kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 biz 2. katta oturuyoruz normalde baktım çok alçak çatıya çık kendini bizim balkona at dedim. ev 5 katlı. attı ama tutturamadı 3. kata düştü. sonra nası tutturamazsın dedim aldım 3. kattan aşağı attım yani bunumu hakediyorum ben. bişi istiyorum ve yapmıyor ben onu seviyorum neler yapıyorum onun için ama o benim için 3 kat aşağı atlayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sevse yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Atıcaksın 5. kattan geri dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öff fede esprisi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 madalya aldın lan git döv bu madalya şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 geçenlerde patide bi gördüm bizim kız madalya almış senmisin madalya alan, ağzını gözünü kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 her 10 post için bi tokat vuruyorum ben zaten ajan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 trollemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gerçekleri yazıyoz kardeşim. yaptım bunları. şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 rahatsiz said: poposuna poposuna.... ohh bi daha dövdüm şimdi çok tatlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de kermite vurdum. bir tane tokat patlatmışım geçen beşiktaş iskelesi inledi. edit:arkadaşlarımızı dövsek olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit said: gerçekleri yazıyoz kardeşim. yaptım bunları. şahitlerim var. o tiple sinek bile dövemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 rahatsiz said: rahatsiz said: poposuna poposuna.... ohh bi daha dövdüm şimdi çok tatlı... alikirca jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 parvus said: kermit said: gerçekleri yazıyoz kardeşim. yaptım bunları. şahitlerim var. o tiple sinek bile dövemezsin. tiple ne alaka yapamıyosun diye ne kıskanıyon sevgilin yoksa senimi dövüyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dömdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cuzdandan para cikmadi ben odiyim dedi yediremedim dovdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 paticikte ciddi bir anket yapmaya çalışmış arkadaş VURMAYIN BENİMLEMİSİN İSKOÇYALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ne popüler oldu bu dayak mevzusu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 *Sevgilisini döver* *Paradarbe vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 * ali kırcanın hacı gibi olduğunu düşünür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 en son arabada giderken sağ şeridi kullanıyodu sağcımısın lan sen dedim dövdüm baya bi araba içinde kafasını direksiyona vurdum bayılmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: *Sevgilisini döver* *Paradarbe vurur* Ahahahaha paradarbeden sonra bence senden de. *acliktan basi doner* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit said: biz 2. katta oturuyoruz normalde baktım çok alçak çatıya çık kendini bizim balkona at dedim. ev 5 katlı. attı ama tutturamadı 3. kata düştü. sonra nası tutturamazsın dedim aldım 3. kattan aşağı attım yani bunumu hakediyorum ben. bişi istiyorum ve yapmıyor ben onu seviyorum neler yapıyorum onun için ama o benim için 3 kat aşağı atlayamıyor şuna varya dönüp dönüp gülüyorum AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar