soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 domateslerin de canı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 soulberry said: domateslerin de canı var. ben hep yarısını pişiriyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 elektroşokla bayıltıp kesiceksin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 rakıyı öncesinde balığa içirebilecek bir mekanizma sayesinde rakı+balık konusunda endişelerinizi giderebileceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 rakıyı direk beyne ışınlamanın yolunu bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 scorch said: abvblizzard said: ben sevmem rakı. (td) koca baslıkta bi buraya takıldım ben balık da sevmem.. en muhteşem şey olaya sebep olmuştur ama bu ikili.. yurtdışında çlaışacak arkadaşa salak eleman "ama istanbul dünyanın en muhteşem şehri.. deniz kenarında rakı balık.." der.. arkadaşın cevap süperdir.. "alkol çok sevmem, balık da zaten sevmem. hiç rakı-balık yapma ihtiyacı hissedeceğimi sanmıyorum" lol.. o değil de çinliler, caponlar bir de ruslar bana aşırı acımasız geliyor.. insan dışı bunlar.. biyolojik özelliklere göre verdiğimiz insan ve insan hakları gibi kavramları daha akılcı sıfatlar ve tanımlarla değiştirmeli, sınıflandırmalara gitmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vallahi Türkiye'de yıllarca her kurban bayramında daha rezalet görüntüler yaşandı bundan ama yine de doğuluların cenin yemesini yarıştıramam hiçbir şeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kurbanda ehil olmayanlar tarafından yapılan kesimler için denilen doğrudur ama ehil kişilerin yaptığı kesimlerle bunların allahı bile bir değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. arkadaşa kıro dememekle birlikte görüşüne katılıyorum. canlı hayvan öldüreceksen bile adam gibi davran o şekilde öldür. hayvana işkence etmek çok büyük günah. onlarda sizi öteki taraf o şekil pişirirler. ve evet bunu inanarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balikciya gidip hic mi taze balik almadiniz? sudan cikarip kiprasirken kesilen, ici bosaltilan, veya torbaya konup elinize verilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 baba onun kafasını hızlıca kesip öldürüyorlar.. anlamayanlar için şöle anlatalım. bir tanesinde kafanızı hızlıca kesiyorlar.. ok? diğerinde ise önce deriniz yüzülüyor, sonra yanlardan çentikler atıyorlar. sonra da kızgın yağa sokuluyorsunuz bele kadar... anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 diğerlerini bilemem ama benim itiraz ettiğim nokta çekilen acı değil. bir canlının karnını yarıp yere serdiğinde yaşayabileceği en uzun süre ortada. hayvanın yarısı canlı kalsın, yarısı pişsin diye kafa yoran zihniyete benim sözüm. yarısı canlı, yarısı pişmiş balık için normal balıktan fazlasına para veren zihniyete benim sözüm. zaten aynı zihniyet şekil olsun diye masaya canlı gelen maymunun kafasını tokmakla yarıp, beynini kaşıkla yiyen zihniyet. besin zincirinin en üstünde olan bir tür olarak öldürmeden hayatta kalamıyoruz. bunla sorunu olan, annesinden süt emmeyi bıraktığı güne geri dönüp herşeyi baştan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 öldürmekle, acı cektirmek arasında fark var ama. yanı benım acımdan fark etmıyo canlıyken pişmiş veya ölüyken pişmiş olması, ama balık için fark ettiğini düşünüyorum. canlıyken pişmek hoşuna gitmiyodur. maymun konusuna girmiyorum bile. hayatta kalmak için yamyamlıüa ihtiyacımımız olsaydı, et daha taze olsun diye, insanların uzuvlarını kesip bağlayıp, hergün ayrı ayrı günlük insan yemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 huun said: zaten aynı zihniyet şekil olsun diye masaya canlı gelen maymunun kafasını tokmakla yarıp, beynini kaşıkla yiyen zihniyet. oha gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bayramda ineğin belde aşağısını kesip yiyin. belden yukarsını ise otlatmaya devam edin, kısa zamanda yeni bir beldenaşağısı oluşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 böylece bir ineğe 7kişi girmek yerine 14kişi girip maliyetten kurtarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balik yenir her turlu ya =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dasaaa said: böylece bir ineğe 7kişi girmek yerine 14kişi girip maliyetten kurtarabilirsiniz. oha dasaaa matematiğinmi kıt! 7+(7/2)=10,5 ineğe 10.5 kişi girecekler 14 değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dasaaa said: baba onun kafasını hızlıca kesip öldürüyorlar.. anlamayanlar için şöle anlatalım. bir tanesinde kafanızı hızlıca kesiyorlar.. ok? diğerinde ise önce deriniz yüzülüyor, sonra yanlardan çentikler atıyorlar. sonra da kızgın yağa sokuluyorsunuz bele kadar... anladın? e bunlarda bogazini kesip icini bosaltiyo, sadece cok hizli yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 buçuk bizim mahalleden deli mahmut olabilir. yarım akıllı nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bunlar misir ununda hamsi yememis .O yuzden boyle abidik kubidik seyler yiyolar yok cig balikmis yok yosunmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 walla o balığın taze oldugunu gozune sokmak gibi bir uygulama gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Canlı yiyip midende öldürmek ile öldürüp ölmüş balığı yemek arasındaki fark nedir.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kımıl kımıl ıhıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vejeteryan deilim ama genelde pek et çeşidi yemem, boğulmuş balık yada kafası koparılmış inek eti kafidir. diğerlerini bu işe alet etmeye gerek yok. ama çevre kirliliğinden dolayı onları yemek için olmasa bile bi sebebten öldürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar