Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 manyak mısınız abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tbc için girdiğim sıra aklıma geliyor benim.ne heyecanlanmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 intar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Depressed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben izleyip sacımı boyattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 zipzip said: tbc için girdiğim sıra aklıma geliyor benim.ne heyecanlanmıştık. he ya oysa kim bilirdi wowun sonunu beklediğimizi tlk ile yeniden doğdu diolar da değmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Aahahahah ayrıca okan üni ne ya :S cidden var mı oraya giden o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arel var asıl. eski kiler yeni üniversite:D edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dogmeat + hademeler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 World of warcraft introsuna bağlayan adam diye okudum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 höyt bende okana gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 okan a gidiyosun da -de ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kime göre neye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 calimero said: okan a gidiyosun da -de ayrı... Diyorsun da, "a" kesme işareti ile ayırılıp, cümleye büyük harf ile başlanır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Herşey görecelidir bu hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Duygu yüklü introlar, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 "Van Patisi" said: calimero said: okan a gidiyosun da -de ayrı... Diyorsun da, "a" kesme işareti ile ayırılıp, cümleye büyük harf ile başlanır!! bunun yazılacağının farkındaydım ve cevaplar hazırlamıştım zaten. bazı şeyler görmezden gelinir net aleminde. "-de" nin ayrı yazılması muhabbeti ise kolaylıktan çok bilmemekten kaynaklanır. çok önemli değil zaten geyik amaçlı yazılan bir şeydir de ayrı muhabbeti de. ha sen de geyik yaptıysan eğer eyvallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Noldu bana cevap veremiyor musun hadi tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 zickler eksideki postlarini her gun farkli acclardan sikayet ediyorum. pesindeyim bil bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 havlu attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 niye lan iyi trolluyodun eksiyi bence, bildigin sesli kahkahalar cikiyordu agzimdan. devam et saka yapmiyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Hadi Wotlk introsu dram, tbc videosundaki tek hüzün ögesi Illidan'ın şişirilmiş vücudu ve kral orc/cıbıl berserkin ölüşü. Seç hangisine ağladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Murlockların balyozlanmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 havalardandır olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Murloclar oyundaki en nefret mob kitlesi ki. Alayı dotdöte onların, birini çekersin diğer mızrak atan ibiş de gelir gruugrugru sonra corpse run. Pull, die, res. Repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar