Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ege bil mühten sevgiler. efendim gördüğünüz gibi bu saatte sınava çalışmak yerine buralarda geziyorum. yarın fizik var meeeh. ve ben gerçekten ağır sıçıcam sınav. bu nasıl oluyo şimdi, ara sınavda feci batırırsam, direkt bi dönem uzatıyo muyum noluyo? finalde falan toparlanmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 toparlanır ya, hırs yapman lazım. mesela vizelerde 70 80 alıp da nası olsa vizeler iyi diyip finalde sıçan daha çok mesela. final %50 oluyo genelde. anlatmama gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 vizede feci sıçıcam yannız. mesela 15 20 belki. bu koşulda nolur gibisinden soruyorum. finale girememek falan var mı eskisi gibi noluyü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 vizelerden ortalamanın 20-30 puan üstünde almaya bak. finalde de çakarsın 90'ı alırsın BB BA falan. raaaad ol. edit: ege üni yazmışsın ama kendi okuluma göre cevaplıyorum: bir halt olmaz. sonuçta notunu ya da geçmeni vize belirlemiyor, en son ortaya çıkan toplam not belirliyor. ilk vizeden 0 alsan bile sonrada iyi notlar alıp geçme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 finalde toparlarsın da direkt sıfır alma,yap yapabildiğin kadar 20-30 bişiler al. büt varsa bütte de denersin şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 god bless you all. off, zaten çalışmayı bilsem üniye 3 senede girmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 finalde 100 çakıp dd almışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bizde de 2 vize + final olayı var sınavlar başladı mı bitmek bilmiyor, bugünden başladık mesela, finaller bitene kadar sınav sürekli sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kassan finalde kurtarırsın da, nasılsa kasıp finalde kurtarırım diye kafana koyunca da tepetaklak gidiveriyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bizde mesela 1 vize 1 final vize %40 final %60 ne çan ne büt hiç bişey yok ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bizde de 1 vize 1 final ama büt var allahtan. finallere uyumak için gitmiyorum da büte giriyorm böyle bi rahatlık bu sdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pogodi said: bizde mesela 1 vize 1 final vize %40 final %60 ne çan ne büt hiç bişey yok ühühü Edit:Büt var lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yok bi de bağıl sistem mistem, ki çan dedikleri olay olmalı. her neyse ya, 6ya kadar kasayım, sınav 9da, 11de bit, hemen odaya dön, uyu uyan mat kas, uyu uyan mat sınavına gir. odaya koş uyu uyan kütüphaneye git, sonra uyu uyan. bikaç sefer daha yatcaz kalkcaz, ankaraya gitcem sonra meeh. bezdim lan. yannız üniversiteye de öylesine gelip gidiyomuşum, hiç bişey bilmeyince bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pogodi said: bizde mesela 1 vize 1 final vize %40 final %60 ne çan ne büt hiç bişey yok ühühü birebir aynı. vize %40 final %60 ortalaması 50 yi geçicek bi de final notu 50 yi geçicek yalnız bütümüz var. çan yok. yaz okulu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 50 mi? fakir misiniz? 50 ne ya bizim 60 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 pogodi said: bizde mesela 1 vize 1 final vize %40 final %60 ne çan ne büt hiç bişey yok ühühü off hayalimin üniversitesi. keşke bizde de böyle olsa. yok cpg imiş yok assigment imiş yok lablarmış yok homeworklermiş yok proje imiş... bi ton şey var bi vize bi final üniv dediğin budur abi diğer şeylerle yine meşgul edion adamı. bide 70 geçme notu mu olur lan!!! hastamısınız siz!!! neyse son 2.5 saat kala data structures bakayim ben bişiler ezberleyip gireyim sınava artıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "roket adam" said: pogodi said: bizde mesela 1 vize 1 final vize %40 final %60 ne çan ne büt hiç bişey yok ühühü birebir aynı. vize %40 final %60 ortalaması 50 yi geçicek bi de final notu 50 yi geçicek yalnız bütümüz var. çan yok. yaz okulu yok. bizim de böyleydi ama yine de 65 olması gerek her dersin ortalamasının 1.80 geçme notu yaptılar çünküm yani ortalama 50 olunca geçmiş sayılıyosun ama aslında 3e geçememiş oluyosun sdf senko bana moral verdin canla başla çaışlıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 1 vize 1 final final notun 30 olmak zorunda min. yoksa vizen 100, final 29 olsa bile FF. Onun dışında çan. Büt yok, yaz okulu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ege'de de %40/%60 ilişkisi var dolayısıyla vize'de sıfır aldığın takdirde geçmen için finalde 100 alman gerekiyor. vizede sıfırı ne kadar geçersen finalde alman gereken not da 100'den aşağı düşüyor işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 biz finalde sıfır alarak geçebiliyoruz sanırım. 15 alarak geçmişliğim var. bitmez yoksa zaten. ama yaz okulu ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gecme 70 yaz okulu uok butunleme yok her ders sadece tek donem aciliyor vize %40 final %60 saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar