Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara içerken

canola

Öne çıkan mesajlar

benim anlamadığım mevzu sigarayı bırakmak için vay efendim terapistlere, seanslara vs. gidiliyor. Bu kadar mı zayıf insanlar...

4 yıl içtim, kestim şak diye bitti olay. Şimdi 1-1.5 haftada 1 paket. O da arkadaşlarla olduğum zamanlarda artıyor biraz. Zevkle içerim, içene de içmeyene de karışmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi // 28 mayıs 2003 said:

doktorlar, ciddi ciddi sağ ayağımı kesme konusunu konuşmaya başlayana kadar tüm sigarayı bırakma girişimlerim fiyaskoyla bitmişti. bu konu bu aşamaya gelmeseydi herhalde bırakamazdım da. 4 sene oldu muayenehaneden çıkıp cebimdeki paketi çöpe atalı. 15 gün boyunca, 5-6 dakikadan fazla uyuyamadığım, her uykuya dalışın peşinden korkunç bir ağrıyla yerimden sıçradığım anlardaki duyduğum acının nasıl birşey olduğunu bile unuttum. ama yine de sağ ayağım hala tam iyileşmiş değil. hala uzun mesafe yürüyemiyorum. ve farkındayım ki hiçbir zaman da eski hali gibi olmayacak.

bunları yaşamadan bırakabilseniz keşke...

11 sene içmiştim, bu yazıyı yazdığımda bırakalı 4 sene olmuştu, şimdi yazının üstünden 6 sene daha geçmiş, toplam 10 senedir içmiyormuşum.

ayağım hala aynı, tam sağlıklı değil. uzun mesafe yürüyemem, koşamam, ayağa darbe gelebilecek hiçbir sporu yapamam.

ama sigarayı tamamen unutmuşum. artık yerde izmarit falan saymıyorum. 3 sene öncesine kadar ayda 3-5, bazen haftada 3-5, bazen de günde 1-2 içtiğim oldu. 3 senedir onu da terkettim. dünya varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz sıkıntılı zamanlardan geçiyorum, geçen gün de yine bir paket aldım kafam çok bozukken. Bir sigara yaktım ama o ilk nefes bariyerini asla geçemedim ya bundan önce 1-2 kere denememe rağmen. Öksürük, tıksırık ve ondan sonraki 1-2 gün yiyiğ içtiğinden hiçbir tad alamamak.

Fazla şansımı zorlamayayım en iyisi, Sufi'nin dediklerini okuduktan sonra özellikle....
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakmak hem istiyorum hem istemiyorum, benim gibi düşünen binlerce sigara tüketicisi de bulurum . İçtikten sonra rahatsız oluyorum . Kötü etkiliyor beni ve gün içindeki performansımı fakat içmeyince de fazlaca asabileşiyorum,rahatsız hissediyorum , canım sıkılıyor etc yani sigaranın psikolojik bağımlılığı bırakmama engel oluyor diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...