dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kız arkadaşım benimle ilgilen diye trip atıyor, öyle tapılası, istenesi bir erkekim temalı mesajlardan gına geldi. bukowski haklı siz haksızsınız olm boşuna kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya bana da turkcell mesaj atiyor. ama işin ilginci hattım avea. turkcell kampanya duyurusu diye gizli mesaj mı atıyor nedir. napsam arkadaslar? cok bunalttı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet ben de aynı dertten muzdaribim. dedim turkcell bak ben aveayla takılıyorum, atma bana mesaj sana tenezzül etmem. işte yok dufrasne sen inanılmaz bir erkeksin, senin heykelini dikmek istiyorum odama falan. bunaldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilk mesajını okuyunca yardım istediğini düşündüm sonra diğer mesajlarını gördüm satır satır kız şunu yazdı bunu yazdı... bişey mi ispatlamaya çalışıyosn birilerine anlamadım durumdan şikayetçiysen otur konuş söyle bu saçma salak tavırlarından vazgeç diye, birkaç kez anlatmayı dene olmuyosa olmuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yazar burada kendisinin sap olmadığını betimlemek istemiş kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ama çok başarısız bir yönden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ayrıl bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bugün netleşir bence bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 beklemedeyiz. şahsen ben okula gitmicem.beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Çok uzunmuş topic. İlk 5 sayfayı okudum. Ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: barbu said: en az 50 mesaj kaybettim bu konuyu kacırarak. :/ ben 1 yıl içinde 2.madalyayı aldım bişey kazandırmadı boşver asdf bu noktadan sonra topici, masaj kasma topici ilan ediyorum. hadi klavyenize kuvvet. az karakter, çok post beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kız sorunlu ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu noktadan sonra? dostum 25. sayfaya gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 pms muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ayrıldın mı sonuç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tinkibinki said: bu noktadan sonra? dostum 25. sayfaya gelmişiz. 25 değil, 125leri görelim istiyorum adamım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o zaman durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hatun direk tehdite girmiş ya o ya ben diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 durmuma bakarsan ayril derim. ama bence sevis en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 25 sayfadır ne oldu bılmıyorum ama, bas tokadı, SEN KADINSIN BEN ERKEĞIM, KENDINE GEL! de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha bu konu hala nası kişiselde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Beni en çok su mesajlar bayıo abi.Onlar ne öle ya.Sanane lan atarım atmam.Çok istiosan ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Atmıyorum ben mesaj falan. Önce o atıcak,suçlu olan o.Taviz yok bundan sonra,işine geliyosa.Aynısını da ona yazıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 koy tavrını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi suç olarakta bakmıcaksın aslında.Geneli böyle bazı marjinaller dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar