Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KPSS'ye girdim

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

girdim ama, ÖSS mi KPSSden çıkar KPSS mi ÖSS'den ikilemini çözemedim. bildiin üniversite sınavını almışlar türkçe matematiği genel yetenek, tarih ve coğrafyayı genel kültür yapıp salmışlar ortaya... tabii bu sıcakta ben mi KPSS'ye girdim o mu bana pek belli olmadı ya neyse.Yazım yanlışlarıyla ilgili sorularda hep sizi hatırladım paticiklerim benim :) Sonuç : hiç çalışmamış bir vatan evladı olarak süfer geçti, kıskananlar çatlasın, bu gece her türlü daatacam (sanki sınav öncesi çok çalışıp stres yaptım ya, onu atacam işte, hehehhehe maksat sebep bulmak)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 10 Temmuz 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ramses ne diyosun sen ya

Geçmiş olsun troyahanımı. Çok pis bişi valla bu sıcakta sınavlarla boğuşmak, yeni geldim bütlerimden hala sızım sızımım. Senin için hayırlısı, iyice bi dağıt kendine gel bu akşam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 10 Temmuz 2004 13:14 tarihinde demiş ki:
GEçmiş olsun trojan.Sakın ortalığa fazla çıkma,güzelliğinden dolayı insanların haşin bakışlarına hedef olabilirsin.
Ah bizim çevremizde böylesi yokki :(

Sakin ramses... sakinn hormon kontrolü...
ablaya yanlış yok..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?

[Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Temmuz 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte asıl sorun da bu, eskisinin sonuçları yenisine kadar (yani 1 yıl) geçerli. bi yıl öncekini kazansan bile, bu süre zarfında işe giremezsen tekrar girip kazanmak zorundasın. bi nevi para tuzaa yaani :([signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
zormuydu kpss?
hiç tv falanda seyretmedim, ablamda girecekti ancak belinden fıtık oldugu için giremedi..
eğer kolay gibiyse kpss çok pişman olucak gibi...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

Kamu Personeli Secme Sınavı

bende 3 saatlik uykuyla girdim bide uzerine ingilizce aldık ...
sınavdan cıkarken bınanın merdıvenlerınde uyumaya basladım ...
tarıhı zaaflarım basgosterdı ...
turkce/mat full sanırım ,tarıh/cografya allahlık ingilizce ise vasat ...
biyerlerden bulun ingilizce sorularını bence hos aynı anlama gelen 5 sık tan aynı anlama gelenı secıyosun , bana kalsa heryol roma ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...