Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buyse said:

öldürdükten sonra pişirmek başka, canlı canlı pişirmek başka. balıklar da acı çekiyor. sesleri çıkmıyor diye aa bak mal mal bakıyorlar ne güzel mi sanıyorsunuz?

May I urge you to try my liver, it must be very rich and tender by now, I have been force feeding it for months?
Mesaj tarihi:
Acıması olan bir insan hiçbirşeyi canlı canlı yemez açıkçası.

Bu arada öldürüp yemek farklı , canlı canlı yemek çok farklı birşey. Bu şuna benziyor , birinin uzuvlarınızı tek tek sizi öldürmeden kesmesi gibi..

Biz buna öldürmek ya da yemek demiyoruz , işkence diyoruz.
Mesaj tarihi:
Böyle yapılınca çok lezzetli işte çok uber bi yemek oluşsa anlıcam tamam tekniği böyleymiş dicem de canlıya eziyetten başka ne gibi bir anlamı var,herifler resmen mazo zevklerini tatmin ediyolar,ne pok yiyolarsa yesinler de hoş değil ı ıh
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Acıması olan bir insan hiçbirşeyi canlı canlı yemez açıkçası.

Bu arada öldürüp yemek farklı , canlı canlı yemek çok farklı birşey. Bu şuna benziyor , birinin uzuvlarınızı tek tek sizi öldürmeden kesmesi gibi..

Biz buna öldürmek ya da yemek demiyoruz , işkence diyoruz.

söz konusu balık olunca alacağın en ciddi cevap maalesef "ahuah sdf" gibi şeyler olur.
Mesaj tarihi:
Çinliler neler yiyo abi bu bişiy mi..Nasıl bir millet ben çözemedim,mesela hani düzgün denilebilecek çinlilerle de uzun süre yaşadım,leş gibi kokuyor ağızları bir,ikincisi yemek yerken çıkarrtıkları sesleri 100 m radius taki herkes duyabiliyor..
Yani Antik Çin'i,doğu kültürünü fln çok severim de bu herifleri görünce midem kalkıyor,gerçi düşününce 1.3 milyar insandan bahsediyoruz artı dışarıda ne kadar var kimbilir,doğal bu tür şeylerin çıkması..
Mesaj tarihi:
Yılan o kadar etkilemedi beni çünkü kafa kopuk ve parçalanmış halde ama balık resmen tek parça canlı halde. Soğuk suya atsan resmen hayvan son bi kez ohhh beee yanmışım diyip ölür.
Mesaj tarihi:
Bu tarz hayvanlar acı çekerken çığlık atmadıkları için sanki birşey hissetmiyorlarmış gibi bir pisikoloji içinde bakıyoruz duruma. Malesef öyle değil.

O balık orada bağırsa çığlık atsa emin olun , o şekilde yiyenlerin %90'ı yemez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...