorum :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya abi 4-5 gündür dışarlardayım, yarın da çıkarsam valla dayak yiycem artık + param da yok %20 ihtimalle gelip 6 gibi fln kaçabilirim bi ihtimal. Ben size haber vericem.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar