Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Domuz gribi çok sansasyon yaratınca, en ufak hastalık belirtisi gösteren , okulun hastanesinde almış soluğu. son 3 günde 400 kişi mi ne gribiğiz hocağğm diye hastaneye akın edince, 10 günlük tatil oldu Anadolu üniversitesine. teşekkür ediyorum dsfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bizim sınıfta bi kız var kaç gündür domuzum domuzum diye diye bayağı bildiğin domuz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya sabancı da tatil sanırım bizim okulda olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dynun said: Domuz gribi çok sansasyon yaratınca, en ufak hastalık belirtisi gösteren , okulun hastanesinde almış soluğu. son 3 günde 400 kişi mi ne gribiğiz hocağğm diye hastaneye akın edince, 10 günlük tatil oldu Anadolu üniversitesine. teşekkür ediyorum dsfgsf oha oha helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vize haftası oldugundan öyle bir şans yok bizde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 400 kişiyi toplayıp itlaf ediyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ahah okul tatil, ama 400 kişi kalsın çıkışta, hadi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sabanci 10 gün tatil ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 anadolu olur esogu olmaz boyle de mallık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abii çok başarılı. GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bütün üniversiteler tatil olsun dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Aa dinan unbanned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bir ormangazizede olarak esefle kınıyorum bu olayı, bize tatil matil yok :( Ben derslere gidicem, ama biliyorum kimse gelmediğinden dersler iptal olcak. Mal gibi tek başıma dolanırım artık kampüste.En iyisi kütüphanenin internet bağlantısını sömüreyim, animeler birikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "nutella yerim" said: anadolu olur esogu olmaz boyle de mallık olmazbi de duyuru koymuşlar 23 24 25 günleri ders yapılacaktır diye dksfksdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bilkent de tatil lan. bacağıma kadar kar varken tatil etmemişti "ben kar makinası aldım siz rahat olun" diyerekten o yüzden ilginç ve nefis oldu bu tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ya domuz gribi bahane herkes bayramla birleştirmek istiyordu tatili. Rektörlükte hadi sittingidin bi rahat nefes alsın eskişehirliler diye tatil etti =) O gar neydi öyle aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar