Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi imolar takılmış olabilir heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Laraken said: azalarak bitsin: olum tükürseler boğulur lan adam. lan ama harbi öyle mal gibi izliyorlar lan girsenize a salaklar? aa doru lan emoydu onlar. emoluk müessesesi gereği izliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kafaları iyi lan bence bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 olum alkolse hadise daha pis girersin lan. görüntüye bak adam dayak yiyor diğerleri geziyor ortada. sıralarını bekliyor anasını satim ahauah lan biz dalga geçiyorduk "lan emoya vursan yüzünün diğer tarafını çevirir" diye de baya haklıymışız tespitimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Rus emosu ama onlar bizimkiler gibi apaçiden kırma degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Laraken said: olum alkolse hadise daha pis girersin lan. görüntüye bak adam dayak yiyor diğerleri geziyor ortada. sıralarını bekliyor anasını satim ahauah lan biz dalga geçiyorduk "lan emoya vursan yüzünün diğer tarafını çevirir" diye de baya haklıymışız tespitimizde. O kamera arkasında 4-5 kişi var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 e abi ama hadisenin içinde tek kişi var gir işte ona negzel. SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ!!!111BİR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 buda bizim emolardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ahauahah 1.26 daki geri dönüş: olum çocuğa 216 milyar da verseniz bitti olum o çocuk. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yalnız ciddi ciddi bıraktı kimliği gidiodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cherish your life diye mesaj vermiş adam emolara hemen hayvan demişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dostum emo demişsin ama adam junkie çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Deacon said: gerçekten yapmak istediğin şey bu mu merak ettim? gerçekten yapmak istediğin şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya o değilde ben emolara bok atan metalika tişörtlü filan metalcileri çok komik buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu devirde ne metalika tisortlu metalcisi dayiboy, mazide kaldi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 harbi he metal mi kaldı sene 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahahah süper dövmüş eleman. yanlız dayak yiyenler neden bakıyor mal mal onu anlamadım yani ben. hiçmi karşılık vermez bi insan ya. tepkisiz bakıyorlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Target Emo Recount Last Fight : 1.Jermain Taylor - 2431987 (6218,%100) Detail Window : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Key-1 next target key-2 attack last key-3 Salute Your skill tactics bla bla bla 99.9 click show real 96.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Cairne said: Key-1 next target key-2 attack last key-3 Salute Your skill tactics bla bla bla 99.9 click show real 96.3 ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ya dalin hep beraber, dayak atarsin yersin farketmez saygi duyarim her turlu. Ya da kacin, "olm bu adam bos gelmemistir en iyisini yaptik, dalsak daitirdik ama bicak micak ceker serseri adam belli olmaz" diyerek kendinizi rahatlatin. Adamlar koyun gibi izliyor, sirasi gelince yiyor dayagini oturuyor. Cok efendilermis tebrik edim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Üzüldüm lan yannız ilk dayak yiyen dalacaktıda yandakiler bişiler deyip geri çektiler sanırım elemanlar belalı tiplerki tırstılar. Ps : bu başlığın eğlence bölümünden baya bi uzak bi yerlerde açılması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 videoyu yeni izledim de, yani hic bir komik veya eglenceli yani yok, emo dedigin de dellenince dalar, vurur tokatlar. Kameranin arkasinda KESINLIKLE 10 tane adam var, baska hic bir bahanesi yok. orda 7 kisisin, herkes bi anda zerglese boxcu mokscu kalmaz ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi de gordugunuz her degisik adam emo demeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cok cok sinir oldum. Ah ah bitanesinde silah olsaydi da, sunun dizine bi sikaydi. kamera arkasi da kalmazdi o zaman ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar