Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: Önerim = Mastürbasyon yaparken sevgilinizi düşünürseniz daha etik olur Ahahaha usta bu ne?
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha biri gülücüğe odaklanı koyabilir mi asdf
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatmak icin önce 1 sevgiliniz + baska bir kızın da kalbini calmis olmaniz gerekir. topikteki biri üzerine alsın bunu sdfjh.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fiziksel ihtiyaçlar ağır bastığı zaman ayrılıyorum. 1-2 hafta ihtiyaç gideriyorum sonra bıraktığımla tekrar barışıyorum. çünkü hiçbir kız bana hayır diyemiyor, ne o arada gittiklerim, ne de bıraktıktan sonra geri döndüklerim. sonra uyanıyorum.
balon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aslında "aldatmak" tanımı da biraz göreceli .
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Buyse said: Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz. +1 bi de şu 38 kişiyi seviyorum. sitede bu kadar adam varmış.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hiç aravermeksizin aldatıyorum nerdeyse.
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi sürü sevgilim var, hepsini teknik olarak aldatmış oluyorum onlarda beni aldatıyor arada bi öğrenince kadroda yer açıyorum sorun yok herkez mutlu
Coder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Choericoe said: Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum hoca kardeş olabilirmiyiz ? valla bu kadar olur 1-1 benim düşünce olayım... ama ben aldatılmayı kabullenemiyorum
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen erkeklerin yüzde 99'uyla kardeş olabilirsin o zaman.
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evlenene kadar tek kişiye körü körüne baglanmayı tercih etmiyorum.hani sevgilim var benim diye yanından geçenlere bile bakmazlar ya.o çok saçma.tamam aldatmak övünülcek birşey değil.ama evren bunu istiyorsa reddetmek olmaz :).hani bi durum olur bi fırsat gelir sevgilim var ben bi kişiye baglıyım diye reddedemem. genciz.bi dha dunyaya gelmicez.o yuzden evlenceğim kızda bakirelik aramıyorum :) kız tarafı aldatınca tabi kötü hissederim.ama erkek yaptıgıyla erkek kız yaptıgıyla ırıspı gibi bi klişe var:).ama kesinlikle aldatmalıyım kesin bunu yapmalıyım gibi bi düşüncem yok.olursa hyr demem :)
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldattım, yine olsa yine yapardım
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Red said: evlenene kadar tek kişiye körü körüne baglanmayı tercih etmiyorum.hani sevgilim var benim diye yanından geçenlere bile bakmazlar ya.o çok saçma.tamam aldatmak övünülcek birşey değil.ama evren bunu istiyorsa reddetmek olmaz :).hani bi durum olur bi fırsat gelir sevgilim var ben bi kişiye baglıyım diye reddedemem. genciz.bi dha dunyaya gelmicez.o yuzden evlenceğim kızda bakirelik aramıyorum :) kız tarafı aldatınca tabi kötü hissederim.ama erkek yaptıgıyla erkek kız yaptıgıyla ırıspı gibi bi klişe var:).ama kesinlikle aldatmalıyım kesin bunu yapmalıyım gibi bi düşüncem yok.olursa hyr demem :) :)
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lisede 2 kız vardı benim ilk gittiğim okulda. Birine A birine B diyelim A yı B ile 2 kere, B yi A ile 1 kere aldattım :D kanıtı var
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 YÜRÜ BE KOÇUM BE AFERİN HELAL OLSUN ERKEK BE.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatma, aldatılanlar aldatanları asla aldatmazlar
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kız bunu pıçaklamış dikiş izleri varmış baa öle didi
kerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vay amua millet garıyı bulmuş da aldatıyo amua
Öne çıkan mesajlar