Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu ara zaten evlenesim var daha okul bıtmedı askerlık yok ama oyle bıse olsa o an takardım yuzugu afsfah Bu arada muhtemelen senı eve atıp sabaha kadar sevısecektı ıhtımalını kotu goren arkadasımızı kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: ahahaha nedense gözümde söyle canlandirdim ilk okuyunca.*emrah edasiynan* BEN ALMAAAAN DEYILIIIIIM. ben alman degilim ne ama ya :D çünkü kaan kendisi bizzat alman gibi , sapsarı saçlar , sarı kaşlar , sarı tüyler böle pis bi adam işte sklfdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yani kendisi böle demiş olabilir... http://img693.imageshack.us/img693/8126/99450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 auch auch auch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 garbıca gitmeden bir postum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 -evlenirmin mi? -önce arkadaş olarmın mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ten uyumu benim için birinci öncelik deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 her kuşun eti yenmez deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: -OKU -ben okuma bilmem ahahahahahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yuco said: Bence kız senin elindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Oha herkes hayvan gibi kıskandı da kimse çaktırmıyor,geyiğe vurdular:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben hayalini bile kurdum işten dönerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yanımda yüzük mü taşısam lan böle şaka maksatlı da olsa güzel bi kız sorarsa şak die takarım ..yüzüğü.sonra geri dönüşü yok töre var reröörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olm üzülme daha beteri bi hollandalıyla benim başıma gelmişti.. kız da çook güzeldi.kız yurtta odama gelmişti duuygusal bi "film" izlemek için o güne özel tangasını da giymişti gözümün içine sola soka.. bi arkadaş çıka geldi sap başına çıkartamadım odadan sonra ki gün çocuğa çok kızmıştım en yakın da arkadaşımdı yurttan allahtan aramız bozulmadı. böyle şeylerden hayır gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 O ne ya çocuğu döve döve çıkarıcaksın!ya da kardeşim seni bekliyoduk diyip 3. olarak işe başlıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 une de perdue dix de retrouvée Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Estel_Anorien said: une de perdue dix de retrouvée +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sise cevirmece oynuyolarmis bence, cesaret demis kizda dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Estel_Anorien said: une de perdue dix de retrouvée cupe une de memelemere dixz ne soévilir de moi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 une de bende éle dusunmustüé sukrüé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sonra aniden uyanmis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen almanca bildigine emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abvblizzard said: İyi olmuş aslında ya muhtemelen evlenme vaadiyle eve götürüp sabaha kadar sevişip bırakıcaktı seni. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar