mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: mokoko said: bende bi karıkız alabilrimiyim plx?? Kadın mı olsun kız mı diyerek konuyu farklı bi yöne çekmek istiyorum.. farketmez. iyi kotu nefes alsın kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ABİ BİTMİYOR. BÖYLE BECERİKSİZ Bİ İNSANIM. EDİT: ayrıca şimşekleri üstüme çektim, trollenesi şeyler yazdım, böylece one'u da kurtardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0nei sen bile kurtaramazsin. btw, sen gunlukten kiz dilenen degil miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne feigndeath, roketadam taunts troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hayır. günlüğe de isyanımı yazmış olabilirim ama, günlükten bana kız bulmasını hiç beklemedim. o yonjadan bir sonraki adım. sanıyorum bir hafta sonra yonja hesabı açacak kadar düşebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: Işıkları kapatınca hepsi aynı di mi? HAHAHAHAHAHAHFGAGSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yonja var mı lan hala? yonja is so 2006 guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 3 gün okula gitmeyince kızı kaptırmış olmuyorsun pek aslında. Yani 3 gün görmedi diye senden caymamıştır kız, zaten sen olmamış duaya amin demişsin gibi geldi mesajından. Biri de topic açmış gittim konuşmadım, başkası konuştu şimdi onunla beraber diye. Konuşana gitmiyor ki azizim bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 @roket adam aslansın sen roket,kaplansın bi taunt atar tüm neti toplarsın gerekirse. Hadi,bak beni kurtar sana iskender ısmarlıcam ;) edik: bi dünya mesaj gelmis araya bide sayfa atlamıs peeh @dory no pics, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 mokoko said: yonja var mı lan hala? yonja is so 2006 guys. yonjaya vip üye olan arkadaşlarım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şu forumda valla 093248 tane kız kız dıye postunu gördüm acıdığım bi kaç insandan birisin roket skdf git bi kız arkadaş yap havai fişekle kutlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 karanlıkta sevisilir mi lan küfreder gibi karsıdakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi bnmde vardı bi aralar yonjada kız peşinde koşan arkadaşım, hatta baya kız bulmuştu yonjadan ama onlar coktan facebook a geçtiler. ordan çalışıolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi roket izmirdeysen söyle birini ayarlayım istanbulsa gerçi istanbul olması lazım bari bi kız mesenesi vereyim belki tavlarsın.Güzel bi arkadaşım var istanbuldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ROKET BELLA SANA ASILIO OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bella said: şu forumda valla 093248 tane kız kız dıye postunu gördüm acıdığım bi kaç insandan birisin roket skdf git bi kız arkadaş yap havai fişekle kutlicam. KARIKIZKAIRKARIKIRERERÖRÖÖRÖRÖHATUNMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 one bi ara patiden birine yazmıstı olmustu pogo muydu kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 DERKEN BOMAŞLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi ahaha okula gidin okula,arkadaş ortamı falan. arkadaşlarınızla buluşun. ölümüne sanal herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim arkadaşım nası kız kaldırılır diye blog site bile açmıştı. benim ki senin kini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "roket adam" said: Bella said: şu forumda valla 093248 tane kız kız dıye postunu gördüm acıdığım bi kaç insandan birisin roket skdf git bi kız arkadaş yap havai fişekle kutlicam. KARIKIZKAIRKARIKIRERERÖRÖÖRÖRÖHATUNMEM HASJDBAHSBDHBAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0ne said: @dory no pics, sorry. DOSTUM =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "roket adam" said: DERKEN BOMAŞLAK AHAHSDASFAF İYİ GULDUM BUNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Olivies said: one bi ara patiden birine yazmıstı olmustu pogo muydu kimdi? Tekrar 0ne'a döndü konu kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar