Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 git türkçe öğren sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: Önerim = Mastürbasyon yaparken sevgilinizi düşünürseniz daha etik olur Ahahaha usta bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha biri gülücüğe odaklanı koyabilir mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatmak icin önce 1 sevgiliniz + baska bir kızın da kalbini calmis olmaniz gerekir. topikteki biri üzerine alsın bunu sdfjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fiziksel ihtiyaçlar ağır bastığı zaman ayrılıyorum. 1-2 hafta ihtiyaç gideriyorum sonra bıraktığımla tekrar barışıyorum. çünkü hiçbir kız bana hayır diyemiyor, ne o arada gittiklerim, ne de bıraktıktan sonra geri döndüklerim. sonra uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aslında "aldatmak" tanımı da biraz göreceli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kavgada sorulmaz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Buyse said: Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz. +1 bi de şu 38 kişiyi seviyorum. sitede bu kadar adam varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hiç aravermeksizin aldatıyorum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi sürü sevgilim var, hepsini teknik olarak aldatmış oluyorum onlarda beni aldatıyor arada bi öğrenince kadroda yer açıyorum sorun yok herkez mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Choericoe said: Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum hoca kardeş olabilirmiyiz ? valla bu kadar olur 1-1 benim düşünce olayım... ama ben aldatılmayı kabullenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen erkeklerin yüzde 99'uyla kardeş olabilirsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evlenene kadar tek kişiye körü körüne baglanmayı tercih etmiyorum.hani sevgilim var benim diye yanından geçenlere bile bakmazlar ya.o çok saçma.tamam aldatmak övünülcek birşey değil.ama evren bunu istiyorsa reddetmek olmaz :).hani bi durum olur bi fırsat gelir sevgilim var ben bi kişiye baglıyım diye reddedemem. genciz.bi dha dunyaya gelmicez.o yuzden evlenceğim kızda bakirelik aramıyorum :) kız tarafı aldatınca tabi kötü hissederim.ama erkek yaptıgıyla erkek kız yaptıgıyla ırıspı gibi bi klişe var:).ama kesinlikle aldatmalıyım kesin bunu yapmalıyım gibi bi düşüncem yok.olursa hyr demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldattım, yine olsa yine yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Red said: evlenene kadar tek kişiye körü körüne baglanmayı tercih etmiyorum.hani sevgilim var benim diye yanından geçenlere bile bakmazlar ya.o çok saçma.tamam aldatmak övünülcek birşey değil.ama evren bunu istiyorsa reddetmek olmaz :).hani bi durum olur bi fırsat gelir sevgilim var ben bi kişiye baglıyım diye reddedemem. genciz.bi dha dunyaya gelmicez.o yuzden evlenceğim kızda bakirelik aramıyorum :) kız tarafı aldatınca tabi kötü hissederim.ama erkek yaptıgıyla erkek kız yaptıgıyla ırıspı gibi bi klişe var:).ama kesinlikle aldatmalıyım kesin bunu yapmalıyım gibi bi düşüncem yok.olursa hyr demem :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lisede 2 kız vardı benim ilk gittiğim okulda. Birine A birine B diyelim A yı B ile 2 kere, B yi A ile 1 kere aldattım :D kanıtı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 YÜRÜ BE KOÇUM BE AFERİN HELAL OLSUN ERKEK BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aldatma, aldatılanlar aldatanları asla aldatmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kanıt ney onu merak ediyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kız bunu pıçaklamış dikiş izleri varmış baa öle didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vay amua millet garıyı bulmuş da aldatıyo amua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar