Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Sorunsalı Vol.156513852

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

mokoko said:

bende bi karıkız alabilrimiyim plx??

Kadın mı olsun kız mı diyerek konuyu farklı bi yöne çekmek istiyorum..

farketmez. iyi kotu nefes alsın kafi.
Mesaj tarihi:
hayır.
günlüğe de isyanımı yazmış olabilirim ama, günlükten bana kız bulmasını hiç beklemedim.

o yonjadan bir sonraki adım. sanıyorum bir hafta sonra yonja hesabı açacak kadar düşebilirim.
Mesaj tarihi:
3 gün okula gitmeyince kızı kaptırmış olmuyorsun pek aslında. Yani 3 gün görmedi diye senden caymamıştır kız, zaten sen olmamış duaya amin demişsin gibi geldi mesajından. Biri de topic açmış gittim konuşmadım, başkası konuştu şimdi onunla beraber diye.

Konuşana gitmiyor ki azizim bayanlar.
Mesaj tarihi:
@roket adam
aslansın sen roket,kaplansın bi taunt atar tüm neti toplarsın gerekirse. Hadi,bak beni kurtar sana iskender ısmarlıcam ;)

edik: bi dünya mesaj gelmis araya bide sayfa atlamıs peeh

@dory

no pics, sorry.
Mesaj tarihi:
şu forumda valla 093248 tane kız kız dıye postunu gördüm acıdığım bi kaç insandan birisin roket skdf
git bi kız arkadaş yap havai fişekle kutlicam.
Mesaj tarihi:
abi bnmde vardı bi aralar yonjada kız peşinde koşan arkadaşım, hatta baya kız bulmuştu yonjadan ama onlar coktan facebook a geçtiler. ordan çalışıolar artık.
Mesaj tarihi:
Bella said:

şu forumda valla 093248 tane kız kız dıye postunu gördüm acıdığım bi kaç insandan birisin roket skdf

KARIKIZKAIRKARIKIRERERÖRÖÖRÖRÖHATUNMEM
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Bella said:

KARIKIZKAIRKARIKIRERERÖRÖÖRÖRÖHATUNMEM

HASJDBAHSBDHBAS
  • Yeni Oluştur...