Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne şiddet bu celal !?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Yahu beyler niye herkes şu son 1 haftadır falan birbirine giriyor çok feci bir şekilde ? Yani ben bu kadar yoğun bir tread kitlenmesi yaşandığını hatırlamıyorum.Hanzoik hatta magandaik bir organizma bulaştı galiba :).
Neyse ilginç geldi de belirteyim dedim... yakında türk server'ına gerek kalmayacak maaaşallah ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 11 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 10 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Yani ben bu kadar yoğun bir tread kitlenmesi yaşandığını hatırlamıyorum.

sen sIkI bi pati/daoc bolumu takipcisi degilsin demekki :) bi ara benle serial in mesaj attigi neredeyse her thread baggio tarafindan kitleniyodu :)
Goster bir zahmet. (Tabii konuyu tamamen dagitip muhabbeti 'baba senle ne zaman icmeye gidicez ya zauhzah' derecesine getirdiginizde kilitlemem sana ilginc geliyorsa sorun bende degil sanirim?)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Durup dururken satasan ben degilim, dolayisiyla 50-60 sayfa topic aramasi gereken de ben degilim. Sen benden sikayetci olduguna gore elbet magdur oldugun topicleri biliyorsundur veya az cok hatirliyorsundur, hatirlamiyorsan bile magdur oldugun icin gidip aramaya usenmezsin kesinlikle, degil mi? Ben iki bolumun birden moderasyonu ile ugrastigim icin pek aklimda kalmiyor aylar once hangi konuyu ne diye kilitledigim, kusura bakma.

Daha once de dedigim gibi, haksizliga ugradiginiz bir konu varsa insan gibi ya bana, ya da bir genel yoneticiye topic linki ile birlikte pm atarsiniz, yoksa da guzel guzel forumunuzu kullanirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 11 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Buda kitlenir bence..
Digerleri gibi 'niye kilitlediniz' ya da 'son bir laf sokayim da gideyim boyum buyusun' mantalitesiyle acilsaydi bu da kilitlenirdi, hatta direk silinebilirdi, ama daha bir yapici hava var bunda sanki. Genel bir olay, 'niye son zamanda bu kadar artti bunlar' gibi, ve hakli da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 11 Temmuz 2004 03:58 tarihinde demiş ki:
muhabbeti 'baba senle ne zaman icmeye gidicez ya zauhzah' derecesine getirdiginizde kilitlemem sana ilginc geliyorsa sorun bende degil sanirim?

said:
Baggio, 11 Temmuz 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Ben iki bolumun birden moderasyonu ile ugrastigim icin pek aklimda kalmiyor aylar once hangi konuyu ne diye kilitledigim

isine geldimi butun topicleri didik didik edip sayisiz mesaj bulup koyabiliyosun insanlarin karsisina.. aradin bulamadin tabi oyle bi muhabbet benle serial arasinda gecen.. neyse tartisma benim icin bitti.. varsa bi diyecegin pm atarsan sevinirim. (baggio style)
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi yine 'ne zaman yapmisim goster' diyecegim, yine kiviracaksin, bitirmek en uygunu su durumda evet. (pm attigimda cevap vermiyorsun ki, ancak isine gelirse, son pm /dev/null'a gitti mesela ;p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bi önerim olabilir mi doom günü çocuu olarak? :p

baggio bahsettiğin bu arkadaşların yine bahsettiğin bi şekil mesajını bir sonraki görüşünde hiçbişe yazma, kitleme, silme, toplama çıkarma, bu arkadaşlar da baggio şöle yapar şimdi böle yapar bak aha dur bekle demesinler mesela

bunu bikaç kere bi deneyin, yani zorlayın biraz :)
bence düzelecek bakın ;)

siz de rahat edersiniz okuyanlar da[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya baggio sadece Xalthos sikayetci sanma .. bende istemiyorum seni burda admin olarka ama gereken onemi vermedigim icin forumlara ( yani sallamadıgım icin ) ugrasmıyorum.. yani Haradrimde topic kitlerdi ama tatlı sozle seni gibi kaba ve duyarsızca deil.. sanki paşamsında yenicerilerine emir veriyon. neyse sallayun takılın siz... Biz zaten bi eylem yapıcaz yakında..:P[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
33 Spirit Mastaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

modluk kendi dusuncelerini/yorumlarini yazip, kisilere laf soktuktan sonra threadi kitlemek degildir.
insanlar seviyeyi dusurup birbirlerini girmislerse thread de, eyvallah kitleyebilirsin ama bunu yaparken kisilere laf sokmadan yapmayi dene.
bazi threadleride konudan sapmis, geyik yapiliyo vs. seklinde nedenlerle kitliyosun. bunlari kitleyip kitleyemeyecegine sen karar veremezsin. buna threadi acan kisi karar verebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 11 Temmuz 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
bazi threadleride konudan sapmis, geyik yapiliyo vs. seklinde nedenlerle kitliyosun. bunlari kitleyip kitleyemeyecegine sen karar veremezsin.
Gordugun gibi ben veriyorum. Konusundan tamamen sapip chat haline gelmis konular gayet guzel kilitleniyor, irc/icq/msn gibi bircok guzide platform var, kesmiyorsa ya da illa forumda yapacagiz diyorsaniz Garbage bolumumuz var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 11 Temmuz 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
threadi acan kisi durumdan rahatsiz degilse sana noluyo?
Her thread acan bu yargilamayi layikiyla yapabilecek olsaydi modlar olmazdi. Bir konunun kilitlenmesi icin icinde kufur, hakaret, gereksiz tartisma/kavga vs olmasi mecburi degil, forum kirliligine donusen topicler de kilitleniyor. Bu tutumdan memnun degilseniz Daoc bolumu disindaki topicleri incelemekle ise baslayabilirsiniz, yok hala kesmiyorsa (daha once de dedigim gibi) genel yoneticilere basvurabilirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 11 Temmuz 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
konuyu açan kişinin rahatsız olmaması konunun daoc bölümüne uygun olduğunu göstermez . ama haklısın garbage a taşınması daha mantıklı

zaten kimse daoc bolumune gelip "tv de bugun braveheart var!!" veya "kiz arkadasimdan ayrildim napicammm ben?" gibi topicler acmiyo. dedigim geyik daoc ile alakali bi topicte laf arasi yapilan takilmalar, sakalasmalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben paticik forumlarini cok uzun zaman olmasada ii takip eden biriyim ve sunu gördümki bana kalırsa Baggio da da diyer arkadaslardada biraz kabahat var...
Öncelikle bi thread de ne yazılmıs olursa olsun ister küfür ister hakaret Baggio nun bunlara karsilik vermesi Statusu acisindan bence cok ters eyer baggioda normal üyeler gibi laf kavgasına girebiliyosa O 'Alan Yetkilisi' yazısının hiç bi manası kalmaz bence...
Üye arkadaslarda cidden bazen öle abuk sabuk theread ler aciyo öle *okunu cıkariyolarki olayin Baggioda bunlari görüp bi sinirle kitliyo yada cevap yaziyo sanirim...
Forumlardaki Bu bölümün DAOC ile alakali bilgi alisverisi icin acilmis oldugunuda unutmamak gerekir sanırım Heralde burasi diyer bölümlere göre daha popüler oldugu icin Yapilan geyikler buraya yansıyo hani daha kalabalıkya millet görsün ben ne komik adamım falan diyolar heralde...

Quantum İceCream wizzy - Exc
Hexa Mercenary - Exc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...