wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Seperate said: hayvanla yarışıyoruz o zaman hala insanoğlu olarak o daha güzel :) benim orda verdiğim örneğin amacı, doğal seleksiyon yaklaşımıydı. hayvanla falan yarışan yok, muhalif laf sokma çabasında olmayalım lütfen. o da döngü içinde bi parça bu da, balık açısından bakarsan çok bişi değişmiyo, avlanıyo sonuçta gg.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canola said: rakı sevmeyen adam burda kalkıp balık güzel demesin sdfjs bilader amma ugrastin, tamam raki iciyosun.
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 wildpervert said: byani tamam ben bu konuyla ilgili dory ile birebir de bi ton tartışmaya giricem belki ama ben artik seninle konusmuyorum.
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çok zor bi olay ayrıca. milyarlarca balığın hakkını korumaya çalışıyosunuz. azınlık haklarını böyle savunmuyosuz lan ahah
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Saeros said: canola said: rakı sevmeyen adam burda kalkıp balık güzel demesin sdfjs bilader amma ugrastin, tamam raki iciyosun. bişey demedik bilader. tamam bira istiyosan bira iç ben etkili bi dille rakıya davet ettim seni. ):
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 soulberry said: çinliler olmasa dünya sola çeker. Bu topicte söylenen en doğru ve anlamlı söz olmuş.
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 wildpervert said: Seperate said: hayvanla yarışıyoruz o zaman hala insanoğlu olarak o daha güzel :) benim orda verdiğim örneğin amacı, doğal seleksiyon yaklaşımıydı. hayvanla falan yarışan yok, muhalif laf sokma çabasında olmayalım lütfen. o da döngü içinde bi parça bu da, balık açısından bakarsan çok bişi değişmiyo, avlanıyo sonuçta gg. ya yok ne laf sokması ahaha,olayı çarpıtmadan yada yan konularına sapmadan,hoş değil dedim sadece canlı canlı kızgın yağa at,can çekişsin tabakta fln
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya cig yemek sagliksiz bi kere ya. balik yemeyi goze aldiniz tamam bari usulunce yapin HAYVANLAR. adam gibi once 1 saat konusup, buna mecbur oldugunuza ikna edin, gereken fosforu neyin almak lazim diye. ozur diledikten sonra, aci cektirmeden oldurun ve ondan sonra pisirip yiyin. yazarken bile icim parcalandi. AMA SURAYA GELİP BANA ne var lan ben cig de yerim yari pismis de yerim demeyin ya kafaniz mi guzel. cig bocek de yersiniz siz. karinca yiyin ozaman gidin HAMAMBOCEGİ YİYİN citir citir boyle hareket de eder agzinizda boyle antenlerini sallar damaginiza deger gidiklanirsiniz.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi de karides kalamar felan yemeyenler var ay böcek bunlar =((( diye
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: bi de karides kalamar felan yemeyenler var ay böcek bunlar =((( diye iyi de bocek onlar telli telli biseyler
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: bi de karides kalamar felan yemeyenler var ay böcek bunlar =((( diye onlarin bi dans hayati var. senin bile yok. utanmadan bi de yiyo musun? çapsız çocuk.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dory said: abvblizzard said: bi de karides kalamar felan yemeyenler var ay böcek bunlar =((( diye onlarin bi dans hayati var. senin bile yok. utanmadan bi de yiyo musun? çapsız çocuk. var
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yılan denenebilir dicemde kıpır kıpır midede de oynar o namussuz.
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: dory said: abvblizzard said: bi de karides kalamar felan yemeyenler var ay böcek bunlar =((( diye onlarin bi dans hayati var. senin bile yok. utanmadan bi de yiyo musun? çapsız çocuk. var dans etmeye giden kizlari kapidan izlemek bu aktiviteye girmiyo.
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Absolut said: Yılan denenebilir dicemde kıpır kıpır midede de oynar o namussuz. ya abso sen babasin, cocugun yesin ister misin boyle seyleri?
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kapımda sıra oluyor kızlar benim suçum yok. Konu da balık.
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balık yemeyen çocuğun potasyumu eksik olur, embesil olur
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sushiye varım ama bu cidden öhğğğğ olmuş ya.
Öne çıkan mesajlar