KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fener gs ye atıyor pası gs yok istemem top sende kalsın diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 elano için milli takimda torpilli diyorlarmiş dungadan. ben elanoyu hiç tanimazdim gs ye gelince tanıdım ulan dedim yok artık daha neler brazilya direk ilk 11 i adam türkiyede hemde ofansif brezilyalı. ki ofansif brezilyalılar genelde el yakar. dedim vardır bunda bi iş... arjantin - brazilya maçi. brazilya şimdiye kadar arjantini hiç arjantinde yenememiş. yenerse dünya kupasına gitmeyi garantiliyor. o kadar kritik bir maç oturdum özellikle bekledim maçi. elano ilk 11 de. tüm duran topları elano kullanıyor, kaka gidiyor kafa vurmaya. yuh dedim ya gözlerime inanamadım. elano hakkındaki fikrim bu adam ya hakkaten dungadan torpilli yada bu adamı biz türkiyede oynatamıyoruz, ha o gün milli maçta bişey oynadımı eh pek değil brazilya yendi ama kötülerdi takım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Llama said: berabere uyuyordum şunu bi alıntılayım dedim uyandım şimdi yine uyucam baş baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Adam kesinlikle kaliteli oyuncu, zaten Shaktar-City gibi takımlara büyük paralarla gitti, ama sonuçta Brezilya'lı işte canı isterse oynar yani. Önceki transferlerine oranla bu sezon Gs'ye uygun bir fiyata transfer oldu. Ancak Rijkaard'ın sisteminde gereken yani çift yönlü oynayabilecek bir adam değil, zaten öyle bir adam olsa Türkiye'de işi olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 RRa said: elano için milli takimda torpilli diyorlarmiş dungadan. ben elanoyu hiç tanimazdim gs ye gelince tanıdım ulan dedim yok artık daha neler brazilya direk ilk 11 i adam türkiyede hemde ofansif brezilyalı. ki ofansif brezilyalılar genelde el yakar. dedim vardır bunda bi iş... arjantin - brazilya maçi. brazilya şimdiye kadar arjantini hiç arjantinde yenememiş. yenerse dünya kupasına gitmeyi garantiliyor. o kadar kritik bir maç oturdum özellikle bekledim maçi. elano ilk 11 de. tüm duran topları elano kullanıyor, kaka gidiyor kafa vurmaya. yuh dedim ya gözlerime inanamadım. elano hakkındaki fikrim bu adam ya hakkaten dungadan torpilli yada bu adamı biz türkiyede oynatamıyoruz, ha o gün milli maçta bişey oynadımı eh pek değil brazilya yendi ama kötülerdi takım olarak. o gün brezilya iyi oynadığı için değil de arjantin'in rezillikleri yüzünden kazandı.Yani Arjantin'ın şu kadrosu çok ünlü ve iyi isimlerle dolu olmasına rağmen bir türlü zevk veremiyor bana,rezil oynuyorlar bence, Dünya Kupasında hiç şansları yok gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kewell > kazim. o kadar iyi adam. ama 45 te bitiyor pili, yoksa donsun premier league e oynasin. bu macin benim icin ozeti budur. ha bi de keita nin son dakikada o tac kenarinda kendisiyle dalga gecen manisalidan kapip pas verip attigi depar. biri guzel aciklamis, rijkaard da alternatif denen olay yok. olmayacak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ama şaka gibi manisa spor sis yüzünden uçakla değil kara yoluyla geldi dile kolay 8 saat yol sonrası gece 3 de geliyorlar yorgunlar fiziksel olarak sorun var.. ama gel de bu manisayı leneme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 DarKRideR said: o gün brezilya iyi oynadığı için değil de arjantin'in rezillikleri yüzünden kazandı.Yani Arjantin'ın şu kadrosu çok ünlü ve iyi isimlerle dolu olmasına rağmen bir türlü zevk veremiyor bana,rezil oynuyorlar bence, Dünya Kupasında hiç şansları yok gözümde tam tersi ben de arjantini favori olarak görüyorum :) genelde elemeleri zar zor geçenler hep finali zorlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fizban said: kewell > kazim. o kadar iyi adam. ama 45 te bitiyor pili, yoksa donsun premier league e oynasin. bu macin benim icin ozeti budur. ha bi de keita nin son dakikada o tac kenarinda kendisiyle dalga gecen manisalidan kapip pas verip attigi depar. biri guzel aciklamis, rijkaard da alternatif denen olay yok. olmayacak da. Kewell'ın zaten rahatsızlığından dolayı çıkarabileceği süreler onlar, ondan beklenen saha içinde 2. bir gol opsiyonu olması sezonda 10-15 kilit gol atması.Bunu da gayet kıvırıyor. Rijkaard'ın alternatifi olayını ise şöyle görün; orta saha çıkarıp golcü,defans çıkarıp orta saha almaz bu adam oyuna.Kazanacaksa o sistemle kazanacak, bir maçı kazanmak için illa ki ortasahanın yarısını çıkarıp forvet sokmaya gerek görmüyor.Bu yüzden forvet transferi de yapılmadı Baros ve yedeği Nonda'nın yeterli görülmesi üzerine,Baros'un bu denli uzun süre uzak kalacak alması talihsizlik.Olursa böyle olacak bu iş.Vay efendim alternatifi yok diye bir durum söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dün biraz daha farklı bir Galatasaray vardı sahada, ilk yarı elano ve kewell bana göre iyi işler yaptılar, özellikle birbirlerine oynadıkları uzun toplar, zaman zaman kısa ve net paslar bana keyif verdi, ama maalesef bu ikiliye ayak uyduracak bir 3. adam çıkmadı maç boyu nonda takım arkadaşlarına iyi servisler yaptı, bunlardan birini kewell gol olarak değerlendirdi, birini dışarı attı, birinde linderotha vurdurmadılar, ama nondanan beklenen bu değil, onun yapması gereken gol atmak, oysa o ayrı dünyalarda dolanıp duruyor, orta sahaya gelip top alıyor felan... ardanın olmayışı Galatasaray'ın tek topu ve bol pası ne kadar iyi yapabildiğinin bir ispatı gibiydi, amma ve lakin takımda halen daha oyun sistemi, kurgusu ve takım bütünlüğü olmadığı için bunlar hiçbir şey ifade etmedi keita girine kadar herşey yolunda görünüyordu, ama reykard bu, yine gereksiz bir değişiklik ile Türkiye geldiğinden beri en iyi topunu oynayan adamı oyundan çıkardı orta sahaya koyduğu topal-ayhan ve sarp kalabalık yapmaktan başka hiçbir işe yaramadı, sanki 11 dolsun diye adam koymuş takıma, enteresan takım savunma yapmayı hiç bilmiyor, rakibin tutulması gereken 1 tane forveti var, o adamda kornerde arka direkte bomboş kalabilip dalga geçer gibi golü atabiliyor, sarpta adamın suratına bakıyor... nonda efendi gerekli gereksiz her yere ayak,kafa sokma huyundan vazgeçmeli, yenilen korner golünde ön direkte topu ıskalayan ve gole sebep veren nondadır,ilk yarı benzer bir pozisyonda da yine anlamsız bir vuruş ile milleti heyecanlandırdı, adam ne kadar üzerine vazife olmayan iş varsa yapmaya çalışıyor franco biraz toparlanmış gibi görünüyordu fakat yenilen golden sonra oda isyan bayrağını açtı, kalesini boşaltıp neredeyse orta sahaya kadar çıktı, Allahtan manisalı futbolcular cesaret edip kaleye şut atmadılar, yoksa maç 1-3 felanda olabilirdi bir anda maçtan sonra gökhan zanın hakemin üzerine yürümesi ve sarı kart görmesi uzun lafın kısası ; reykard bu işi beceremedi, becermek istemiyor, umurunda değil, bir an önce buradan kurtulmak ister gibi bir ruh hali içerisinde... oyucuları küstürdü, futboldan soğuttu, takımda gereksiz ve inanılmaz bir sinir bozukluğuna sebep oldu, bütün camiayı gerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "HINCAL ULUÇ - MİLLİYET" said: Üçü ön libero, 7 savunma oyuncusu vardı sahada!.. Fenerbahçe ile oynasa sahaya nasıl çıkacak bana onu söylesin!.. Fenerbahçe ile oynasa nasıl çıkacak? Fenerbahçe ile Manisa arasında bir fark olması lazım. Bir tek Galatasaray'ın 'işe yaramaz' diye gönderdiği Yaser'e karşı 5 stoperle oynuyor Rijkaard efendi! Futbolu da bilmiyor, yüreği de yok. 5 tane stoper ile sahaya çıkıyorsan eğer, Manisa gibi bir takımın pozisyona girememesi lazım. Kaç tane pozisyonu var Manisa'nın maçta!.. Takımı savunma üzerine kuruyor ama savunma oynatmayı da bilmiyor. Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı Beşiktaş karşısında! Gitsin Mustafa Denizli'den öğrensin, savunma nasıl yapılır!.. Rijkaard'ın derhal gönderilmesi lazım. Elinde bu kadar iyi elamanlar varken, bu kadar kötü bir kadro yapacaksın ve bu kadar kötü top oynatacaksın ve kalmaya devam edeceksin!.. İngiliz casusu Lawrence gelse bu kadar kötülük edemez Galatasaray'a!.. Haldun Üstünel'e kaç hafta evvel söyledim. Telefon et, sor ve "Hıncal Uluç sana, bu korner atışlarında kalecinin gördüğü ön direğe adam koyuyorsunuz. Kalecinin arkasında kalan arka direğe adam koymuyorsunuz. Arka direğe gelen her top gol ya da gol tehlikesi oluyor. Korner atılırken Galatasaray 18'inde 10 tane adam var. Bu 10 tane adamdan bir tanesi niye arka direkte durmuyor?" dedi mi diye sor. Ben televizyon başında görüyorum, arka direkte adam olmadığını. Galatasaray için ne büyük tehlike olduğunu kornerden gelen topların. Böyle yediği goller var ve mucizevi bir şekilde dışarı giden vuruşlar var. Benim evde maç izleyen ekip hep Galatasaraylı. "İnşallah Galatasaray golü ilk 5 dakikada yer" dedim. Hayretle bana baktılar. "İlk 5 dakikada gol yerse, 85 dakika var geriye. Bu aptal takımı değiştirmek doğru dürüst bir takıma dönmek ve maçı kazanmak için. Ama Manisa golü 85. dakikada atarsa vakit kalmaz" dedim maç başlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iyi demişsin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "HINCAL ULUÇ - FOTOMAÇ" said: HERKESİ ÖLDÜRDÜ _Bu işin bir cephesiydi tabii. Öteki taraftan sağ çizgiye konulan Elano varlık gösteremedi. Oyuna sonradan giren Keita da yedek kalmasının etkisiyle olsa gerek oldukça moralsizdi. Arda'yı öldürüyor, Keita'yı öldürüyor, Elano'yu öldürüyor. Elano'nun gözü 'Beni ne zaman alacaklar' diye sürekli kenarda. Bütün güvenini yitirmiş. Çünkü Rijkaard, Mehmet Topal gibi, Ayhan gibi yetenekleri sıfırın altındaki adamları kazanmaya uğraşıyor. İnanamıyorum. Galatasaray'ın futbol şubesi ne işe yarar, bütün bu yanlışları nasıl görmez, anlaşılır gibi değil! Rijkaard'da antrenörlüğün A'sı olsaydı Galatasaray şu an 10 puan öndeydi. Kaybedilen bütün puanların sorumlusu Rijkaard. Her maçtan sonra bir tane kurban buluyor, bir tanesinin kellesini alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu hıncal teknik direktör olarak kimi beğeniyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 arda karı kızla gezsin. elano kafasına göre takılsın. genç ve hırslıları yanlış yönde oynat , kır tüm isteklerini. ve Galatasaray bu sene şu kadroyla takımlara rahat rahat çakamasın. Bunun altında bence büyük bir disiplinsizlik yatıyor . Ayrıca ben reikardı suçlarım aga, uğur uçarla hakan baltayı değiştirme evladım . değil onun yeri değil, orda tutmuyor o adam. arda'na sahip çık. sistemini elanoya göre oynatıp ondan yararlan, ya da aydınını barışını oynat. Rotasyon diyorsun ses çıkarmıyoruz eyvallah ama iyi saçmalamaya başladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sinad said: bu hıncal teknik direktör olarak kimi beğeniyor merak ediyorum. yılmaz vural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iki yıldır aynı terane.. fener puan kaybeder bizim maç sonraysa biz de kesin.. bizim maçların önce oynanması lazım hep fenerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sinad said: bu hıncal teknik direktör olarak kimi beğeniyor merak ediyorum. Mustafa Denizli'yi beğeniyor. Hatta Denizli boştayken her gün yazdı köşesinde Galatasaray yönetimi Denizli'yi getirsin diye. Allahtan kulüpte sözü geçen bir kişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar