canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2 şıktan biri. bi sürü şey olabilir tabi ama bu ikisi arasında nedir yani onu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 zikkim ic diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 benim anlamadığım mevzu sigarayı bırakmak için vay efendim terapistlere, seanslara vs. gidiliyor. Bu kadar mı zayıf insanlar... 4 yıl içtim, kestim şak diye bitti olay. Şimdi 1-1.5 haftada 1 paket. O da arkadaşlarla olduğum zamanlarda artıyor biraz. Zevkle içerim, içene de içmeyene de karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 İçmiyorum ve dışlandım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sigara kullanıcısı değilim fakat nadir olarak kahve ve alkolle tüketiyorum. bağımlı olmaya karşıyım ama arada sırada da böyle gayet zevk alarak içiyorum. uygun bir şık koyar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Az kaldı az. Checkuptanda domuz gibi saglıklı cıktım acil bırakmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sigara içmeyenler için değil zaten. tiryaki olup, içerken ne hissedenlere yönelik sordum. arada sırada alkolle 1 2 tane içen adam zevkle içiyodur zaten. ben direk bağımlılık derecesinde içicelerden almak istiyorum cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben yılda 2 ya da 3 paket bitiriyorum. 10 senedir böyleyim. şikayetçi değilim. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 11 / 11 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 14 yaşımdan beri günde 2 paket camel içerim zevk aliyorum birakmayida düşünmüyorum, doktorda pekte kötü bişey demedi henüz ya doktor salak yada benim bünye fena değil gittiği yere kadar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Çok zevk alıyorum ama bırakıcam sanırım. Havalar soğudu mu içmiyorum. Yazın günde yarım paket içerken şu son 3 haftada 2 dal max içmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Şıklar olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2 senedir gunde 1 paket min. edit: zevk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Valla 30+ oldugunuzda yavastan etkilemeye baslıyor. Helede 35+ olunca sagınızda solunuzda rahmetli dayım 38de kalpten tık diye gitti laflarını duymaya baslıyorsunuz ve tarifi yerinde ise yusuffff oluyorsunnuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya soyle diyim, yas zaten daha yirmi bile degil ve isin kotu yani kosamiyorum. merdiven falan cikinca bile soluk soluga kaliyorum ki bunun en buyuk etkeni sporun da hayatimda olmamasi sanirim. en yakin zamanda bi havuza yazilmak sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tehlikeli olduğu halde içiyorum demekki zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 "Nationale Volksarmee" said: zikkim ic diyorlar. ben dedim dorudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Sufi // 28 mayıs 2003 said: doktorlar, ciddi ciddi sağ ayağımı kesme konusunu konuşmaya başlayana kadar tüm sigarayı bırakma girişimlerim fiyaskoyla bitmişti. bu konu bu aşamaya gelmeseydi herhalde bırakamazdım da. 4 sene oldu muayenehaneden çıkıp cebimdeki paketi çöpe atalı. 15 gün boyunca, 5-6 dakikadan fazla uyuyamadığım, her uykuya dalışın peşinden korkunç bir ağrıyla yerimden sıçradığım anlardaki duyduğum acının nasıl birşey olduğunu bile unuttum. ama yine de sağ ayağım hala tam iyileşmiş değil. hala uzun mesafe yürüyemiyorum. ve farkındayım ki hiçbir zaman da eski hali gibi olmayacak. bunları yaşamadan bırakabilseniz keşke... 11 sene içmiştim, bu yazıyı yazdığımda bırakalı 4 sene olmuştu, şimdi yazının üstünden 6 sene daha geçmiş, toplam 10 senedir içmiyormuşum. ayağım hala aynı, tam sağlıklı değil. uzun mesafe yürüyemem, koşamam, ayağa darbe gelebilecek hiçbir sporu yapamam. ama sigarayı tamamen unutmuşum. artık yerde izmarit falan saymıyorum. 3 sene öncesine kadar ayda 3-5, bazen haftada 3-5, bazen de günde 1-2 içtiğim oldu. 3 senedir onu da terkettim. dünya varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Biraz sıkıntılı zamanlardan geçiyorum, geçen gün de yine bir paket aldım kafam çok bozukken. Bir sigara yaktım ama o ilk nefes bariyerini asla geçemedim ya bundan önce 1-2 kere denememe rağmen. Öksürük, tıksırık ve ondan sonraki 1-2 gün yiyiğ içtiğinden hiçbir tad alamamak. Fazla şansımı zorlamayayım en iyisi, Sufi'nin dediklerini okuduktan sonra özellikle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bırakmak hem istiyorum hem istemiyorum, benim gibi düşünen binlerce sigara tüketicisi de bulurum . İçtikten sonra rahatsız oluyorum . Kötü etkiliyor beni ve gün içindeki performansımı fakat içmeyince de fazlaca asabileşiyorum,rahatsız hissediyorum , canım sıkılıyor etc yani sigaranın psikolojik bağımlılığı bırakmama engel oluyor diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Birde tuvalette sigara icerken dumanimi icine cekiyorsun bok kokusunumu belli olmuyor. ama sicarken sigara icmek zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben bundan nefret ederim mesela . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar