xibalba Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Selamlar arkadaşlar. uzun zamandır paticik'i okur olarak takip ediyordum ama artık bişeyler yazma gereği hissettim bi iki soruma cevap almak için. 5-6 kişi horde oynamaya karar verdik sıfırdan.Ally'dan reroll yapıyoruz.Eğer önerdiğiniz bir realm varsa sizin önerilerinizi duymak isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dunemaul Burning Legion Bunlarda yoğun benim bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dunemaulda galiba horde yoğunlukluyuz. BL de ally da daha fazla türk var. en azından ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xibalba Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bizde zaten bl de ally oynuyorduk ama artık allyda oynamak gerçekten yormaya başladı.adam akıllı bi serverda horde oynamaya karar verdik. dunemaul'u bu akşam arkadaşlarımla konusucam.peki sizin baglı olduğunuz bi guild var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 burninglegion çok dolu belli saatlerde girmek için sıra beklersin, dolulukla orantılı hafiflagda yaşarsın . dunemaulu bilemiycem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Burning Alliance / Türk için neyse, Dunemaul Horde / Türk için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dunemaul horde da türk yoğunluğu da gavurlara tam melzeme olmuş sandnigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://fc02.deviantart.net/fs44/i/2009/084/2/0/Gundam_00_Setsuna_wp_10_by_Naomier.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ahah kim bilir ne yapıp ayar ediyorlardır milleti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dunemaulun %80 i filan türk sanırım milleti ayar edior bazı vatandaşlar heryerde inatla türkçe konusup adamlarda sinirlenip yardırıolar türklere sonra repotluoz ban yiyolar ırkçılıktan öle garip bi server işte dunemaul:P Guild işide çok kolay dunemaulda en son tradeden geçen spamları saydıgımda 10 tane filan deişik türk guildi vardı türklerle oynamak istiosanız,yabancılarla oynamak istiosanda var 3-5 ama Iron Edge nin gm tükleri sevmior pek oraya biraz zor girersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 spinebreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kesinlikle "Dunemaul" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 karazhan diye bi yer varda aman diyim hayatının hatası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 karazhan öldü yav artık denovo da migrate etti zaten hiç bişi kalmadı :) dunemaul da en cok turk ama ben pek sevmiyorum dunemaulda kastıgıma pişmanım turkish kebab tan girip turkey den cıkıyor lar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 işte böyle serverlardan uzak durucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 türkün 1 guildden fazla olduğu serverda oynamıcaksın bunu bilir bunu sölerim 1 guild bile fazla ya neyse ister istemez fb-gs muhabbeti dönüyo trade de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Burning Blade'de oynuyorum. Şuana kadar Türk görmedim ve o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam. İsviçrelilerle ve Yunanlarla gayet iyi anlaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yeni bi serverde sıfırdan horde baslıcam... hangi serveri önerirsinz.. az türklüsünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 spinebreakera gelme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Xavius nasl ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Çok kötü bi server orası Trial acc serverı olduğu için %90 player trial olarak oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 biz bl deyiz. kime hi desem aleyküm selam diyo yok böyle bişi knight gibi wow u da esir aldık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 turkmaul, ama inanilmaz bir turk nefreti var serverda, ona gore gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar