soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi arkadaş demişti. ttnet'ten bahsediyoduk. var mı böyle bi olay? 4 gb kotalı hakkında böyle bi şey dedi, ve ciddiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de kotayı ne kadar aşarsam aşayım X lira ödüyorum. tarifemin adı da kotasız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 AHAHAHA koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de kotalı kullanıyorum ama hiç aşmadım, o yüzden uzağım biraz tarifelere falan. o böyle söyleyince aklıma geldi, "niye kendimi kasıyorum aşmamaya" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 56 lira gelen fatura sonucu alacağın ilaçların parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne kadar aşarsan aş limitsiz parasından fazla isteyemiyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hakikatten bana da 2 kez 56 geldi lan benim aşma miktarları da yakındı gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kotayı aştığında, bağlantı hızının kotasız halinin tarifesine en fazla %10 eklenecek bi fatura gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kotalı internetmi kaldı ya, en son kotalı internetim banu alkan reklamlarından önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mr_Hand said: kotayı aştığında, bağlantı hızının kotasız halinin tarifesine en fazla %10 eklenecek bi fatura gelebiliyor. Bu doğruysa 56 yalan 56 doğruysa bu yalan. 49+4.9= ı ıh 56 etmiyo edit: bide bu 1 mbit sınırsıza göre. Limitlilerin 8 mbit olduğunu düşünürsek... Gerçi ttnet bu yuvarlar ekler birleştirir itelemeye alışık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ttnet'in sayfasında aşılan her mb için ne kadar ücret alındığı yazıyor zaten niye yeni formül üretiyorsunuz fdsgf.. mb başı bilmem kaç kuruş bir şey vardı geçen baktım da unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim bildiğim de tarifenin kotasız ücreti kadar geliyor en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hayır tam olarak 56 geliyor, 1 mb için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o eskiden değil miydi ? bi ara kaldırmışlardı da olay olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bana niye 65 geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen ücrete tabii konulu film indirmissin ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bana 5 aydır, 56 geliyor. 1 mb kotalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 banada 61TL geldi bi ara, niye diye merak ettim ama arıcam şimdi saçma sapan şeyler duycam, yada hiç bişi duyamayacıgımı bildiğim için aramadım. Bilerek kotayla oynadıklarına eminim. bazen böle ayın 2-3 ünde kontrol ediyorum 2 gb falan yazıyor site de. öle bi DL yapmıs olma ihtimalim tabii ki yok. Sırf biz limitsize geçelim diye yapıolar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fark varsa vergilerle alakalı olabilir. kotalı aşımının dediğim gibi olması lazım. daha sonra olayı değiştirdilerse bilemem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bende sınırsız tarifenin %25 fazlası geliyor die biliyorum. oda 63 falan ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ona benzer bişi,tam kotasız miktarı değil de biraz üstü,zaten diğer türlü mantıksız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar