Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Buyse said: öldürdükten sonra pişirmek başka, canlı canlı pişirmek başka. balıklar da acı çekiyor. sesleri çıkmıyor diye aa bak mal mal bakıyorlar ne güzel mi sanıyorsunuz? May I urge you to try my liver, it must be very rich and tender by now, I have been force feeding it for months?
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yeter abi bıktım şu milletten ya
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi yemeksepetinden şöle istediğini düşünsene ahha
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Olmaz öyle. Yerinde yemek lazım onu.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Acıması olan bir insan hiçbirşeyi canlı canlı yemez açıkçası. Bu arada öldürüp yemek farklı , canlı canlı yemek çok farklı birşey. Bu şuna benziyor , birinin uzuvlarınızı tek tek sizi öldürmeden kesmesi gibi.. Biz buna öldürmek ya da yemek demiyoruz , işkence diyoruz.
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Çok güzel bir örnek vermişsin Horizon, bravo.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yılanınki sorun degil kafa koptugundan ama balığınki biraz vahşet olmuş.
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Böyle yapılınca çok lezzetli işte çok uber bi yemek oluşsa anlıcam tamam tekniği böyleymiş dicem de canlıya eziyetten başka ne gibi bir anlamı var,herifler resmen mazo zevklerini tatmin ediyolar,ne pok yiyolarsa yesinler de hoş değil ı ıh
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Horizon said: Acıması olan bir insan hiçbirşeyi canlı canlı yemez açıkçası. Bu arada öldürüp yemek farklı , canlı canlı yemek çok farklı birşey. Bu şuna benziyor , birinin uzuvlarınızı tek tek sizi öldürmeden kesmesi gibi.. Biz buna öldürmek ya da yemek demiyoruz , işkence diyoruz. söz konusu balık olunca alacağın en ciddi cevap maalesef "ahuah sdf" gibi şeyler olur.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Çinliler neler yiyo abi bu bişiy mi..Nasıl bir millet ben çözemedim,mesela hani düzgün denilebilecek çinlilerle de uzun süre yaşadım,leş gibi kokuyor ağızları bir,ikincisi yemek yerken çıkarrtıkları sesleri 100 m radius taki herkes duyabiliyor.. Yani Antik Çin'i,doğu kültürünü fln çok severim de bu herifleri görünce midem kalkıyor,gerçi düşününce 1.3 milyar insandan bahsediyoruz artı dışarıda ne kadar var kimbilir,doğal bu tür şeylerin çıkması..
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 CaNNi said: Balık yada koyun ne farkeder?lol??
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ölüyken pişirmek, canlıyken pişirmek; çok şey farkeder.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pislikler başka bir şey değil. canlı canlı o hayvana işkence yapıyorlar.
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o deil de yilanin olusunu de yemem ki
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Çinlilere hak veriyorum bazen yani adamların nüfusu düşününce ne bulurlarsa yemeleri doğal.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 CaNNi said: Balık yada koyun ne farkeder? biri beyaz et biri kırmızı et.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 shipitducy said: o deil de yilanin olusunu de yemem ki ayrıca ölü değil, hala kıprıyo sdf
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 @wildpervert ...........................................
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yılan o kadar etkilemedi beni çünkü kafa kopuk ve parçalanmış halde ama balık resmen tek parça canlı halde. Soğuk suya atsan resmen hayvan son bi kez ohhh beee yanmışım diyip ölür.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bu tarz hayvanlar acı çekerken çığlık atmadıkları için sanki birşey hissetmiyorlarmış gibi bir pisikoloji içinde bakıyoruz duruma. Malesef öyle değil. O balık orada bağırsa çığlık atsa emin olun , o şekilde yiyenlerin %90'ı yemez.
Öne çıkan mesajlar