Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 girdim ama, ÖSS mi KPSSden çıkar KPSS mi ÖSS'den ikilemini çözemedim. bildiin üniversite sınavını almışlar türkçe matematiği genel yetenek, tarih ve coğrafyayı genel kültür yapıp salmışlar ortaya... tabii bu sıcakta ben mi KPSS'ye girdim o mu bana pek belli olmadı ya neyse.Yazım yanlışlarıyla ilgili sorularda hep sizi hatırladım paticiklerim benim :) Sonuç : hiç çalışmamış bir vatan evladı olarak süfer geçti, kıskananlar çatlasın, bu gece her türlü daatacam (sanki sınav öncesi çok çalışıp stres yaptım ya, onu atacam işte, hehehhehe maksat sebep bulmak)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 10 Temmuz 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 GEçmiş olsun trojan.Sakın ortalığa fazla çıkma,güzelliğinden dolayı insanların haşin bakışlarına hedef olabilirsin. Ah bizim çevremizde böylesi yokki :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ramses ne diyosun sen ya Geçmiş olsun troyahanımı. Çok pis bişi valla bu sıcakta sınavlarla boğuşmak, yeni geldim bütlerimden hala sızım sızımım. Senin için hayırlısı, iyice bi dağıt kendine gel bu akşam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hadı hayırlısı bakalım bır yere yerlesırsın belkı[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu zamanlarda daha sınav mı var? bir de ben össnin etkisinden kurtulamamışım rüyamda öss gördüm :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Memurlar KPDS'ye girip başarılı olursa maaş +100mil. oluyormuş. Aman ne güzel :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu sıcakta daha sınavı olan varsa allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ne diyim iyi olur inşallah[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 saoluuuun[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 KPSS bi patinin daha canını yakmayı çalıştı ama başaramadı :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 KPSS nedir?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kamu personeli secme sinavi olmasi lazim[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: RamsesII, 10 Temmuz 2004 13:14 tarihinde demiş ki: GEçmiş olsun trojan.Sakın ortalığa fazla çıkma,güzelliğinden dolayı insanların haşin bakışlarına hedef olabilirsin. Ah bizim çevremizde böylesi yokki :( Sakin ramses... sakinn hormon kontrolü... ablaya yanlış yok..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Temmuz 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 troj baydın heralde yapacak iş bulamadın sınavlara giriyon ara ara :D[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yaaa sorma, beş yıldır girmiodum, canım çekti, bakiim dedim nedir ne deildir.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 iyi de neden yapmislar ki bi memur sinavi daha? bir onceki sinavi kazananlari sokamadilar ise henuz, yeni sinav niye acarlar ki, toobe toobe..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 işte asıl sorun da bu, eskisinin sonuçları yenisine kadar (yani 1 yıl) geçerli. bi yıl öncekini kazansan bile, bu süre zarfında işe giremezsen tekrar girip kazanmak zorundasın. bi nevi para tuzaa yaani :([signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Girenlere geçmişler olsun hadi bakalım inşallah.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Trojanmistress, 10 Temmuz 2004 16:52 tarihinde demiş ki: ibi nevi para tuzaa yaani :( pokemon ve harry potter gibi yani? umarım kazanırsın, hatta bi yere girersin başımıza memur çıkarsın :-P[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 A - B hangi tip kadro istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 zormuydu kpss? hiç tv falanda seyretmedim, ablamda girecekti ancak belinden fıtık oldugu için giremedi.. eğer kolay gibiyse kpss çok pişman olucak gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Kamu Personeli Secme Sınavı bende 3 saatlik uykuyla girdim bide uzerine ingilizce aldık ... sınavdan cıkarken bınanın merdıvenlerınde uyumaya basladım ... tarıhı zaaflarım basgosterdı ... turkce/mat full sanırım ,tarıh/cografya allahlık ingilizce ise vasat ... biyerlerden bulun ingilizce sorularını bence hos aynı anlama gelen 5 sık tan aynı anlama gelenı secıyosun , bana kalsa heryol roma ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 50 bin kişinin alınacağı sınavada 1 milyon 700 bin kişinin girmesi başka ülkede rastlanamz herhalde...Herkes umudu devlette arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 50 bin degıl 15 bin :) her 117 kişiden 1 i devlet babaya katılacak ki ... onemli olarak yazılan bişi var "gelmiş geçmiş en yuksek KPSS puanını da alsanız işiniz garanti degil" tanıdık amcalar dayılar teyzeler gerekli ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 40-45 bin de cunku bizim ulkemizde torpil olaylari var bi de..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar