sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 senden başka hiç bir aşk heyecanlandırmıyor beni, seveceğim beşiktaşım her saniyemde seni, bir sen oldun hayatımda doğduğum günden beri, seni sevmeyen ya i.nedir ya doğuştan deli. anladımki başka bir aşk yok şu yalan dünyada, inan hep aklımda oldun her geçen dakikamda, sen benim gözlerimdeki yaşların anlamısın, beşiktaşım seni sevmeyen kadere dert yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 şu emre 1 ay sakatlancana futbol hayatı bitseydi cok daha tatmin olurdum herhalde. macın skorundan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Tenekeadam said: sg-1 said: mucize olmazsa 0-0 biter sağ ayakla hem de bakarak orta yapan bir ibo mucizedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 3-0 da çok net skor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 paspatur said: Baştan kabul ettik aga zaten. Yok ezmediniz mi dedik. Ama yok Mehmetçik yok bilmem ne bunlar şova yönelik hareketler. Plaketler mlaketler. Gerenk yok yani. Alabiliyomusun Barca gibi göğüs reklamı hayvan gibi? zaaaaaaa ağlıyolar qqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 rahatsiz said: alttaki fenerli kim bu fotoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arkasokak said: Khelben said: Arkasokak said: ne rekabeti?! beşiktaş üç beş sene önce gençlerbirliğiyle ezeli rekabet içindeydi. son senelerde sivassporla çekişiyordu... sanal rekabet yaratmayalım :) hadi hiç bişey yazmıcaktım da, son senelerde sivasla çekişiyodu dediğin takım geçen sene şampiyon oldu be. hani yuh. sivas 2. olmuştu geçen sene :) siz kaçıncıydıonız ? ben takip edemiyodum sizi baya alttaydınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 alles pompa diye buna diyoruz. öyle 1-0 yenmeye falan benzemez kötü forvetlerin bala aşırtma golleriyle. ağıza ağıza tokatlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dufrasne said: alttaki fenerli kim bu fotoda? selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pompa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Olivies said: mani said: ağlama melis ;( http://img1.loadtr.com/b-440273-a%C4%9Flayan_fenerli_.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHA ahah resme bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 -Sırta reklam olayi sezon başında defalarca tartışıldi..Ulan adamlarda kızılay var bizde bohtan ülker yazıo hade karalayalim düşüncesinden başka bişey değildir... -Emre'nin sakatlık olayina gelelim..Abicm topa öyle girersen ayakta gider kafa gözde..Olaya at gözluguyle bakmayin,emre nasıl ucarak geliyor oraya dikkat edin sora tekrar konusun.. -3.gol ofsaytmiydi evet ofsayt di ama 84'ten sonra 10 kısıyle 2.yarida hiç bişey oynamadan maci cevirebilcegini düşünen fenerli varsa futbol bilgisine saygi duyar susarim.. -Hakeme kötü diyenler ofsayt dısında bi sebep söylesinler..?? Kazımın atladiği pozisyonlari fln saymayin bana,yada gokhanin kendini bıraktiği... -Kazimin pozisyonda ( ki insan gözü cıktıgını net görüyor topun) yan hakeme öyle saya söve gidersen atılmanda gayet dogal..Bunu bile yok kırmızı diildi diyen fenerliler var..Kendilerini yan hakem yerine koysunlar kufurleri yesinler o zman görelim..At hocam mi diosun yoksa o bayragi kazıma güzel sekilde hediye mi ediyorsun.. ....Bunca seyden sora hakkınızla EZİLDİNZ bi zahmet susun.. ..ee daha NE AĞLARSİN BENİM ZÜLFÜ SİYAHİM..!!! GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla şunu diyim 10 kişi kalecisiz beşiktaş son dakka golüyle maç kazanabiliyosa 10 kişi fenerinde 10 dakkada 2 gol atması inanılmaz gelmiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 naraso said: valla şunu diyim 10 kişi kalecisiz beşiktaş son dakka golüyle maç kazanabiliyosa 10 kişi fenerinde 10 dakkada 2 gol atması inanılmaz gelmiyo bana ama biri BEŞİKTAŞ biri fenev.. Golu kim atcak söylermisn topu taca bile zor atan vederson mu..Yoksa geldiği bile belli olmayan semih mi.. ? Yoksa ben farkli mac izledim de 2. yarida fener tek kale mi oynadi?? YOksa 3. golden önce bizim en az 3 gol daha cıkcak pozisyonumz mu vardi ?? Edit:Yoksa bu 3'ü bir çelişkimidr bana söylermisn ? :D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu maçtada anladık ki fenerbahçe alex olmadan hiç bir halta yaramıyor.daum bu zihniyetle giderse gelecek haftalarda puan kayıpları süpriz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 naraso said: valla şunu diyim 10 kişi kalecisiz beşiktaş son dakka golüyle maç kazanabiliyosa 10 kişi fenerinde 10 dakkada 2 gol atması inanılmaz gelmiyo bana biri gerçek biri hayal işte =( hayaller aleminde yaşamak üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yiğidi öldür hakkını ver goller güzeldi şıktı ofside,penaltı falan herkesin düşüncesi ayrı maç bitti gitti herkes maçtan sonra konuşur ama şuda bi gerçek bjk ayağında top tutuamıyordu kaleden gelen topların %70'i taca gitti, fbye gelince kazım zaman zaman iyi oynasada bu laubaliliği bize pahalıya patlayacak ilerideki topları dans ederek nasıl hacradığını falan gördük, santossa bi zahmet dönsün baksın rc'a o yaştaki adam öyle oynuyorsa kendisi ne oynuyor diye bi düşünsün, dauma gelincede semihi o skordan sonra oyuna sokmak hadi evladım sen başka takıma git demenin başka bir yoludur ayıptır tamam forvetinden 1i sakat olabilir ama başlat semihi 11dede en azından öyle yenilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 genel olarak kalitesi çok yüksek olmayan bir maçtı, her iki takımda başlarken birer puana razı bir görüntü çizdi daumun forvetsiz takım macerası sanırım bu maç ile son bulmuştur, sezon başında beşiktaşın üst üste fazla puan kaybetmesi ne kadar doğal ise son 6 maçını üst üste kazanaması da o kadar doğal, yani beşiktaş için değişen çok fazla birşey yok fenerin zaten kötü futbol oynadığı, çoğu zamanda hakem vb. sebeplerle 3 puana ulaştığını söylüyorduk, dün durum biraz farklıydı, gökhan gönülün pozisyonu bana göre penaltı idi, beşiktaşın attığı 3. gol ofsayttı, yanlız ilk yarının sok dakikasında alexin direkten topu gol olsaydı sonuç çok farklı olabilirdi, fener at-yat olayını iyi beceriyor, yani skor yazarlığı yapıp beşiktaşı göklere feneri yerlere vurmayalım, her iki takımda sezon başından beri hemen hemen aynı futbolu oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu adamın Fotomaç köşe yazarı edasıyla girişlerini çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi kerede biz yenelim şu feneri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Allahım herikıvıl beni aydınlattın.Işıl ışıl parlıyorum sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fenerbahçe kaosun eşiğinde ; MİLLİYET said: İnönü hezimeti, F.Bahçe’de başarının arkasına gizlenen ütün sıkıntıları ortaya çıkardı Yönetim, Güiza-Semih’i bitiren Daum’a kızgın. Emre soyunma odasında “Bu takımda herkes kendini bir şey sanıyor” dedi Güiza ilk 11’e alınmayınca “İspanya’dan gol atıp geliyorum, siz beni adam yerine koymuyorsunuz” deyip Samandıra’yı terketti F.BAHÇE dün sadece Beşiktaş’a 3-0 yenilmedi.. Ligde ve Avrupa’da zirve keyfi süren Kanarya, İnönü’de resmen darmadağın oldu.. Sahada kaybedilen 3 puanın dışında sakat veren, ceza alan ve didişen bir F.Bahçe vardı sahada.. İşte bitiş düdüğüyle son bulmayan sıkıntılar: GÜİZA TAKIMI BIRAKTI GİTTİ CUMA günü çalışmayı kimseye haber vermeden bırakıp soyunma odasına giden Güiza’nın kaçtığını anlayan Daum, Okçu’ya “Seni derbide düşünmüyorum” dedi. Güiza da hocasına “İspanya’dan gol atıp, asist yapıp geliyorum ama burada adam yerine konmuyorum. Bu maçta oynamayacağım da ne zaman oynayacağım.. Takımda 2 forvet var 2’si de yedek” dedi ve cumartesi sabahı kamptan ayrıldı. KAZIM’I KİM DURDURACAK? BİR taç pozisyonu yüzünden yan hakeme ‘F..k you’ diye bağıran Daum’un gözdesi Kazım, Alman hocanın resmen yüzünü kara çıkardı. Yazılan raporlar doğrultusunda 3 maç ceza verilmesi beklenen milli oyuncu K.Paşa, Trabzon ve A.Gücü maçlarında forma giyemeyecek. EMRE TAKIMA FIRÇASINI ATTI EMRE Belözoğlu.. Saha içinde renk ve kişi ayırt etmiyor. Rakiple ve hakemle uğraştığı kadar arkadaşlarını da devamlı ’kalaylıyor.’ Daha önce Deivid ve Vederson’la tartışan milli oyuncu dün de 38’de Santos’a “Niye koşmuyorsun?” dedi. AMA esas bombayı soyunma odasına sakladı.. Arkadaşlarına “Futbol oynamıyorsunuz. Herkes kendini bir şey zannediyor” diyerek takım içindeki sıkıntıyı ortaya koydu. YÖNETİMDE HEDEF DAUM YÖNETİM, Daum’u suçlu buluyor. Güiza’nın neden oynamadığını anlamayan yetkililer, İspanyol’un sağlığıyla ilgili doktordan rapor isteyecekler. Çünkü yönetim, Avusturya’ya 1 gol, 1 asist yapan Güiza’nın oynaması gerektiğini düşünüyordu. bunlar size de tanıdık geliyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu arada ilk yarı skorları ; Galatasaray - Beşiktaş : 3 - 0 Fenerbahçe - Galatasaray : 3 - 1 Beşiktaş - Fenerbahçe : 3 - 0 herkes evinde 3 atıyor demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet ya baya baya buyuk kaos içindeyiz. lideriz falan ama onemli değil. nasılsa 3 maçtır kazanamadık. bugun liderliği kaptırsak bile aynı puanda olucaz. bjk ve gs haftalardır mukemmel oynuo tabi ondan bizim oynadığımız oyun goze batıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Emre güzel konuşmuş, aralarında en kariyerli adam Emre ve uyuşuk uyuşuk gezen Brezilyalılara birinin gözdağı vermesi gerekiyor artık. Lugano-Emre-Gökhan-Mehmet ve Daum'dan 5-10 dakika izin alıp oynayabilirlerse Semih-Özer falan elinden geleni yapıyor, ama diğerleri yaymış takılıyorlar kafalarına göre. Özellikle Santos'un amacı zaten burayı sıçrama tahtası olarak kullanıp büyük liglere gitmek bu belli, ama biraz titreyip kendine gelse fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar