Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh be evde kimse yoq

nameless

Öne çıkan mesajlar

nameless13 bikaç gündür dikkatimi çekio süper topicler açisun,nedir yani bize ne?banane kardeşim evde yanlızsan?
şimdi illa herkezin evde yanlız kalmakla ilgili bi yorum yapması falanmı gerekio?
''sananeyse okuma ozman hede hödöö''diceksin...ne yani göremek zorundamıyım,yerini bulur zaten topic bulması gerekir die düşünüorum.
topic açmış olmak için mi açiosun topicleri nedir?
''aaa gece olmuş ne güzel uzun zamandır yıldızları seyretmemiştim ehüe LOL''[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 10 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
nameless13 bikaç gündür dikkatimi çekio süper topicler açisun,nedir yani bize ne?banane kardeşim evde yanlızsan?
şimdi illa herkezin evde yanlız kalmakla ilgili bi yorum yapması falanmı gerekio?
''sananeyse okuma ozman hede hödöö''diceksin...ne yani göremek zorundamıyım,yerini bulur zaten topic bulması gerekir die düşünüorum.
''aaa gece olmuş ne güzel uzun zamandır yıldızları seyretmemiştim ehüe LOL''

tamam afferin sana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 10 Temmuz 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
özlemişim be evde kimsenin olmamasını karışan yoq görüşen yoq istediğin kadar müzik aç
oh bea

hemen şimdi sen :) anladın anladın :):):) mühehhe ayıp be hoca yaa buda olmazki yani :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

nameless mrk etme abi panik adamlar cok burda :D

bu arada neatural jedi neden madem gereksiz buluyorsun topici neden mesaj yazma şeyine şey şeyliyorsunki? (abooo buuneydi bea)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 10 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
''aaa gece olmuş ne güzel uzun zamandır yıldızları seyretmemiştim ehüe LOL''

katılıyorum,diyeceğim herşeyi demişsin zaten[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye bu kadar Agresif herşeye ot mot olan cinslerden olmak istiyorsunuz? dikkatmi çekmeye çalışıyorsunuz? anlamıyorum sizi ya gayet normal topic neden yani? herşeye olumsuz kıcı kırık cevaplar veriyorsunuz biraz olumlu düşünün adama "ulan herife bak ya" diye msg bıraksanız bile yeter siz gelip adamı topiği açtığına bin pişman ediyorsunuz[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 11 Temmuz 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
çek kafayı kardeşim en güzeli

inşallah yarın toplarım arkadaşları yaparım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...