asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Steamden oyun indirirken pause/resume oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ahaha evet hayır sorularını seviyorum 1 tane cevap veriliyor ve topicin hiç bi anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Oluyor da fazla güvenme ona, hatta yüklediğin oyun bile yeniden yüklenmeye başlayabilir. O yüzden imkanın varsa backup'la oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 olur mu yahu oyle sey. bildigin standart download olayı iste. istedigin zaman durdur, istedigin zaman baslat. bittiginde 100% ready yazıyosa baslarsın oynamaya. download etmeye basladın mı bitene kadar beklemek cok sacma olurdu herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 iyi ben uyarıyım da, daha önce 2 defa %60'lardaki download durdurup yeniden başlatınca 0'a döndü. Daha geçen bir oyunu genişleme paketiyle beraber 0'ladı hiç bir şey yapmadan, 2-3 haftadır oynuyodum oyunu bir anda sildi yani. Zaten oradaki back-up seçeneği süs değil ve steam hiç sağlam bir program değil onu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 X kez pauselamışımdır, hiçbir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 5 gblık dosyanın 3 gb ını indirmişindir. sonra kapatıp açtığında %0 dır diyordur. o %0, kalan 2gb ın %0 ı olabilir. 1-2 sefer patch yaparken başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 iyide yuklemedigin oyunun backup'ını nasıl alacaksın sorabilir miyim? yani download devam ederken backup alman soz konusu değil. ordaki bakcup eger steami kaldırıp tekrar yukleyeceksen falan diye konulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fir3blad3 said: 5 gblık dosyanın 3 gb ını indirmişindir. sonra kapatıp açtığında %0 dır diyordur. o %0, kalan 2gb ın %0 ı olabilir. 1-2 sefer patch yaparken başıma gelmişti. her patch yaparken %0 dan başlaması normal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Şu ana dek sorununuzun olmaması sorun çıkmayacağını kesin olarak göstermez. Genel olarak sorun olmuyor ama dediğim gibi 2 defa update 0'landı ve harbiden yeniden başladı öyle kalan kısmı gösterme falan değil fakat bu aynı oyunu(empire total war) yüklerken oldu. Ayrıca hatalar olabileceğini göstermek için bir de örnek vereyim dedim; CoH'u adm gibi oynarken bir gün açtım ve %0 updated yazısıyla karşılaştım, genişleme paketi hariç 2,5 gb yüklemek zorund kaldım. Bu tecrübelerim yüzünden de konuyu açan arkadaşa diyorum ki, evet pause yapılabiliyor ama gerekmedikçe yapma çünkü Steam arada saçmalayabiliyor, herhalde kendimi yeterince ifade edebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arcane said: X kez pauselamışımdır, hiçbir sorun yaşamadım. +x fir3blad3 said: 5 gblık dosyanın 3 gb ını indirmişindir. sonra kapatıp açtığında %0 dır diyordur. o %0, kalan 2gb ın %0 ı olabilir. 1-2 sefer patch yaparken başıma gelmişti. +1 eldar said: steam hiç sağlam bir program değil onu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. -1. eskiden dandikti. şimdi cillop. patchmi çıkıyor? aman araştırıyım bulayım kurayım ama hangi versiyonu kurucam nası yapıcam? yook steam kendi buluyor, ruhun bile duymadan kendi kuruveriyor. oyun edindin kuruyosun bilmemne dosyası eksik diyor kurmuyor. halbuke steam kendi kaynağından mis gibi seni zilyon tane soruyla boğmadan kendi kendine kuruveriyorgayri. seviyoruz steami. bide bağlantımız sık sık kopmasa steamden pek hoş olacak ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kaç kere patch yapıcam diye bütün oyunu sıfırdan indirdiğini bilirim. allah belasını versin steamin töbe ettim sildim rahatladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 said: -1. eskiden dandikti. şimdi cillop. patchmi çıkıyor? aman araştırıyım bulayım kurayım ama hangi versiyonu kurucam nası yapıcam? yook steam kendi buluyor, ruhun bile duymadan kendi kuruveriyor. oyun edindin kuruyosun bilmemne dosyası eksik diyor kurmuyor. halbuke steam kendi kaynağından mis gibi seni zilyon tane soruyla boğmadan kendi kendine kuruveriyorgayri. seviyoruz steami. ne bu reklam metni mi? download'u yeniden başlatma olayı öyle hiç de eskiden olmadı 4-5 hafta mı ne önce indirimden aldığım oyundan oldu. Zaten 1 yılı aşkın süredir kullandığım steamde son 2 aya kadar sorun yoktu. Daha bu hafta tf2'si silinen biri gördüm. Demek ki seyrek de olsa sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 reklam metni değil sadece sevdiğimi belirttim alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cillop diyemeyeceğim. Steam'de bir ay geç patch çıktığını gördüm. Steam'in güzelliği digital download ve geniş oyun yelpazesi. Onun dışında tonla sorunu olan bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 steam çok embes bi program sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 steam online oyun satın alma yonuyle, kampanyalarıyla falan cok iyi ama mallaştığı zamanda hiç çekilmio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 steamden cs oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bugün steam hesabımdan modern warfare silindi durup dururken. keşke download etse 0dan bildigin oyunu hiç almamış gözüküyorum allah belasını versin böyle sistemin. mail de attım 7 saattir falan cevap bekliyorum tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 day of defeat source oynuyorum deliler gibi çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oo gitti olm senin oyun. 7 saattir cevap da gelmemiş, bi bardak soğuk su iç. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kerim senin olay herkeste varmış http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1031758 threadler falan siliniyor o yüzden bunu yakalamaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 steamde modern warfare 2'yi göremiyorum. oyunun orjinal olmamasıyla mı ilgili acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar