dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arkadaşlar 3.lüğe düştüm %14 ile 5,6 kişi oy verse 1.olurum yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1.nin yuzdesi kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 %15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 son saattler yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 uzuldum sana ya :S ama elimden anca bu kadarı geliyor ne diyim ki baska. arkadaslar bir el atın ya nedeni olmasa bu kadar ugrasmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu ne abi naz'dan sonra hergun oy isteyen paticik'e gelicek galiba. dilemme arkadasımıza bol sans diliyorum ancak hak eden kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ceko83 dilemma bu aynı kişi mi? yada siyam ikizi mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aynı kişi olmadıgımız dun yonetici tarafından ip lerden anlasılmıstı konunun bas taraflarına dogru bakarsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok aynı kişi filan değiliz tabiki cekoyu da burda tanıdım yardımları sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ceko83 said: aynı kişi olmadıgımız dun yonetici tarafından ip lerden anlasılmıstı konunun bas taraflarına dogru bakarsan görürsün. ikna olmadım ben. IP 'lerin kontrolu için Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vermeye Adliyeye gidiyorum. Dönünce ararım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 paspatur said: ceko83 said: aynı kişi olmadıgımız dun yonetici tarafından ip lerden anlasılmıstı konunun bas taraflarına dogru bakarsan görürsün. ikna olmadım ben. IP 'lerin kontrolu için Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vermeye Adliyeye gidiyorum. Dönünce ararım by beklerim haksız cıktıgını forumda gormeyi by bekliycem aramanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 öğretmen'in için bunu mu yazabildin ? bu mudur yani ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yardıma ihtiyacım var nolurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 belalim'e verdim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arkadaşlar belalıma değil dilemma ya verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 çok benziyo isimler karıştırıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 su yaızyla ilk 3 e girmen buyuk surpriz olur. bari i yerine ı yazmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arkladaşlar lütfennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu kadar tırt bi yarışma hayatımda görmedim lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 login olamıyoruz sorun var sanırım. üye olmamışım gibi davranıyor bana. oy kullanmamı istemiyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 evet login olma problemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben de belalim a verdim, en mantiklisi, zaten oyunu belalima vermeyende genetik bir problem olmali o siirler arasindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ayrıca bu günlere gelmemizde (ki bugünler negatif anlamdadır) en başta katkısı olan insanlara ilkokul ağzıyla bu kadar yalakalık yapılan bi yarışmaya niye girip oy verim lan. oh ne güzel patiye üye ol saçma sapan yarışmalarda bile oy verelim. vermeyin lan oy moy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Holy said: evet login olma problemi var aktivasyonu yapmanız gerek ondan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar