Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 * sırtını sıvazlar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 * sıvazlar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sen söylemedinde birsi gelip söylemeden ben söyliycem, senin yapıtğın hataya biz düşmeyelim. akşam simidi gibi çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 buda geçer bir tanem boşver üzüüülme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 off yapmayın şunu her başlıkta, bari ara verin arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi sadece şunu sölicem hiçbişe hiçbir işe yaramıcak o yüzden salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 konussan da olmazdı bence zaten salla. en azından rezil etmedin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben söyledim bişi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit said: sen söylemedinde birsi gelip söylemeden ben söyliycem, senin yapıtğın hataya biz düşmeyelim. akşam simidi gibi çıtır çıtır. söyle elini çabuk tut hatta hani içimde kalacağına dışarı çıksın mert olsun diye bi söz var ya doğruymuş bu söyleseydim belki sonuç olumsuz olsaydı daha çabuk umudu kesebilirdim diye düşünüyorum. şimdi söylemeyediğimden "belki olumlu cevap" alacaktım düşüncesi daha çok çıldırtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 arkadaşlar trolün bokunu çıkardınız ama artık... konuyla ilgili olarak da : yemeyenin malını yerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 lisede ben de boyleydim. Bi gun bi baktim etrafimda cok kiz arkadas var ve acikcasi bu kadarin yeterli oldugunu dusundum, arkasindan cesareti toplayip ilk hoslandigim kiza aktif yazip acilmistim, karsilik gelmisti, o gunden beri red veya kabul sallamadan hislerime gore hareket ediyorum, cok faydasini gordum, bir suru gereksiz dramdan kurtardi beni. tavsiye ederim sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cesaretimi toplayaydım bunlar olmazdı bile aklıma ediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yani bu yüzden bişi söylemeye hakkın yok bize ne desek haklıyız az cesaretlen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ama cesaretlenip ret sonrası IQ düşüklüğü sonucu rezil hareketler yapıp burada ağlama. başıma geldi hebele hübele oluyorsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yaptığın şeyden pişman olucaksın yapmadığından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Üff gg de bence artık başkalarına odaklan o 1 yapıyosa sen 10 yap dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Dartanian said: Üff gg de bence artık başkalarına odaklan dostum! bak darti söylemiş zaten. Kız mı kalmadı şu koca dünyada,ummadığın bir anda ummadığın biri çıkar ki karşına bir daha hatırlamazsın bile onu. Ama en azından bir ders cıkarttın kendine; sonuç ne olursa olsun içinde kalıp içini kemirmektense dışarı vurup karşı taraf tarafından parçalanması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cons said: ilk gelen sen oluyomuşsun hep öyle diyorlar? Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Valla seni şöyle teselli edebilirim, ayrılık acısının yanında bu yaşadığın hiçbirşey değil kısa bir sürede unutursun. Birşeyler yaşamadığın bir insana olan duygularını unutmak çok kolay. Platonik takıldığım günleri özlüyorum o yüzden. Dolayısıyla sıkma canını, gelir geçer, senin durumun birşey değil rahat ol keyfine bak. Biri gideeeer, biri gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hadi cesaretin yoktu , ''Haddi geh saa bigün içirelim sonra dök ulan içindekileri paşam'' diyen bi arkadaşta mı yotu be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bak sabahın 9unda uyanır uyanmaz , kendimi seni teselli etmeye adadım , çok duygusal bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HACI SIKMA CANINI DİK TUT BAŞINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kadınlar için üzülmeyin abi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "Golden Virginia" said: HACI SIKMA CANINI DİK TUT BAŞINI "Golden Virginia" said: DİK TUT BAŞINI "Golden Virginia" said: BAŞINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar