asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Diğer başlıkta 2 kere sordum ama aralarda kayboldu hep, o yüzden yeni başlık açıyorum kusura bakmayın. Talent verme dlcsi midir nedir onu indirdim, kurmaya çalıştığımda "DAupdater.xml bulunamadı" tarzı bir error veriyor. nedir ne değildir nasıl çözülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yerel ayarları inligizce us yada uk yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 windows ayarları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet işte dilini ülkeni falan uk/english falan yap ama dinini de değiştirmezsen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 din dedi banlayın! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 din değiştirmek ban sebebi değil din konuşmak ban sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yaptım ama olmadı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dinini de değiştirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 asfaloth said: yaptım ama olmadı:S klavye dili değiştirmiceksin bu arada. regional ayarlardan US yaptım oldu benimki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi bende bir kazmalık mı var anlamadım denetim masası->bölge ve dil seçenekleri->biçimler ->konum bu ikisini ingilizce yaptım yine de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 - oyun ve daupdater kapalı olcak - dili değiştirceksin, ok'e basıp çıkacaksın - daupdater'ı açıp istediğin modun .dazip ile biten dosyasını bunun içine atacaksın - modu seçip installa basacaksın. - kurucak ve installed diyecek. eğer olmazsa bilgisayarı baştan başlat belki işe yarar :D dili us yapınca oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet o dil ile ilgili her ne varsa ingilizce yap, sonra restart et (etmen lazım diyo zaten) sonra işini görüp daha sonra tersine çevir işlemi tabi istiyosan benimki her seferinde uğraşmamak için ingilizcede duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hallettim :D sağolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dragon age thread i full spoiler dolu oldugundan artik okuyamiyorum, nedir bu talent programi ? linkde veriniz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://social.bioware.com/project/469/ (respec programı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar