Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yav said: tahin olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yav said: insan vücudunda bu tip bişeyin olabileceğini bilmiyodum tahin gibi bişey akıyo lan resmen nasıl olmuş acaba vardır bilen? bi tür örümcek ısırığı yapabiliyor böyle cerahat bide MRSA enfeksyonu (Youtubeye yaz "MRSA infection" diye çıkar 500 tane video) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 eh midem bulandı hafif, sonra gofret yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Skyfire said: eh midem bulandı hafif, sonra gofret yedim afiyed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 COOOOOOOOK GUZEEEEEEEEEEL onceki izledigimden daha cok keyif almıstım keske sende izleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Skyfire said: eh midem bulandı hafif, sonra gofret yedim lan miden bulandıysa kussaydın. sonra kusamadıgın o kusmuklar kollarına kas olarak gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ohannes noolmuş o kola öyle be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Abilify said: Buyur paşam. www.youtube.com/watch?v=Yu_moia-oVI Ben olsam rickroll koymuştum, kesin bu adam da rickroll koymuştur diye baktım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 off fikrim değişmedi. gerizekalı mısınız lan, bu ne? allahım yarabbim ya. şununla eğlenmek ve "paylaşmak istemek" tek kelimeyle mallık başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 +i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nileppezdel said: Kesmiyolar kolu ya. Kolu kesseler biraz rep verirdim ama yok yani sadece deliyolar kolu iltihap akıyo. Dağılın hadi :D ohoo spoiler versene! tüm zevki kaçtı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar