zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 az önce evin önünde iran kedisi bulduk.fotolarını koyayım hemen foto1 foto2 tasma varsa bildiğiniz kedisini kaybeden öm den ulaşabilirsiniz.almak isteyen olursa da ulaşsın yoksa yarın barınağa vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha çok sinirli bakıyor :) şaka bir yana inşallah bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sinirliden çok üzgün gibi bakıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 blamazsanız bnce dırek barınaga werın baskasına wermeyın en ıyı orası bakar ... (yanlıs anlasılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 barınağa vermeden önce veterinerleri bi gezin, anlatın. bi veterinere illaki gidiyodur o kedi dogal olarakda sahibini tanır veteriner. hem sahibini sevindirirsiniz hemde kedi barınaklarda surunmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 of ne kadar cirkin bisi ya iran kedilerini bi türlü sevemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ağlıyo gibi ya :( yazık umarım bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory said: of ne kadar cirkin bisi ya iran kedilerini bi türlü sevemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben de sevmezdim zira kucağa alana kadarmış.boy boy fotolar çektirdim.gerçi pek huysuz bi kediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 iran kedileri efsanae olabilio da bu biraz çirkinmiş huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yuh be şansa bak bana çıkmaz ki böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mezarlığın karşısında bulduk vallahi.viyadüğün az yukarsında.yanlış yerlerde dolanıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ordada çok 3 tane petshop var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mortis said: iran kedileri efsanae olabilio da bu biraz çirkinmiş huehu hayvan kaç gündür dışarda kimbilir.ne acılar çekmiştir.zaten hastaymış hayvanın tek testisi gelişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/c57/4c8/e65/bf8/579/aea/a4a/fc3/7bb/546/9b_450xNULL.jpg abi bu mu çirkin, süper bişey ya surata bak auh bulabilirsiniz umarım sahibini, uzak bi ihtimal de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şöyle bakınca şirkin gözüküo gerçekten ama iyice bakınca pala bıyıklar falan tam bir istanbul beyfendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar