Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 uyandım filme gittim eve geldim tekrar uyudum öle yorulmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 devam filmi değil, reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 10/ 9 u verdim geçtim. Arkasını işallah uzatmazlar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Film 9 / 10 kötü diyenin agzına patlatın bitane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sabah sabah gittik eşimle, ilk seans 7 lira şeysine. BAYILDIMMMM... Çok sevdim. Bi kaç kere daha izlerim ben bunu. Detayları, kültürü v.b. incelerim. Şunu fark ettiniz mi? Nux http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.2040948!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_635/madmax11f-3-web.jpg X-men deki Hank/Beast http://www.aceshowbiz.com/images/still/xmen_firstclass09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 10 numara 30 yildiz film olmus. Ilk ucu izliycem tekrar serinin en iyisi bile olabilir , yazarim ilk ucten sonra. Tabii teknoloji cekim efekt vs nin etkisi buyuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 mad max 2'den iyi dğeil şimdi orda hata yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hatirlamiyorum izliycem tekrar :) Devam filmi reboot vs cekilmesin nostaljide kalsin diyenlere film tam olmus. Boylede olabilir kotude tabii ama denemeden cekilmeden bilinmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 fakat 2'den sonra en iyisi imho. 2>fury road>1>3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 3 berbat bi filmdi zaten Bence bu son çekilen MUHTEŞEM olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ilk film de bi garip, 2. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Valla simdi cektim biri.. Izleyebiliiyim emin olamadim :) Fena duruyor artik. 36 senelik film yani. Direk ikiyi izliyim ben perdede en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 2 en iyi. Sonra bu iyi. Bir tek herhalde 3. biraz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ilkiyle ikinci cok alakasız zaten. ilki piskopatlarla kapısan kahraman sehir tadında bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi haftasonu 1 ve 2'yi izledik. ben ilk filmi hiç hatırlamıyormuşum resmen asdfasd. artık kaç sene önce izlediysem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 9/10 film resmen, modern teknolojide mükemmel ötesi iş çıkarmış Miller. Böyle rebootlarla gelsinler, ellerini ayaklarını öpelim. Köleleri olalım villalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Tam kafa dagitmalik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 BEN HALEN GAZ DURUMUNDAYIM http://www.youtube.com/watch?v=MaL6NxTvWRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 İyi ki lamerlik yapıp Road Warrior'un üzerine çıkarmamışsınız bu filmi. Pati'yi bu yüzden seviyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://www.forbes.com/sites/benjaminmoore/2015/05/19/mad-max-fury-road-sequel-wasteland/ Co-writer/director George Miller was recently on The Q&A with Jeff Goldsmith (via The Playlist) podcast, where he talked about Fury Road and its potential sequels. Here’s what he had to say: We’ve got one screenplay [for the second film] and a novella [for the third]. It happened because with the delays [on 'Fury Road'], and writing all the backstories, they just expanded. is called ‘The Wasteland.’ ‘Mad Max: The Wasteland.’ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 net son 10 yilin en iyi remake filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… delihan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 filmde senaryo yok diyenler konuyu düşüncek zamanı filmde nasıl buldular hayret ettim . Ellerim ağzımda bi yarım saat izledim bakdım zor nefes aldığımı farkettim. 3D siz evde daha çok keyif alcam gibi ama 3d deyi cıkdıgı yere gommek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Marmara parkta imax e ne zaman gelecek diye sordum, gelmeyecek dediler. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Söylendi mi bilmiyorum da, Mad Max 4 halen geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Lopeth said: Marmara parkta imax e ne zaman gelecek diye sordum, gelmeyecek dediler. ne iş? muhtemelen ultron gösterimden kalkarken mad max de kalkar o yüzden gelmeyecek demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 10.sayfa (Toplam 26 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Mad Max: Fury Road (2015) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 net son 10 yilin en iyi remake filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 filmde senaryo yok diyenler konuyu düşüncek zamanı filmde nasıl buldular hayret ettim . Ellerim ağzımda bi yarım saat izledim bakdım zor nefes aldığımı farkettim. 3D siz evde daha çok keyif alcam gibi ama 3d deyi cıkdıgı yere gommek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Marmara parkta imax e ne zaman gelecek diye sordum, gelmeyecek dediler. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Söylendi mi bilmiyorum da, Mad Max 4 halen geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Lopeth said: Marmara parkta imax e ne zaman gelecek diye sordum, gelmeyecek dediler. ne iş? muhtemelen ultron gösterimden kalkarken mad max de kalkar o yüzden gelmeyecek demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar