Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage : Water Elemental


vimpir

Öne çıkan mesajlar

VashTheStampede said:

Lastguard said:

buna bide heal eklerler tüm petleri healliyosnda mage in petinin neresi kel?


Heal değilde buz tabanlı bi büyü atarsın canı dolar gibi yaparlar yapacaklarsa :P


Frost Nova
7% of base mana
Instant cast 25 sec cooldown
Blasts enemies near the caster for 365 to 415 Frost damage and freezes them in place for up to 8 sec. Damage caused may interrupt the effect.Your frost nova also heals %60 of your pet's total hitpoints.

gibi bisey yapsalar aslında :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bloodjackal said:

magelere fearda gelcekmiş tek başlarına gladyatör olcaklar yakında


oyundan anlamiyosun bence müdahele etme, mage oynamak diğer classları oynamaktan farklı gözüm, iyi bir oyuncunun elinde harikalar yaratır ama sıradan "paladin oynarm herkesi keserim" oyuncusu olan scrub o ekrandan izlerken oha mage cok guclu der ayni mage i versen eline fallos eder bırakır. Simdi senin yazdigina asiri tepki gibi oldu ama ben senin mesajinda o kokuyu aldım, assagılama, yok "mage e buda gelsin istersen yuh" tarzı konusmadan yola cikarak bu mantaliteyle yaklasan herkese sözüm olsun. Mage oynamadan laf atmayın,şu oyunda thrill of the fight hissini tek veren class tır.karşındaki her class seni öldürebilir doğru oynamassan , evet son değişikliklerle warriorda dahil buna. şu an oyunda tek bir class frost mage için çok kolay oda rogue.(tabi güzel resi ve sp gerekli (ice barrier?)) onada eğer cdleri yoksa ve rogue güzel opener girerse yatarsın.

su oyunda paladin rolleyip, (eski paladinler değil, su yeni yetme blood elfler ve anime saçlı human paladinler) hiç bir yetenek istemeden oynayip veya aynı şey dk içinde geçerli, iki üç parça item toplayıp sonra bilmeden ona buna laf atan tipler o kadar çokki. Ben iyi bir mage oyuncusu değilim veya süperim şöyleyim böyleyim de demiyorum ama ne oynarsam oynayayım bi retri paladin/dk gördüğüm zaman hep biseyden anlamayan bi adam hayal ediyorum karakterin arkasında. Sırf sevdiği için oynayan vardır elbet ama yetersizliğini bu classlarla örtüp ve bu yetersizliğinin farkında bile olamayan insan sayısı muazzam derecede yüksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pet class degilken pet class olacaksa mageler herhalde bazı özellikleri kaldırılacaktır diye düşünüyorum yani warlocktan bi farkı kalmıyor yanında bir sürü pet class olmamasından dolayı survive etmesi için verilen özellik bonus oluyor bu durumda. Kısacası kalıcı bir pet olayı olursa fedakarlık edeceği de birşeyler olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Survive'dan alıp dmg'a verdikleri sürece sorun yok. Ama her iki classtan birinin dispeli varken oyunda bütün defansı shieldları olan classtanne götürdüğüne de dikkat etmen lazım. Destruction ve UA lockların absürd pasif defansına mage'in dispellenebilir cooldownlı, dünya kada mana tutan defansını tercih ederim nukelarken.

Ki bu felsefe yüzünden ne zaman wizardcleave setupı çıksa anında mage'e asılıp 13 saniyede indiriyoruz max. Blink, nova, block falan tınlamıyor. Bu oyunun yöneten pasif defanslardır.

Ayrıca X class Y classdan farklı oldugu için daha zor yada daha kolay.

Ama arkadaşın hatalı olduğu nokta mage'in en iyi dueling classı oluşu. 1v1'de yenilirse resto druid yada shamana yenilir. Gerisini alması lazım.

Ha ama bunları yaparken karşı tarafın 2 katı efor sarfeder, classı onu gerektirir. Üç yıldır dot atıp fear spamleme karakteri değil Mage.

Ha PvE'yse konu, alayı aynı. Hele arcane mage şu an baya komik, blast blast blast, lol missiles. Zomg pro dps.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

80 warlock arena yaptım. Druid lock boom 2200. UA atıyorum, dotları diziyorum. Dispellerlar kan aglıyor, haunttan gelen heal zaten tanrı gibi survival. Druid var arkamda pillarla bütün olmuş.

Warlock'un her haltını biliyorum. "Hiç yaptın mı zada zuda"yla gelmeyin, oynamamış oldugum classlarıda biliyorum son spelline kadar. Yazıyor senin ne her yaptıgın, her kullandıgın. Görüyorum ben senin ne cast edip ne cast etmediğini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...