Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emo saldirisi Vol#123123

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laraken said:

azalarak bitsin: olum tükürseler boğulur lan adam.

lan ama harbi öyle mal gibi izliyorlar lan girsenize a salaklar? aa doru lan emoydu onlar.

emoluk müessesesi gereği izliyorlar
Mesaj tarihi:
olum alkolse hadise daha pis girersin lan. görüntüye bak adam dayak yiyor diğerleri geziyor ortada. sıralarını bekliyor anasını satim

ahauah lan biz dalga geçiyorduk "lan emoya vursan yüzünün diğer tarafını çevirir" diye de baya haklıymışız tespitimizde.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

olum alkolse hadise daha pis girersin lan. görüntüye bak adam dayak yiyor diğerleri geziyor ortada. sıralarını bekliyor anasını satim

ahauah lan biz dalga geçiyorduk "lan emoya vursan yüzünün diğer tarafını çevirir" diye de baya haklıymışız tespitimizde.

O kamera arkasında 4-5 kişi var gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
Ya dalin hep beraber, dayak atarsin yersin farketmez saygi duyarim her turlu.

Ya da kacin, "olm bu adam bos gelmemistir en iyisini yaptik, dalsak daitirdik ama bicak micak ceker serseri adam belli olmaz" diyerek kendinizi rahatlatin.

Adamlar koyun gibi izliyor, sirasi gelince yiyor dayagini oturuyor. Cok efendilermis tebrik edim.
Mesaj tarihi:
Üzüldüm lan yannız ilk dayak yiyen dalacaktıda yandakiler bişiler deyip geri çektiler sanırım elemanlar belalı tiplerki tırstılar.

Ps : bu başlığın eğlence bölümünden baya bi uzak bi yerlerde açılması lazımdı.
Mesaj tarihi:
videoyu yeni izledim de, yani hic bir komik veya eglenceli yani yok, emo dedigin de dellenince dalar, vurur tokatlar. Kameranin arkasinda KESINLIKLE 10 tane adam var, baska hic bir bahanesi yok. orda 7 kisisin, herkes bi anda zerglese boxcu mokscu kalmaz ortalikta.
  • Yeni Oluştur...