Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrakta sahtecilik by Galatasaray CafeCrown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fanatikten :

Söz konusu kişilerin ve kulübün yarın ve en geç cuma günü ifade vermesi gerekiyor.

Edinilen bilgiye göre, tespit edilen olayın aslının açık bir sahtekarlığa neden olduğu, bu nedenle Galatasaray'ın ligden ihracının bile söz konusu olabileceği gündeme geldi.

Tedbirli olarak ceza kuruluna sevkedilecek Cemal Nalga, cuma günü oynanacak Efes Pilsen maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın Almanya'da maç yaptığı Deutsche Bank Skyliners takımının antrenörü Murat Didin'in Türk olması ve lisanslarının TBF'den verilmiş olması, bu antrenörlerin de ceza almasına kadar gidecek. Ayrıca söz konusu suistimale adı karışan, evrakta sahtecilik yapan kulüple alakalı ne kadar kişi varsa en ağır cezanın verileceği öğrenildi.

Cemal Nalga'nın da bu işe bilerek alet olması, bu basketbolcunun ömür boyu ceza almasını da gerektirebilecek.
Mesaj tarihi:
ordaki by ingilizcedeki tarafından anlamına gelen by. yani gs cc tarafından evrakta sahtecilik gibi. sadece evrakta sahtecilik yazıcaktım ama bu seferde anlamsız bi baslık olucaktı o yuzden gs cc yi ekledim sonuna.

yoksa bi kin im falan yok kimseye yanlış anlaşılmasın.
Mesaj tarihi:
sabri'yi sarbi olarak oynatan kulüp bu.

sırf formada olsa farkedilmemiştir diyecektim ama, detayını okuyunca farkettim ehue.

işin acı yanı, basketbol yöneticileri olayın farkında. fenerbahçenin "cemal nalga'nın 5 maç cezası vardır" iddiasına "o cezasını hazırlık maçlarında tamamladı" demişlerdi.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ordaki by ingilizcedeki tarafından anlamına gelen by. yani gs cc tarafından evrakta sahtecilik gibi. sadece evrakta sahtecilik yazıcaktım ama bu seferde anlamsız bi baslık olucaktı o yuzden gs cc yi ekledim sonuna.

yoksa bi kin im falan yok kimseye yanlış anlaşılmasın.

biliyorum yahu isin geyigi. artislik yapmaya kasmıs da birisi.
ama komik geldi yani baslık ingilizce falan.

neyse konuya donersek, kume dusurulmesini beklemeyin takımın. cemal nalga da ömür boyu ceza yemez. holy'nin dedigi gibi sporcular boyle konularda digerlerine gore cok daha az ceza alacaktır ki dogrusu da budur.

olayı ayarlayanlar, teknik direktor ve sube sorumluları ise en agır sekilde cezalandırılmalı.

ha bi de hazırlık macında oynatılmasının sebebini anlamadım ben hala. madem cezasını hazırlık maclarında oynamayarak da cekiyo neden oynatmıslar? bir iddiası olsa takımın hani kazanmak zorunda olsa anlarım da, hicbir onemi olmayan bir macta adamı neden boyle islere bulastırıyolar.

bi de ceza dirsek ya da yumruk gibi bir olaydan dolayı verilmis avrupa macında. eger oyak ve fb maclarında oynayabildi ise bu verdikleri evraklarda oyuncunun cezasını cektigini gosteriyordur. ama esas sahte olan bu evrak degil, cunku bu evraklara gore cemal 5 mac oynamamıs. tufan adıyla oynamıs, o da tek mac sanırım, ya da iki de olabilir. esas sahte olan evrak da tufan formasıyla oynadıgında verilen/gosterilen evraklar. yani bundan dolayı tbf'ye giden evraklar da zincirleme etkilenmis oluyor.

durum baya karısık yani, aslında tbf ile hicbir ilgisi olmayacakken aslında ilgisi oldugu goruluyor. nasıl bi ceza cıkacak, yonetim nasıl bir acıklama yapacak, nasıl bir uygulamaya gidecek gercekten merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

oh rahatladım
Mesaj tarihi:
Buyse said:

said:
son dakika : g.saray yönetimi , basketbol şubesindeki idari ve teknik kadronun hepsinin görevine son verdi...
oha beklemezdim bunu iyi etmişler
Mesaj tarihi:
@ toggie başlığa çok takılma abi ben normal hayatımdada bazen ole konusuorm. o sırada ole denk gelmiş ole yazmışım :D
bu arada gs nin yaptığı şey gayet dogru. yapılması gerekende buydu. ben hala cezaları merak ediorm. ama toggie nin de dediği gibi iş cok karısık. sahte belgeler birbirini zinciliyo ve lig maçlarınıda iyice karşık hale getirio.
  • Yeni Oluştur...