WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Gidin izleyin arkadaşlar , çok keyifli bir film . Tavsiye ederim eğlencesi garanti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ne zaman girdi ki vizyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Yarın giriyor diye biliyorum ben, yanlış görmüş olabilirim. Fragmanını gördüm dün sinemada, baya komikti gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben de buna gitmek istiyorum. baya da iyi oyuncular oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benım bi tanıdık galasına gitmiş çok beğenmiş.çok güzelmiş öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şimdi geldim filmden, eğlenceliydi. Bilet sırasında çevremi, ilköğretim ve liseliler sardı, bende twilight a bilet alacakmışım gibi hissettim, korktum, sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 baya eğlendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sitesi cok iyiymis. http://www.7kocalihurmuz.com/test/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Muhteşemdi. Diyaloglar çok eğlenceliydi. Nurgül Yeşilçay'ın memeleri iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla fragman bile çok iyiydi.izlicem erkan can haluk bilginer falan izlenir sarp apakı sevmem ama güzel bi tip olmus.nurgul yeşilçayda çok taş ztn.iyi de oynamıs sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çok güzel bir film olmuş.O eski şehir tasarımı harikaydı bence.Karakterler çok iyi oturmuş roller iyi yapılmış.Güldürdü bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Filmde Nurgül Yeşil çayın memeleri oynuyor zaten kendisinden çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 offf kesinlikle filme gitmem lazımmmm... bayıldım fragmana ahaha süper eğlenceli gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dreagloth said: Filmde Nurgül Yeşil çayın memeleri oynuyor zaten kendisinden çok. gitmeliyim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 filmin sanat ekibinde çalıştığım halde hala izlememiş olmam ne kadar ayıp. protesto ediyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 of Nurgül Yeşilçay diye iç çektiren film. cem özer e saygılar. çok tatlı filmdi. gayet eğlendirici. hala kostümlerdeki olayı anlamadım. her yerde aynı bir kelime ya da bilmiyorum bir işaret var. Nurgül Yeşilçay ın sırtında dövme olarak da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 o işaret " el hub " saf sevgi aşk anlamına falan geliyor. filmin esprisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Cok esprili olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 altımıza işedik filmde.. bildiin yerlerdeydik artık... üleburgazdan gEldim beyağ ürmüz nerdesın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ayrıca filmde söylenen birbirinden yaran kıran sözleri nerden bulabilirim. filmi alıp teker teker yazimmi napim. ekşide bulamadım. googleda çıkmadı.. bi de ay ay oy oy oh oh müzüünü de istiyom ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tek kelimeyle MUTHIS bir film olmus. kesinlikle gidin izleyin. asla pisman olmazsınız. gercekten hemen hemen her sahnede guluyorsun. gulmedıgın sahnelerde de gerek muzıklerı, gerek hal ve tavırlarla eglenıyorsun. oyuncuların hemen hemen hepsı oynadıkları rolu doldurmus. hic beklemedıgım adamlar ne oynamıs be dedirtti. piyasada nice sacma filmlere gidip de zaman oldurmeyin bence. zaten baya bir ilgi vardı filme. bos koltuk yoktu gittigim sinemada. uzun zaman sonra ilk defa sag koseden film izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 film gerçekten güzel ama.çok izlenmemiş.gazetede yazıodu normaldir gerçi güzel şeyler izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 filmde vuruş var dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gidip gay vampirlere para kazandırmayın lan. bu super otesi filmi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 10 Numara bi filmdi. Arşivlerdeki yerini almalı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar