Microp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hep yapmak istedigim sey. ama buralarda yok bu tiplerden korku siddet iceriklidir! +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kameranın arkası bayağı kalabalık galiba.tırsıyolar mıdır nedir?niye birisi karşılık vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 eğlenceli ya da komik bi yanı yok. öküzlüğün daniskası. karşıdaki tipleme emo olunca haklı olunmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 emo olsalarda acıdım, dövende pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dayı muhtemelen boksor yada gureşçi falan. gavura vurur gibi vuruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 emo ların eli armut mu topluyor? a doğru armutlar da onlara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ruslar gavur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 giriş süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 1'e 6-7 falan lan.. hep beraber dalsalar şöyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Adamin muhtemelen gures, boks tarzi egitimi var. Yapili adam ayrica AMA EMOLAR LAFIM SIZE: PARMAK BASI BIR EMO DUSUYOR.HER EMO ADAMIN BIR PARMAGINDAN TUTSA KIPIRDAYAMAZ O HERIF OLM KENDINIZE GELIN. LAN ADAM BELLIKI DOVUYOR DAYAKTAN KACIS YOK OZMAN NE DIYE MAL MAL BAKINIYORSUNUZ OYLEDE BOYLEDE YEMIYECEKMISINIZ DAYAGI EN AZINDAN DENEYIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 muhtemelen kamera arkası kalabalık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dayagi yiyorsun genede kamera arkasi kalabalikmis degilmis farketmez. Bana dayak degilde cocuk gibi tokatlanmak koyardi, dagilmis ego yuzunden uykularim kacardi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fail lerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tam nab bu emolar. yalnız eleman feci dövüyor öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi daha izledim, adam resmen skill dummy diye kullanıyor emoları aosdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Eleman bildiğin hulk tutup fırlatıyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gerçekten yapmak istediğin şey bu mu merak ettim? tamam emolar tartışılabilir bir konu ama en azından kimseye zararları yok. bu adamın yaptığı bildiğin hayvanlık. evrimini tamamlayamamış öküz homo erectus beyinli yaratık. durduk yere gidip birilerinin ağzını yüzünü dağıtmak ne zamandan beri yapılmak istenen bir şey oldu? 21. yy'da hala insan insana vuruyor. sinirlendim yahu gerizekalı herif ya. gitsin kum torbasına falan vursun beyinsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 olm yazık lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 karşılık vermek istemiyolardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://www.educator.com/adsv/bp/img/sep09/gandhi_motivation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Nasıl sinir oldum herife. Emo falan sevdiğimden değilde orda olsam kesin dalardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi ben orda olsam o salağı yemin ediyorum odunla döverdim kırardım bütün kemiklerini ki emolar da benden yüz bulup öldürsün ibneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adamin yaptiği tam hayvanlik cidden hani durduk yere yapilacak iş değil de herif güreşçi kesin 0.52de yaptiğina ne deniyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Raincloud said: olm yazık lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar