Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazır soslar (hardal,mayonez gibi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
börgırking ekseninden hareket edeyim ben de, basit olsun bizim olsun maksat:
ballı hardal, sarımsaklı mayonez bi de barbekü.
buffalo sosun da seveni çok sanırım da hiç beğenemedim onu.

ama ballı hardal çoğu kişi tarafından ıskalanan bi güzellik. çeşitlilik güzeldir.
Mesaj tarihi:
Cons said:

barbekü

Artı sarımsaklı mayonez. İkisi yoksa, belki acılı ketçap ve mayonez. O da illa ki sos da olsun istiyosam o an.

Edit: Ha evet bi de buffalo sos var. Kuru kuru tavuk gitmiyo bazen, iyi oluyo yanına buffalo sos.
Mesaj tarihi:
Quadrophenia said:

Barbeku sosu nasil yiyorsunuz yahu. Mayonez ve acili soslar yonetir bence, yaninda da yogurt acican. Mis.

asıl mayonezi nasıl yiyorsunuz , hayatta mayonez kadar başka bişiden tiksinmem
Mesaj tarihi:
barbekü sosu nasıl yiyorsunuz ya dünyanın en iğrenç sosu

ben Buffalo sosunu tercih ederim ama burger kingden başka biyerde yok:( acaba bilen varmı aranızda buffalo sosunu satan yer varmı veya onun tadına yakın bişey?
Mesaj tarihi:
zenginiz olm. dünya hali

basit bi et yemeğine çok farklı tadlar kazandırmanın en basit yolu sos kullanmaktır heralde ya :p
ketçap mayonez ikilisi çok rörörö sen onları pizanın üstüne de bulamaç ediyosundur şimdi. kocabaş sdf
Mesaj tarihi:
yav said:

zenginiz olm. dünya hali

ketçap mayonez ikilisi çok rörörö sen onları pizanın üstüne de bulamaç ediyosundur şimdi. kocabaş sdf

ayıp lan! ben yemiyorum hem sos falan sivilce yapar (yapmaz rererröörör) pizza da yemiyorum kilo yapar ?! lan ne biçim yaşıyom ben
edik>yeni farkettim pizzanın üstüne ketçap mayonez mi dökülür lan irenç herif öğk
Mesaj tarihi:
olm o değil de,

az pişmiş makarnanın üstüne istersen barbekü sosu dök

kötü lan, bırak güzel yemek yaparım da bi makarnayı tutturamıyorum, ya yapışıyor, ya az pişiyor arkadaş.

Evde malzeme de yoktu yemek yapacak

vay anam mideme oturdu lan
  • Yeni Oluştur...