0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: esprilere gel be. merak ettim,harbiden espriyle gelen varmıdır. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: esprilere gel be. HAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne çık git abi. bu ne lem bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: kermit said: esprilere gel be. merak ettim,harbiden espriyle gelen varmıdır. ESPRİDE KIZ VAR MI VAR MI SÖYLEYİN ÖSTROJEN VARSA GKLDŞSDSFDSKFFŞLDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sendede ne libido varmıs be roket. boşala boşala bitiremedin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Roket Adam Pics: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu karikatürdeki kız yüzünden ereksiyon problemi yaşadım şu an. artık normal insan moduna dönebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sevgili one, evet, sevgilin seni çok üzmüş. ama ona yeterli ilgiyi göstermemişsin. şimdi git ve onu ara. sevdiğini söyle. dönerse senindir. yok acılı adana gelirse, yeni kız bul dostum, sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 MANYAK LAF MANYAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ONE BURAYA BAK ! ÖNCELİKLE SAKİN OL,YAPMAN GEREK ŞEY ÇOK BASİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Olivies said: MANYAK LAF MANYAK PİSKOMANA BAK PİSKOMANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "roket adam" said: sevgili one, evet, sevgilin seni çok üzmüş. ama ona yeterli ilgiyi göstermemişsin. şimdi git ve onu ara. sevdiğini söyle. dönerse senindir. yok acılı adana gelirse, yeni kız bul dostum, sana kız mı yok. Gerek yok ki,içimden bi ses gelicek diyor. Ulan ne güzel Syberia oynuyodum huzurlu huzurlu,nerden geldi attı mesajları da bana böyle topak açtırdı.Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 syberia is so 2001, 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: "roket adam" said: sevgili one, evet, sevgilin seni çok üzmüş. ama ona yeterli ilgiyi göstermemişsin. şimdi git ve onu ara. sevdiğini söyle. dönerse senindir. yok acılı adana gelirse, yeni kız bul dostum, sana kız mı yok. Gerek yok ki,içimden bi ses gelicek diyor. Ulan ne güzel Syberia oynuyodum huzurlu huzurlu,nerden geldi attı mesajları da bana böyle topak açtırdı.Peh LAN 15 GÜN SONRA GİDİCEKSİN BİRAZCIK KÖTÜ DÜŞÜN KÖTÜ. Askerde kalıcaksın bir sürü erkekle 15gün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 niye kötü düşüneyim be darti,zaten askerlik gibi kötü bişey var önümde, daha niye bozayım moralimi ki. Kız mı kalmadı sanki dünyada,peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Gerçi lan kızla da dalga geçiyoz daha önce sevgilisi şehit olmuş vazgeçtim trollemicem..Kıza iyi davran kaybetmekten korkuyo olabilir..Ne zamandır çıkıyosunuz bilmiyorum ama yeniyse güven problemi olması doğal bi de geçmişte kötü bi deneyim yaşadıysa aldatılma vs gibi biraz paranoyaklık olmuş olabilir. Ben sanmıyorum bahane olcağını olsa olsa sorunlu bi kızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kalmadı mı bilmem de böylesinin soyunun hızla tükenmesini temenni ediyorum. bi de elaidi ye katılıyorum ben. bu başlık altındaki tüm postlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi de kermite katılıyorum.zaten o da elaidi ye katılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 off trollemekten de sıkıldım. şimdi okudum tekrar güldüm bayaa. bikaç mesaj var editleyeyim çoluk çocuk var, psikolojileri bozulmasın. mutluluklar one. umarım uygun bi kısmet çıkar. bella'nın taktiklerini uygulamanı öneririm. takma fazla kafana. kızı da takma fazla salla yaa, elin kızını sen mi tedavi edicen. "çok" bi özelliği yoksa salla yanş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 megan fox'un kopyası işte daha ne olsun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sen de tom kiriz in kopyasisin zaten. HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 soyleyen oldumu? bu hikaye komple yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ÇOK HOŞ Bİ ÇİFT OLMUŞSUNUZ O ZAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kermit said: soyleyen oldumu? bu hikaye komple yalan Yalannnnn Söylüyorsunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar