mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dennis said: kuralardan sonra takım degisebilelim kendi aramızda. evet bu olsun bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kullanıcıların arasında takas var zaten, kurallarda yazıyor ilk sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 35 dolar indirimde alsammı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vazgeçtim 2li torba olayından :) çekiyorum kuraları şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 heyecan dorukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Grup A Barcelona Athletico Madrid Wolfsburg Aston Villa Grup B Real Madrid Bordeaux Roma İnter Milan Grup C Manchester United Chelsea Lyon Manchester City Grup D Liverpool Bayern Muncih Milan Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 a grubu ne lem ole?? c grubuda olum grubu olmus resmen :D bu arada aston villa yerine arsenal olsa ya. aston ne ya_??_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şimdilik bu ss ile idare edin eve gelince düzenleyeceğim her şeyi. http://img526.imageshack.us/img526/3138/kura.jpg Pazar günü akşamı kadar Takımları takas edebilirsiniz aranızda. Takas için son gün 29.11.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 VE ROMA KESİNLİKLE TAKASLIKTIR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 OFF ATLETICOYLA NASI EZERIM AMAAAAAAAAN ASDFASAS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: a grubu ne lem ole?? c grubuda olum grubu olmus resmen :D bu arada aston villa yerine arsenal olsa ya. aston ne ya_??_ aston villa daha çok seçiliyor güçleride daha iyi duruyor arsenale kıyasla, o yüzden koydum, tamamen oyundaki skillere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Aiko said: şimdilik bu ss ile idare edin eve gelince düzenleyeceğim her şeyi. http://img526.imageshack.us/img526/3138/kura.jpg Pazar günü akşamı kadar Takımları takas edebilirsiniz aranızda. Takas için son gün 29.11.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 rendell takımına roma +50 kontur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hemen atleticoyla taktik aramacalar, oyun stili oluşturmacalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 50 kontor + 3 malbuşa anlaşırız :D yok yok ben memnunum atletico dan. :D AGÜEROOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Real Madridle interi degisebilirim. Ama dur lan önce bir maç yapayım realle severim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Juve yi Manu veya Chelsea ile takas edebilirim sahipleri dusunsun plz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gaby gaby gaby gaby gaby agbonlahoooor! ahaha neden aston villa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 atletico madrid takasa açıktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aiko biz yalan olduk galiba :p hani alıyordun beni de sdopkdfsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Dennis said: Real Madridle interi degisebilirim. Ama dur lan önce bir maç yapayım realle severim belki.değişmek istersen bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Chelsea asıl sahibine denk dusmustur ve kesinlikle takasa kapalidir!! Herkese simdiden basarilar. . >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Liverpool'a teklif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aiko liste dışı takım alamıomuyuz ya. ben atleticoyla oynamak istemiorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: aiko liste dışı takım alamıomuyuz ya. ben atleticoyla oynamak istemiorm :/ mızıkcı mızıkcıı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar